Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Dolunaya özel bir olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

16097 p 37 1516905689 936

Yarın yaşayacağımız dolunay için şimdiden olumlamalar yaparak hazırlanalım…

Dolunay zamanları yeniye başlamadan önce eskileri bırakmak için iyi zamanlardır bu dolunayı da eskiden gelen alışkanlıkları ve bizi durduran yaklaşımlarımızı geride bırakmak için kullanabiliriz.

Dolunayda hem bedenimi hem de zihnimi kötülüklerden ve bana zarar veren şeylerden arındırmaya niyet ediyorum. Beni hayat yolunda mutlu, bolluklu – bereketli ve sağlıklı yürümekten engelleyen tüm hislerimi, yaklaşımlarımı, düşüncelerimi ve farkında olduğum veya olmadığım düşünce kalıplarımı bırakmaya niyet ediyorum. Yolumda kolaylıkla ilerlemem için geride bırakmam gereken durum ve kişileri de hayatımdan çıkarma gücünü kendimde buluyorum, ben güçlüyüm ve kendimi seviyorum. Herşeyden ve herkesten önce kendimi sevmeye ve kendime önem vermeye niyet ediyorum, ben iyi olursam çevremdeki herkesin iyi olacağını biliyorum. Beni potansiyelimi kullanmaktan alıkoyan bilinçaltı ve bilincimde bulunan kalıpları kırıyorum. Başarılı, paralı ve mutlu bir hayattan beni uzak tutanın düşüncelerim, inançlarım ve korkularım olduğunu biliyorum, bunların beni engellenmesine izin vermiyorum. Şimdi gözlerimi kapatıyorum ve bu korkuların başımın üzerinden bir balon gibi yükseldiğini ve gökyüzünde kaybolduğunu hayal ediyorum. Ben, yeni başlangıçlara, mutlu, huzurlu, sevgi dolu, bolluklu ve bereketli bir hayata hazırım. Yeniye başlamadan önceki bu eskiyi bırakma döneminde önümüzdeki 15 gün boyunca arınmaya, olumlu düşünmeye ve konuşmaya odaklanıyorum. Özellikle bu dönemde ……… (iş bulma, evlenme, daha çok para, huzur niyetiniz her ne ise burada söyleyin) niyetimin evren tarafından bana kolaylıkla getirilmesini istiyorum, bunun için her akşam yatamadan önce bu niyetimin olduğunu düşüneceğim ve bunu için şükredeceğim.

Hayatımda herşey yolunda ve daha iyi olmasını için neler mümkün?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir