Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

4

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Venüs Zor Durumda!

Yazar , Kategori Astroloji

bağımlı ilişkiler e1358119148580

İlişkiler açısından zor bir dönem, Venüs Yanık durumda!

Aşkın, ilişkilerin, sevginin gezegeni Venüs son günlerde Güneşe çok yakın durumda, Güneşin parlaklığı ve ısısı yanında Venüs, yanık dediğimiz durumda yani özelliklerini ortaya çıkarmakta zorlanıyor! Aşk, ilişkiler konusunda kendini ifade edememe, yeterince doğru anlaşılamama ve ilişkilerde bazı kopuşların yaşanabileceği bir dönemdeyiz. Bu günlerde sevgi nedir, ilişkilerde ne beklenir soruları hepimizin kafasını kurcalayacak gibi görünüyor. Görünüşe ve gösterişe aldanarak ilişkilere başlamak, fazla iddali ilişkilere yönelmek ve ilişkilerde iddiacı ve inatçı olmak bugünlerde mümkün.

Peki bu durum ne zaman düzelecek derseniz 14 Ağustos aslında kritik bir tarih çünkü Venüs bu yanık durumundan Güneşin kalbinde olma durumuna ilerleyecek yani Güneşle tam kavuşum halinde olacak, bugünü yine hatırlatacağım ama bu günde nasıl bir sevgi, aşk istediğinize yönelebilir ve dileklerinize odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığın ve aşkın neşesinin de yüksek olacağı bir gün olacak. 23-25 Ağustos arasında da Başak burcuna geçen Venüs burada ilerleyen Mars ile kavuşacak yine biraz agresif günlerden geçeceğiz. Eylül başı itibari ile de Venüs kendi başına hareket etmeye başlayacak ve biraz daha durumlar yatışacak gibi gözüküyor. Venüs para konularını da yönettiğinden, bu dönemde girişimler yaparken de dikkat etmek lazım çünkü birilerinin söylediği güzel laflara kanmak ve boyunuzdan büyük, önünüzü göremediğiniz işler yapmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir