Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

6

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Bu geceye özel bir dua!

Yazar , Kategori Astroloji

planet energy explosion wallpaper

Bu gece Aay #Akrep burcunda ilerliyor ve evrenle iletişimimiz yüksek. Bu akşam yatmadan önce hem ülkemiz hem de kendimiz için güzel dualar yapalım.

Öncelikle ülkemizde süregelen Kazdağlarında olan büyük doğa katliamı ile ilgili bir dua etmek istiyorum. Bu gibi durumlar sadece o bölgeyi değil ülkemizin genelini aslında hatta dünyayı ilgilendiriyor ama bu ülkede yaşayan insanlar olarak ses çıkarmak bize de düşüyor! Öncelikle nefret ve öfkeden arınarak, bu gece bu kıyıma sebep olan Türk hükümet, Kanada hükümeti ve olaya dahil olan herkesin kalbine sevgi gönderelim. Sevgi insanları vicdanlı davranmaya iter ve aynı anda aynı şeyi düşünen zihinler büyük bir enerji alanı açar. Bu yazıyı okuyan herkes, Kazdağlarındaki bu altın aranan alan için meleklerden ve allahtan koruma talep ediyorum, bu alanda yapılan çalışma duracak ve bu firma bu ülkeden çekilecek. Bu bölge yeniden ağaçlandırılacak ve bundan böyle sevgiyle korumada olacak niyetini yapabilir. Biz ancak ülkemiz, toplumumuz ve insanlarımız huzurlu ise huzurlu olabiliriz.

Sonrasında kendiniz içinde bu gece kalplerinizin şifalanmasına, öfkeden, kinden ve nefretten arınmasına niyet edebilirsiniz. Allahım ve meleklerim, benim kalbimi tüm kötü niyetlerden arındır ve kalbimi sevginin şifası ile iyileştir. Hem kendim hem de çevrem için pozitif duygularda olmam ve kalmam için yardım et. Sevgi dolu bir kalp güzellikleri yoluna kolayca çekebilir, bende hayatıma huzuru, sağlığı, şifayı, bolluğu, bereketi ve sevgiyi çekmeye niyet ediyorum. ben şanslıyım, ben şanslıyım, ben şanslıyım. Çevreme duyarlıyım ve huzurlu bir ülkede yaşamayı seçiyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma güzelliklerin gelmesine niyet ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir