Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

30

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Merkür düze dönüyor!

Yazar , Kategori Astroloji

glyph planets mercury

İletişim gezegeni merkür düze dönüyor! Peki Merkür ne zaman düze dönüyor ve merkürün normal harekete dönmesi ne etkiler getiriyor?

İletişim gezegenimiz Merkür bildiğiniz üzere bir süredir geri gidiyordu, 1 Ağustos itibari ile durağan hale gelecek ve 2 Ağustos itibari ile yavaş yavaş eski hızına gelmek üzere harekete geçecek. Bu dönemde merkür bize türlü türlü oyunlar yaptı, kafalar karıştı, yanlış anlaşmalar oldu, eski sevgililerden haberler geldi akıllar iyice karıştı. Bu dönem ay vay yapılacak bir dönem değildi aslında dur bir hayatına ne yaptığına ve ne yapmak istediğine bak dedi. Düşüncelerimiz hayatımızı yaratır o yüzden ne düşündüğümüze, olaylara nasıl yaklaştığımıza bir bakmamız gerekti. Eskiden bu yana kullandığımız düşünce sistemimizi sorgulamamıza neden oldu bu dönem, yine geçmişimiz, aileden gelen etkiler ve şifalanmamız ve kapatmamız gereken alanlarda çok güzel bize gösterildi.

Bu dönemde kendimize sormamız gereken sorular, ne yapıyorum, neden yapıyorum, hayatla ilgili bir planım var mı? Yaptığım şeyleri durup düşünüyormuyum yoksa otomatik pilotta mı gidiyorum olacak.  Merkür’ün hızının yavaşladığı ve hatta durduğu günlerde zihnimiz yavaşladığından birşeyleri daha iyi farkedebiliriz, bu dönemdeki farkındalıklar 1 Ağustosta Aslan burcunda yaşayacağımız yeni ay ile de desteklenecek. Bu yeni ay fark edip değiştirmek istediğimiz şeylere cesaretle adım atmak için güzel zaman olacak. Merkür’ün düze dönmesi de artık aklımızda, zihnimizde ve hayatımızda birşeylerin oturmasına ve daha kararlı olmamıza neden olacak. Tabiiki en başta iletişim düzelecek ve hepimiz biraz daha rahatlayacağız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir