Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

20

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Merkür gerilemesi yengeç burcunda devam ediyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başladı!

glyph planets mercury

Merkür gerilemesi en merak edilen hareketlerden birisi genel etkilerini daha önce yazmıştım okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz yazıma! Eğer burçlara etkilerini merak ediyorsanız da bu yazımdan okuyabilirsiniz. Önce Aslan burcunda başlayan Merkür gerilemesi şimdi yengeç burcunda devam edecek. Daha önceden de yazdığım gibi bu gerileme bizlere genel anlamda aile, çocukluğumuz ile ilgili konuları, yine aile olmakla ilgili yaşadığımız problemleri getirecek. Bunların aklımıza gelmesinin sebebi ise bu alanda yaşadığımız problemlere bakmamız ve çözmemiz için olacak. Bilinçaltımıza kaydettiğimiz ve bizi bu alanda engelleyen konuları bulabilir ve bu konular üzerinde çalışarak açılımlar yapabiliriz.

Peki Merkür gerilemesi ne kadar sürecek?

Merkür gerilemesi 1 Ağustosa kadar devam edecek. Merkür bu tarihte düz harekete geçecek ama eski hızına dönmesi biraz zaman alacak tabiiki. Gerilme ile ilgili en özel tarih ise 21 Temmuz olacak bu günde Merkür Güneşin kalbinde dediğimiz iç içe geçme durumları oluşacak ve aynı zamanda Ay Balık burcunda ve Neptün kavuşumunda olacak. Bu durumda dilekler, dualar, kalbimizi sevgiye açmak ve şifalanmak için harika olacak. Merkür gerilemesi yazılarımda da yazdığım gibi korkulacak birşey değildir, eskiye dönmek, eskilerle hesaplaşmak ve kapanışlar yapmak için son derece iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir