Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

2

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

august

Ağustos Ayı Burç Yorumlarında neler var?

Ağsutos ayında burçları neler bekliyor? Hangi burç en şanslı bu ay?

Aylık burç yorumları bu sefer biraz daha kısa ama hepberaber geldi, böylece bu burç nerede neden yok lafı olmasın!

Koç Burcu: Ağusos ayına Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay sizin aşk konularınızı etkileyecek, önümüzdeki günlerde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Bu ay boyunca bu alanda bulunan gezegenler sizin hayatınızı hem eğlenceye hem de güzel gelişmelere açmaya aday. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve haritanızın uzaklara seyahatler, yüksek eğitim ve hukuk konularında aktif olacak. Bu alanlarda çeşitli şanslar ve güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin hayaller ve umutlar alanınızı aydınlatacak. Hayatınızla ilgili haber beklediğiniz şeylerden ve kişilerden güzel haberler gelebilir ve sizi mutlu edebilir. Yine sosyal çevrenizde pek hareketli olacak, yalnız kalamayacak gibisiniz. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin iş alanınız bir hayli hareketlenecek. Çalışma, üretme ve bütçelendirme modunda olabilirsiniz. Yine sizin için çalışanlarla ilgili konularda bu ay sonunda yoğun olarak gündemde olacak. Ayı bir yeni ay daha yaşayarak kapatıyoruz tabiiki bu yeni Ay Başak burcunda olacak ve sizin iş yerinizde, çalıştığınız ekipte veya evinizdeki rutin düzeninizde bazı değişimler için adımlar atmanızı sağlayacak. Güzel bir ay olmasını dilerim.

Boğa Burcu: Ağustos ayına Aslan burcunda meydana gelen yeni Ay ile başladık bu yeni ay sizin ev ve aile alanında karar ve aksiyon almanız gereken alanları gündeminize getirecek. Yeni bir eve taşınmak, evinizde bir düzen değişikliği ve yenilenme söz konusu olabilir. Yine anne-babanız ile ilgili konularda da yeni başlangıçlar ve yeniden yapılanmalar söz konusu olabilir. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin parasal konularla güzel gelişmeler yapmanız için destek verecek. Aileden gelecek bir para, bankalar ile ilgili işler veya eşin parası v.b konular bu ay gündeminizde olabilir.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin kariyer ve evlilik alanınızı aydınlatacak. Bu günlerde hem iş alanınızda gelişmeler hem de ilişkiler alanında bazı kararlar söz konusu olabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin için daha keyifli bir dönem başlayacak. Bu günlerden itibaren hem aşk alanınız, hem hobi olarak yapılan işler hem de çocuklarınızla ilgili konular yoğun olarak gündeminizde olacak. Bu Ayı bir yeni ay daha yaşayarak kapatıyoruz tabiiki bu yeni Ay 30 Ağustosta Başak burcunda olacak ve sizin biraz önce bahsettiğim aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanınızda olacak. Bu ay güzel haberler ard ardına gelebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim.

İkizler Burcu: Bu aya 1 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz. Bu yeni Ay sizin için yeni bir sözleşme ve anlaşma ile ilgili konuları önümüzdeki günlerde gündeme getirecek. Yine eğitimlerle ilgili konular ve kısa bir seyahatte söz konusu olabilecek. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konularında güzel gelişmeler kaydetmeniz için yardımcı olacak.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin uzaklar, yabancı yerler ve kişiler, yabancı dil eğitimi veya yüksek eğitim konuları ile ilgili haberler almanızı sağlayacak. Yine hukuksal konularda bu dolunayın haberleri arasında olabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin için aile, ev ve gayrimenkul konularında bir yoğunluk oluşacak. Bu dönemde bir alım – satım konusu gündeme gelebilir, yine ailenin malları veya parası ile ilgili konularda söz konusu olabilir. Evinizle ilgilenmeniz boya v.b işlerde bu dönemde gerekebilir. Bu Ayı bir yeni ay daha yaşayarak kapatıyoruz tabiiki bu yeni Ay 30 Ağustosta Başak burcunda olacak ve sizin biraz önce bahsettiğim ev, aile, gayrimenkul alanında olacak ve yeni başlangıçlar için sizi tetikleyecek. Bu ay güzel haberler ard ardına gelebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim.

Yengeç Burcu: Aya Aslan burcundaki yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay parasal konularda size yeni haberler ve başlangıç fırsatları getirecek. Bu dönemde atacağınız adımların parasal dönüşleri güzel olacak. Parasal konuları düzenlemek ve yapmanız gereken şeyleri artık ertelemeyip yapmak için iyi dönem. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin hem iş alanınızda hem de çalıştığınız ekipler içinde ön plana çıkmanız için destek verecek. Yine ev ve iş düzeninizde bir oturma ve iyileşme bu dönemde mümkün!

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin ortak para konularınızı etkileyecek ve bu alanda gelişmeler yaşatacak. Bankalarla ilgili bir konu veya ailenin parası ile ilgili bir konu bu dönemde gündeminize gelebilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin için kardeşler, eğitimler, kısa seyahatler ve sözleşmeler ile ilgili konularınız aktif olabilir. Bu konular özellikle 30 Ağustosta Başak burcunda yaşayacağımız dolunay sonrasında güzel başlangıçlara sizi açacak. Bu ay özellikle parasal konularda güzel gelişmeler mümkün. Güzel bir ay olmasını dilerim.

Aslan Burcu: Burcunuzda meydana gelecek yeni Ay ile Ağustos ayına başlıyoruz, bu ay sizin ayınız sevgili Aslanlar keyfini çıkarın ve doğum gününüz kutlu olsun! Hayatınızla ilgili bir yenilenme ve yeni adımlar süreci başlıyor bu ay. Kendinize odaklanmak, başkaları yerine kendinizi düşünmek ve yıllardır yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız şeyler için adımlar atmak bu yeni ay ile mümkün olacak. Ağustos ayı hayatınız açısından önemli olacak. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanınızda esktra şanslar getirecek. Bu dönemde ilerleme kaydedemediğiniz konularda ilerlemeler ve şanslı gelişmeler söz konusu.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin tam karşıt alanınız ve burcunuz olacağından. İkili ilişkiler, evlilik konuları, yine ortak yapılan işler alanınız aktif olacak bu dolunay ile birlikte. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin parasal konuları anlatan alanınız çok aktif olacak, bu dönemde güzel kazanç kapıları açılabilir, yeni bir iş kurmak veya işinizde güzel ilerlemeler söz konusu. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Başak Burcu: Ağustos ayına Aslan burcunda gerçekleşecen yeni Ay ile başladık bu ay sizin için biraz düşük tempoda başlayacak fakat 18 Ağustos sonrasında işler hızlanacak. Bu yeni ay ise sizin için daha içsel bir sürecin ve iyileşme sürecinin başlangıcı olacak. Korkularınızın ve takıntılı olduğunuz alanların üstüne gitmek, güzel bir değişim sürecini başlatmak ve içinizdeki kuvvetli alanı keşfedip ön plana çıkartmak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem sizin için iyi bir şifalanma ve yenilenme dönemi. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin ev, aile, gayrimenkul alanınızda bu hareketi yapacak. Bu dönemde bir evi arazi alım – satımı olabilir yine ilerleme kaydedemediğiniz konularda ilerlemeler ve şanslı gelişmeler söz konusu. geçen ay burç yöneticinizin geri gitmesi sizi biraz zorlamıştı bu ay sonuna doğru daha rahatlayacaksınız.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin tam karşıt alanınız ve burcunuz olacağından. İkili ilişkiler, evlilik konuları, yine ortak yapılan işler alanınız aktif olacak bu dolunay ile birlikte. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin burcunuza girmesi ile sizin hayatınız bir anda aktif olacak ve hareketlenecek. Bu dönem sonrası kendiniz ve hayatınız ile ilgili yeni kararlar almak, ilerleme kaydetmek, işlerle ve hayatınız ile ilgili gelişmeler kaydetmek mümkün olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Terazi Burcu: Bu aya Aslan burcunda meydana gelen yeni Ay ile başladık bu yeni ay özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemi başlatacak. Bu dönemde sosyal çevrenizde bir yenilenme, yeni kişilerle tanışma ve hep hayal ettiğiniz ama bir türlü adım atamadığınız işlere adım atmak için harika zamanlar olacak! 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin sözleşmeler, eğitimler, kardeşler – yakın akrabalar ve seyahatler alanınızda düze harekete geçen Jüpiter bu alanlardan çeşitli şansları yolunuza getirebilecek.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin iş, çalışma ve çalışma arkadaşlarınızı anlatan alanınızda olacak. İş yerinizde ortaya çıkan bazı durumlar bazı değişiklikleri gerektirebilir. Yine ev düzeniniz ile ilgili bazı değişiklikler yapmak gerekebilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin hayatınızda bir yavaşlama, bazı şeylerin üzerinde düşünme ve sağlıkla ilgili konuların gündeme geldiği bir dönem aktif olacak. Bu dönemi daha yavaş ve kendinize dönüp hayatınızla ilgili güzel bir değerlendirme yaparak geçirin, kimler kalmalı, kimler gitmeli ve kimler için fazla fedakarlık yapıyorsunuz bir bakın bakalım. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile… #ağustos ayı burç yorumları

Akrep Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin için kariyer alanında yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak. Eğer kariyer değişikliği istiyorsanız bu dönemde atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Bekar akrepler için evlilik konuları da bu yeni ay sonrasında gerçekleşebilir veya önemli adımlar atılabilir. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve sizin sözleşmeler, eğitimler, kardeşler – yakın akrabalar ve seyahatler alanınızda düze harekete geçen Jüpiter bu alanlardan çeşitli şansları yolunuza getirebilecek.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin aşk, çocuklar ve hobisel işler alanınızı aktive edecek. Bir bebek haberi bu dönemde alınabilir, veya çocuğunuz ile ilgili beklediğiniz bir haber gelebilir. Yine siz de hobi olarak yaptığınız bir işi farklı bir düzeye taşımak isteyebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile hayal ettiğiniz ve hep yapmak istediğiniz konularla ilgili (bu her şey olabilir, seyahat, eğitim, dil öğrenme v.b) güzel gelişmeler elde etmek mümkün olacak. Yine bu günlerde sosyal çevrenizden güzel destekler ve gelişmeler söz konusu olabilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Yay Burcu: Ağustos başında Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay size yurtdışı seyahat ya da yurtdışı ile ilgili yapılacak işleri ve konuları getirecek. Yine yurtdışında bir eğitime gitmeniz ile ilgili adımlar önümüzdeki söz konusu olabilir. Aynı zamanda almak istediğiniz bir eğitim ya da gitmek istediğiniz yerler varsa bu yeni Ay size bu alanlarda kapılar açabilir. 12 Ağustosta burcunuzda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan burç yöneticiniz Jüpiter düz hareketine geçecek ve sbu güne kadar üzerinde düşündüğünüz, çalıştığınız ve ilerlemek istediğiniz konularla ilgili size güzel destekler verecek. Hayatınızın her alanında güzel destekler ve şanslar elde etmeniz bu yıl Kasım sonuna kadar mümkün.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin eğitimler, kısa seyahatler, kardeşler ve aile ile ilgili konuları gündeminize getirecek. Bu dönemde bir sözleşme imzalamak ve hayatınız açısından önemli bir işe veya ilişkiye adım atmak söz konusu olabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile kariyer ve ilişkiler konuları bir anda aktif olacak. Güzel bir iş kapısı ve harika bir ilişki yolunuza gelebilir. Gönlünüzden geçen dileklerinizin kolayca kabul olduğu bir ay olması dileği ile..

Oğlak Burcu: Ay başında yaşadığımız Aslan burcundaki yeni Ay finansal konularda yeni bir dönem başlatmak üzere güzel bir tetik ile bu aya başlamanızı sağlıyor. Ortak işler ve ortak kullanılan para mevzuları önümüzdeki haftalarda gündeme gelecek. Yeni ve ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bazı miras konuları ve bankalarla ilgili konularda adımlar atılabilir bu dönemde. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve kapalı kapılar ardında konuşulan haberiniz olan veya olmayan bazı konularda gelişmeler getirecek. Beklenmedik yerden gelen yardımlar ve sağlığınız ile ilgili sorunlar varsa bir iyileşme dönemi söz konusu olabilir.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin para alanınızda olacak, bu konularla ilgili bazı gelişmeler ve haberler bu dönemde söz konusu olabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile yüksek veya yabancı eğitim konuları, seyahatler, hukuksal konular ve yurtdışı ile ilgili konular gündeme gelebilecek. Gönlünüzden geçen dileklerinizin kolayca kabul olduğu bir ay olması dileği ile..

Kova Burcu: Bu aya Haritanızın ikili ilişkiler ve evlilik alanında meydana gelen bir yeni Ay ile başlıyoruz ve ilişkiler alanında yepyeni bir dönemi başlatıyor bu yeni ay. Bu hem evlilik anlamına gelebilir hem de eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bunun yenilenmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde atacağınız adımlar ikili ilişkiler anlamında önemli olacak. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve uzun bir süredir hayal edip bir türlü adım atamadığınız veya girişemediğiniz işlerle ilgili yolunuzu açacak.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin burcunuzda olduğundan daha önceden başvurduğunuz veya giriştiğiniz işlerden haber almanızı sağlayacak. ,Kendiniz ile ilgili konularda bazı gelişmeler ve haberler bu dönemde söz konusu olabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile ortak para konularında bir hareketlenme olacak. Bu konular bankalarla ilgili olabilri, eşin veya ailenin parası hatta miras konuları ile ilgili de olabilir. Gönlünüzden geçen dileklerinizin kolayca kabul olduğu bir ay olması dileği ile..

Balık Burcu: Ağustos ayına Aslan burcunda meydana gelen yeni ay ile başladık. bu yeni ay özellikle iş alanında bazı yeni başlangıçları gündeminize getirecek. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızda ya da ekiplerde bazı değişimler söz konusu olabilir. Yine sağlığınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir bu zamanlar. 12 Ağustosta Yay burcunda uzun bir süredir geri hareket etmekte olan Jüpiter düz hareketine geçecek ve uzun bir süredir hayal edip bir türlü adım atamadığınız konularda girişim fırsatı verecek. İş konularında güzel şanslar elde edebileceğiniz ve evren tarafından desteklendiğiniz bir sürede olacaksınız.

15 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin sağlık, arkadan çevrilen işler alanınızda olacağından bilmediğiniz konular gündeme gelebilir ve bazı sizi şaşırtacak gelişmeler yaşanabilir. Ayın sonlarına doğru 18 Ağustosta Mars’ın, sonra Venüs’ün ve en son 23 Ağustosta Güneşin Başak burcuna girmesi ile sizin tam karşıt alanınız aktive olacak, bu alan hem ortak yapılan işler hem de evlilik ile ilgili konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler ve bazı ilerlemeler söz konusu olacak. Güzel bir ay olması dileği ile… #ağustos ayı burç yorumları

#ağustos ayı burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir