Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

27

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Venüs Aslan burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

EnergeticPerson

Venüs, Aslan burcunda nasıl etkiler veriyor?

28 Temmuz sabaha karşı Venüs Aslan burcuna geçiyor, bulunduğu Yengeç burcunda daha duygusal ve naif hareket eden Venüs Aslan burcuna geçişi ile birlikte ateş elementine tabi oluyor ve ilişkilerde hareketli bir dönem başlıyor.

Bu hareket 21 Ağustos öğlen saatlerine kadar devam edecek ve bu vakte kadar ilişkilerde hararetli bir dönem başlayacak. Bu dönemde aşk konularında daha hareketli olacağız, aşka aşık gibi bir durum oluşabilir. Kalbimiz birilerine çabucak ısınabilir ve ilişkilerde standardımızı yükseltebiliriz. Daha iyi standartlarda olmak isteyebiliriz, para konuları hayatımızda ön plana çıkacak ve lüksümüze düşkün olacağız. Yine ilişkilerde de standardamız biraz yüksek olacak, kendimizi daha iyi birine layık göreceğiz ve istediğimiz gibi bir ilişkiyi hayatımıza çekmeye açık olacağız.

Dikkat etmek gereken ise estetik ve güzellik konularında yaptırdığınız işlemler biraz abartılı ve istediğinizden çok olabilir. Para ve zenginlik konuları son derece gündemimizde olacak, nasıl daha çok para kazanırım sorusu kafamızda dolaşacak.

Yine keyfimize düşkün olacağımız, alışverişe ve güzellik konularına planladığımızdan daha çok para harcayacağımız bir dönemdeyiz. Dikkatli olmamız gereken ise, ilişkilerde benim istediğim olsun gibi egolu çıkışlar, geri adım atmamak için yaşanan alevli tartışmalar ve inatlaşmalar olacak. Ama genel olarak bu etki bize hareketli ve bereketli bir dönem verecek, güzel gelişmeler olması dileği ile…

İlişkilerle ilgili haritalarımız neler anlatır konusunda bu videomu izleyebilirsiniz… https://youtu.be/r-I7zgvFTFU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir