Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Kova burcunda dolunay & Burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

thumbnail FullSizeRender 1

Yeni birşeyler söylemek, yeni birşeyler yapmak lazım! Gerekirse herkesi ve herşeyi karşımıza alıp doğru bildiklerimiz yolunda ilerleme zamanı!

15 Ağustos öğleden sonra 15.29’da Güneş ile Ayın karşı karşıya gelmesi ile oluşan dolunayı yaşayacağız. Bu dolunay sırasında Güneş’in koynuna sokulmuş bir Venüs var, Merkür, Mars, Güneş ve Venüs Aslan burcunda yan yana dizilmiş durumda. Bunların karşısında ise toplumu, toplumsal değerleri anlatan Kova burcunda Ay bulunmakta. Dolunay esnasında Yay burcu yükselecek, Jüpiter ise yenice düz hareketine dönmüş, yöneticisi olduğu Yay burcunda kendini toparlamaya çalışıyor. Ateş elementinin son derece yoğun olduğu bir dolunay olacak ki bu da elimizin kuvvetli olduğunu aklımıza koyduğumuzu yapabileceğimiz bir dönemi gösterecek. Kova burcu toplumsal olaylarla, yeni birşey söylemekle ve yapmakla çok alakalıdır, direnişler, toplumda olan olaylara karşı tepki göstermekte aynı şekilde. Aslan burcunun da hem benlikle, hem egoyla ve maddesel anlamda da altın madeni ile alakalı olduğunu düşünürsek Kazdağları olayından sonra ortaya çıkan Altın madeni aramak ve özellikle siyanür kullanımı ile ilgili olaylar durulmayacak gibi gözüküyor. Eğer bir millet geleceğini tehdit edeceğine inandığı birşeyi engellemeye karar verirse bunun önünde kimse duramaz…

Bireysel anlamda bakarsak, Kova burcu toplumsal bilinçle ve kollektif bilinçaltı ile alakalıdır, ayrıca bilgi, geniş ve farklı bakış açıları ile de. O yüzden bu dolunay bugüne kadar aynı yoldan giderek çözemediğimiz, anlayamadığımız, anlamlandıramadığımız şeylerin önümüze geleceği ve bizi farklı bakış açılarına iteceği zamanlardayız.

Farkındalığımızın artması için zorlanacağımız günlerdeyiz! Kabul etmediğimiz bakış açıları, yaşam stilleri, kınadığımız insanlar, olaylar hep karşımıza gelecek ve bizi dünyada olan her şeyin ve herkesin bir görevi olduğunu, bu düzende yeri olduğunu düşünmeye itecek olaylar, gelişmeler yaşayacağız. Toplumsal olaylar gündemimize gelecek, ülkemizle ilgili konulara daha çok odaklanacağız ve her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olduğunu anlayacağız.

Aslan burcu egomuzla, ben demekle alakalıdır, ben ne istiyorum, ben ne yapmak istiyorum, hayatımda ne gibi değişiklikler istiyorum? Bu soruları aslında Aslan burcundaki yeni ay ile sormaya başladık, şimdi karşımızdaki konular ise sen ile alakalı, yani ben bunu istiyorumda başkaları ne der, annem ne der, toplum kuralları ne diyor hep aklımızda olacak. Bu yüzden toplumun veya başkalarının önümüze koyduğu engelleri önünden kaldırmayı, korkmadan hedefleri, idealleri veya yaşamak istediği hayat yönünde ilerleyenler büyük kazanacak.

Güneşin yanındaki Venüs ise kalbinizden geçen ve sevgi ile alakalı konulara bak der gibi. Sevdiğiniz eş, yanında olmak istediğiniz kişi, eş veya yer neresi? İlişkinizde sorunlar varsa artık ilişkilerinize farklı bakın, bana böyle davranıyor demek yerine siz nelere izin veriyorsunuz ve siz kendinize nasıl bakıyorsunuz onu değerlendirin. İşimde mutlu değilim diyorsanız değişimden neden çekiniyorsunuz ona bakın, sizi durduran nedir, hangi alanlarda güvensizsiniz ya da konfor alanınızdan uzaklaşmaya ne kadar açıksınız buna bakın!

Bu arada Aslan burcu, popüler olmakla, etrafı tarafından sevilmekle, zengin ve önemli görünmekle alakalıdır. Bu dönemde bakmanız gereken önemli şeylerden birisi de, neleri kendinizi kimlere sevdirmek için kullanıyorsunuz? Konumunuz ve paranız mı sizin değerinizi belirliyor yoksa siz bunlar olmasa da kendinizi seviyor ve değer veriyor musunuz? Sizi iyi hissettirdiği veya maddi olarak desteklediği için mi bir ilişkinin içindesiniz? Yani neyi, neden ve ne için yaptığınız bu dönemde önemli, Güneşin yanındaki Venüs yolun ve rotan sevgi olsun diyor, sizinde yolunuz, yaptıklarınız ve yapacaklarınız sevgi olsun, ama o sevgi dediğiniz şeye iyi bakın içinde çıkar olmasın….

Tutkularınız, istekleriniz, yapmak istedikleriniz ve yapamadıklarınız hep bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gündeminizde olacak. Bazı bitişler, yaşanacak olaylar, önünüze gelecek bilgiler hep yapmanız gereken değişimleri yapmak için sizi itiyor olacak. Ego’dan, yani Ben’den geçip Biz’i, birlikteliği, ülkemizi ve geneli de düşünmemiz gerekecek günlerdeyiz. Her dua’da benim ve bütünün hayrına diye dua ederim çünkü bazen sizin hayrınıza olan şeyler etrafınızdakilerin ya da ülkenizin şerrine olabilir.

Kova burcunda yaşanacak dolunay ve Ay tutulmasının etkileriniz Yükselen Burcunuza göre aşağıda bulabilirsiniz fakat her harita kendine özeldir ve ayrı dinamikler içerir, eğer birebir size etkisini öğrenmek isterseniz danışmanlık almak için gkina07@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle…

Koç Burcu: Arkadaşlarınız, çevrenizdeki insanlar, üye olduğunuz dernekler ve sosyal gruplarla ilgili konular bu dolunayda gündeminizde olacak. Bu dönemde önünüze gelen haberlere ve gelişmelere dikkat edin. Sosyal sorumluluk içeren işlerde, yardım kampanyalarında olabilir ya da bir dernekte görev almaya başlayabilirsiniz. Ne de olsa bu hayatta sadece sizinle ilgili konular yok, diğer insanlar ve yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgilenmekte sizin hayat yolunuzda son derece önemli. “Ben” demeye alışık Koç’ların Biz, deme vakti. Etrafınızdaki olaylara duyarsız kalmayın, arkadaşlarınızdan yardımınıza ihtiyacı olanlar olabilir ya da sizin arkadaşlarınızla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Boğa Burcu: Kariyeriniz ve toplum önünde görünür yüzünüz bu dolunay zamanında önemli olacak. Kariyeriniz ile ilgili bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir ve size gelecek bazı bilgiler bazı kişilere ya da olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Eğer kariyeriniz ile ilgili konularda sıkıştığınız, çıkış yolu bulamadığınız alanlar var ise bu konuları çözmek için farklı yollar bulabilir, sıra dışı fikirlerle çözümler üretebilirsiniz. Bulduğunuz çözümlerin sadece sizin menfaatinize değil bütünün menfaatine de olduğundan emin olun…

İkizler Burcu: Seyahatler bu dolunayda gündeminizde olacak sevgili İkizler burcu. Ani olarak bir yere seyahate gitmeye karar verebilirsiniz ve bu yurtdışı ya da bir yurtiçi seyahat olabiliri. Fakat bu seyahatin hayatınızda önemi beklediğinizden daha büyük olabilir. Gittiğiniz yer, gördüğünüz şeyler ya da tanıdığınız insanlar size farklı fikirler verebilir, farklı bakış açıları katabilir ve kişisel gelişiminiz alanında etkili olabilir. Yine yüksek eğitim, yabancılar, yurtdışı ile yapılan işler konuları da bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte aktif olacak.

Yengeç Burcu: Ortak işler, finans, banka kredileri, eşinizin parası konularında beklenmedik gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. Eğer ortağınız var ise onunla ilgili konularda da bazı haberler ve bilmediğiniz konular gündeminize gelebilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir ve beklemediğiniz şekilde bazı işlere girebilirsiniz. Yine bankalardan aldığınız krediler ile ilgili konular ya da eşinizin parası ile ilgili konularda bazı sürprizli gelişmeler yaşanabilir. Dönüşüm ile ilgili bir alanda oluyor bu dolunay o yüzden bugüne kadar değişim, dönüşümünüze etki etmiş konuların gündeme gelmesi ya da benzer olaylar yaşanması söz konusu olabilir. Farkındalığınızın artacağı ve yaşadığınız olaylara farklı bakmaya başlayacağınız bir zaman dilimi olacak.

Aslan Burcu: İlişkiler konusu bu dolunayda gündemde olacak. İkili ilişkileriniz, bu konulara nasıl yaklaşımda bulunduğunuz, aşamadığınız olaylar, konular hep önünüze gelecek. Kendinize fazla mı odaklınısınız? Eşinizin ya da partnerinizin isteklerini de düşünüyor musunuz? İlişkinizde sorunlar ve aşamıyor musunuz? Bu dolunay size bunların çözümlerini bulmada yardım edebilir. Belki de sadece ben demek yerine –biz ya da sen demeyi de öğrenmeniz gerekir. İkili ilişkilerde sorunlu alanlara yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiyi ya da evliliği devam ettiriyorsanız belki de ayrılma ve özgürleşme zamanıdır. Değişim gündemde sevgili Aslanlar, bunlar bana nasıl olur, nasıl yapılır demeyin, olayların içindeki durumları dersleri anlamaya çalışın…

Başak Burcu: Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, iş ortamınız ve sağlığınız ile ilgili konular bu dolunayın sizin gündeminize getireceği konular arasında. Eğer sağlığınızı ihmal ediyorsanız bu dolunayda artık ihmal edemeyeceğinizi anlayabilirsiniz. Eğer bir süredir sağlık probleminiz varsa alternatif tedavi yöntemleri kullanabilirsiniz. Yine iş ortamınızda önünüze gelecek bazı bilgiler beklenmedik şekilde farklı bakış açılarına sahip olmanızı sağlayabilir. İş arkadaşlarınız ile ilgili duyacağınız şeyler ve gündeminize gelecek konular önemli olacak ve tabii bunlara nasıl tepki verdiğinizde. Kendiniz dışında çalışma arkadaşlarınızı ve ekip arkadaşlarınızı da düşünmeniz, korumanız ve kollamanız gereken zamandasınız. Eğer iş yerinizde çözüm bulamadığınız problemler varsa bu dönemde yaratıcı bazı yaklaşımlar ve farklı yollarla çözümlere ulaşabilirsiniz.

Terazi Burcu: Aşk hayatınız nasıl gidiyor sevgili Teraziler? Büyük değişimlere hazır olun…  Beklemediğiniz kişilerden itiraflar ya da ilişkiniz ile ilgili ani gelişmeler bu dolunay ve takip eden 15 günlük süreçte muhtemel. Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa hangi konularda gelişmeler kaydetmeniz gerektiği bu dolunayda açık olacak. Uzun süredir bitirmek istediğiniz bir ilişkiniz varsa bu ilişkiden özgürleşmek ve biraz kendinize vakit ayırmak güzel olacaktır. Yine evli Teraziler için çocukları ile ilgili konularda gündemde olacak. Çocukların eğitimi ile ilgili konular, bazı beklenmedik gelişmeler bu dönemde mümkün. Bebek isteyenler bebek haberi de alabilir. Sanatsal yetenekler, hobiler ile ilgili konular ve bu konularda da bazı orijinal gelişmeler söz konusu.

Akrep Burcu: Aileniz, babanız ile ilgili konular ve gayrimenkul konuları ile ilgili gelişmeler bu dolunayda odağınıza gelecek. Eğer ev değiştirmek istiyorsanız bu konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir hatta ev değiştirmek zorunda kalmanız bile mümkün olabilir. Yine ev alımı – satımı gibi konularda gündeminizde olacak. Aileniz ile ilgili (anne – babanız) bazı konular gündeminize gelebilir ve onların sorularına bazı çözümler bulmanız da gerekebilir. Özellikle onların sağlıkları ile ilgili konularda yardımcı olmanız gerekebilir. Evinizin enerjisini değiştirmek için yeni bir şeyler almak, dekorasyon değişimi söz konusu olabilir. Parasal konularda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz eğer yatırım yapacaksanız dikkat edin!

Yay Burcu: Sevgili Yay’lar bu yılın şanslı burcu sizsiniz. Bu dolunayda bir seyahate çıkmanız mümkün ki Yaylarda seyahati hiç sevmez :). Beklemediğiniz bir şekilde bir teklif alabilir ve bir yerlere gidebilirsiniz bu hem yurtdışı hem de yurtiçinde olabilir. Gittiğiniz yer size birçok yeni bilgi ve bakış açısı katabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Burada göreceğiniz şeyler, yaşayacağınız olaylar ve deneyimleyeceğiniz şeyler kişisel gelişiminize büyük katkıda bulunacak. Yine kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konular da bu dönemde gündeminize gelebilir ve yaratıcı çözümler bulmanız gerekebilir. Bu dönemde önceden konuşulan bir işe başlamak, hatta kendi işinizi yapmak ve hayatınız açısından önemli bir sözleşme imzalamak mümkün olabilir. Yine bir kitap veya yazmak ile ilgili bir konu varsa bu dönemde güzel gelişmeler elde edebilir ve haberler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Parasal konular ve sahip olduğunuz şeyler bu dolunayda gündeminizde olacak. Maddiyatı önemseyen, hayatını kurmaya ve kontrol altında tutmaya özen gösteren Oğlak burçları için zor bir dönem olacak. Çünkü hayat size maddiyat dışında önemli şeyler olduğunu gösterecek şeyler yaşatabilecek. Bazı bitişler, ani gelişmeler bu dolunay ve takip eden 15 günlük süreçte mümkün. Sevdiklerinizin yanında ve sağlıklı olmasının paradan önemli olduğunu anlayıp, takdir edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Unutmayın dünya fani, anı yaşamaya ve hayattan zevk almaya bakın sevgili Oğlaklar…

Kova Burcu: Evrensel bilgiye açık, toplumsal olaylara duyarlı Kovalar için daha fazla özgürleşme, genişleme ve zaten geniş olan bakış açılarını hem genişletme hem de yayma zamanı. Ne yapıyorum ve ne yapmak istiyorum sorularını sorabilir ve hayatınızda bazı değişimler yapmaya karar verebilirsiniz. Eğer sizi mutlu etmeyen ve enerjinizi çeken bir işte iseniz ayrılmanız ve yapmak istediğiniz şeylere odaklanmanız bu dolunayda mümkündür. Özellikle duygusal konularda da özgürleşmeniz ve olaylara bakış açınızı değiştirmeniz sizi farklı yönlere götürebilir. Kendiniz ve hayatınız ile ilgili konularda önemli haberler almanız, bazı gelişmeler, bitiş ve başlangıçlar yaşamanız bu dönemde mümkün.

Balık Burcu: Bilinçaltınızdaki konuların bilincinize geldiği, rüyalarınızın aktive olacağı ve öngörünüzün tetikleneceği bir dönemdesiniz sevgili Balıklar. Evrensel bilgiye açık olan ve hisleri kuvvetli Balıkların önüne birçok bilgi ve bilmek istediği şey bu dönemde gelebilir. Eğer korktuğunuz konular varsa bu konuları çözülmesi için gündeme getirecek şeyler yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınıza ittiğiniz konular, korkular ve kimseye söyleyemediğiniz olaylar bu günlerde gündeminize gelebilir. Yine sağlığınız ile ilgili konularla da ilgilenmeniz gerekebilir bu dolunay döneminde. Korkularınızın sizi hayatta yapmak istediklerinizden engellemesine izin vermeyin, ne istediğinize karar verin ve korkmadan adım atın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir