Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

26

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Başak yeni ayının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

download 1 1

YENİ AYIN BURÇLARA ETKİLERİ!

Başak burcunda yaşayacağımız yeni ay 30 Ağustos 13.36’da gerçekleşecek, yeni ayın etkilerini daha önceden yayınlamıştım, şimdi burçlara etkileri geliyor. Yükseleninize göre de okumayı unutmayın!

Başak burcu çalışmakla, üretmekle, planlamakla alakalıdır, mantıklı bir burçtur, analiz eder, titizlikle işini yapar, şimdi bizlerde bu moddayız. Tatil sonrasında hepimizin kafasında yapmak istedikleri var, iş değiştirme, kilo verme, ev değiştirme, ev alma, evlenmek, ayrılmak v.b.şeyler var. Şimdi bunları yapma vakti, ama bu yeni ayın bence şöyle bir mesajı da var, sevgili çocuğum ne güzel dünyevi işlere koşturuyorsun ama bu arada buraya gelmenin ilahi amacını ve hayallerini de unutmuyorsun değil mi der gibi! Yani bu yeni ay sanki hayaller ile gerçekler arasında bir yol gibi.

Koç & yükselen Koç burcu: Bu yeni ay ile geçen yıldan itibaren aktif olan çalışma hayatınız, hizmet etme ile ilgili konular, çalışma arkadaşlarınız ya da ortamınız ve sağlığınız ile ilgili konular aktif olacak. Eğer geçen yıldan bu yana süregelen bir sağlık probleminiz varsa çözmek için Eylül ayı son derece uygun olacak. Eğer iş ortamınızda bazı değişiklikler, bitişler yaşadıysanız bu konularla ilgili yeni gelişmeler ve başlangıçlar gündemde olacak. İş ve hayat düzeniniz ile ilgili aksiyonlar alabileceğiniz ve yeni projeleri hayata geçirebileceğiniz bir dönem başlıyor, değerlendirin.

Boğa & Yükselen Boğa Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konular ve hobilerle ilgili konular bu yeni ayda ön planda olacak ve bu konularda planlamalar yapmak için bu dönem son derece uygun olacak. Sizin için bu dönem yeni bir aşk başlangıcı veya bir aşk ilişkisi ile ilgili kararlar almak için iyi olabilir. Yine hobi olarak yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz bir iş varsa girişim yapmak için harika bir dönem olacak. Bebek sahip olmakla ilgili konular veya çocuğunuz ile ilgili yeni başlangıçlar bu yeni ayda ve sonrasındaki 15 günlük dönemde aktif olacak!

İkizler & Yükselen İkizler Burcu: Aileniz, yuvanız, babanız ve eviniz ile ilgili konular bu yeni ay döneminde gündemde. Bu konularda yeni başlangıçlar ve atılacak adımlar size güzel gelişmeler getirebilir. Evliliğiniz ile ilgili konular, aileniz ile ilgili bazı gelişmeler, ev alımı – satımı ya da değiştirmesi gibi konular son derece gündemde olacak. Girişimler ve hep yapmak isteyip adım atmadığınız şeylerle ilgili planlamalar yapmak, girişimler yapmak için güzel bir dönem, işlerinizi ertelemeyin!

Yengeç  & Yükselen Yengeç Burcu: Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konular, kısa seyahatler ve ani gelişen seyahat planları bu dönemde gündeminizde olacak. Yine yazışmalar, eğitiminiz ile alakalı konular ve bazı kontratlar da bu dönemde aktif olacak. Eğer imzalamanız gereken bir evrak varsa bunu tamamlamaya çalışın bu dönemde, bu yeni bir iş teklifi de olabilir.

Aslan & Yükselen Aslan Burcu: Parasal konular, sahip olduğunuz şeyler yeni ay döneminde gündeminizde olacak. Bu yeni ay değişimleri de beraberinde getiriyor belki para kazanma yolunuz değişebilir. Ya da daha fazla para kazanacağınız başka kapılar açılabilir. Yine beklediğiniz bir para gelebilir ama aynı zamanda para harcamaya da meyilli yapabilir bu yeni ay, muhtemelen de bu harcamalar zevkinize ve lüksünüze olacaktır.

Başak & Yükselen Başak Burcu:  Burcunuzda olacak bu yeni ay aslında yılda bir olan fırsat sizin için, uzun zamandır harekete geçemediğiniz ya da geçmek istediğiniz ama sonuç alamadığınız tüm konularda ilerleme fırsatı verecek size.  Eğer hayatınızdan, olduğunuz yerden, çalıştığınız işten memnun değilseniz şimdi harekete geçin ya da hayat sizi harekete geçirecek haberiniz olsun… Şikayet etmeyi, hiçbirşeyi beğenmemeyi bırakın ve hayatta mükemmellik diye bir şey olmadığını anlayın. Akışta kalmaya ve hayatın tadını çıkarmaya çalışın! Hayatınızda her alanda girişimler yaparak güzel gelişmeler elde etmeniz mümkün sadece fazla düşünürken önünüze gelen fırsatları kaçırmadığınızdan emin olun!

Terazi & Yükselen Terazi Burcu: Eylül ayından sonra hayatı parlayacak Terazi burçları için bu yeni ay bilmediğiniz yerden gelecek haberler, gelişmeler ve destekler getirebilir size. Ne olduğunu anlamadığınız olaylar, kapalı kapılar ardında hakkınızda konuşulan şeyler ve hayatınızın karanlık yüzünün ortaya çıkması bu yeni ay sonrası söz konusu. Bu etki bilinçaltınızla ilgili konuları çok tetikleyecek ve sizi biraz hesaplaşmalara itebilecek. Düşünce sisteminizde değişiklik yapmak, iyiye ve pozitife odaklanmak için iyi bir dönem. Yine sağlık problemleri olanlar için bu dönem sağlığınıza dikkat ettiğiniz bir zaman dilimi başlangıcı olabilir.

Akrep & Yükselen Akrep Burcu: Hayalleriniz, umutlarınız ve planlarınız bu yeni ay ile gündemde olacak. Bazı umut ettiğiniz ve planladığınız şeylerle ilgili bir türlü girişim yapamadı iseniz doğru zaman şimdi! Tutkuyla ve sezgileri ile hayatta ilerleyen Akrep burçlarının bu yeni ay ve sonrasında konusu daha çok sosyal çevresi, arkadaşları hatta aşkları olacak. Bir arkadaşınız aşkınız haline gelebilir ya da eski aşkınız pat diye karşınıza çıkabilir. Hayaliniz olan konularda adımlar atmak için harika bir dönem.

Yay  & Yükselen Yay Burcu: Kariyer konuları bu yeni ay döneminde gündemde olacak ve güzel gelişmelere açık olacak. Bu ay kariyeriniz ile ilgili konularda ani gelişmeler, alınacak kararlar ve yeni projeler gündemde olacak. Hayat hep almaz bazen pat diye sürprizli gelişmelerle güzel şeylerde getirir. Bu yeni aydan  umutlu olun sevgili Yaylar ama değişime de hazır olun! Bu yeni ay dönemi bir ilişki ile ilgili size güzel bir gelişme ve haberde getirebilir, hatta ilişkinizde ciddi bir dönem ve evlilik hazırlığı da söz konusu olabilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak Burcu: Uzaklar, yabancılar, yüksek eğitim konuları, inançlar ve hayata bakış açınız bu yeni ay ile gündeme gelecek. Bakış açınızı değiştirecek ve sizin “ben planlarım öyle de olur” tavrınızı değiştirecek olaylar kapıda sevgili Oğlaklar, ah birde hayatı sizin kontrol etmediğinizi yani edemediğinizi anlasanız. Bu yeni ay ve sonrasında akışta kalmaya çalışmak en iyisi olacak çünkü yapacağınız hiçbirşey olacakları değiştirmeyecek ama bakış açınızı değiştirmek çok şeyi değiştirebilir. Yurtdışına gitmeye karar verebilirsiniz bu yeni ay ve sonrasında bu seyahat, eğitim ya da iş ile alakalı olabilir. Yine eğitim konuları ya da yabancılar ile yapılan işler gündemde olacak. Büyük bir değişim döneminde olan Oğlaklar hayatlarını bir nevi yeniden yapılandırıyorlar güzel değişimler yaşamanız dileği ile…

Kova & yükselen Kova Burcu: Ortak işler, finans konuları, bankalar ile ilgili konular ve eşin parası bu yeni ay ve sonrasında gündemde. Yeni aylar yeni başlangıçlar demektir, bu finansal anlamda bir düzenleme ve yapılandırma dönemini işaret ediyor olabilir. Ayrıca eşin parası, miraslar ve bankalarla ilgili konularda da yeni başlangıçlar olabilir. Ortaklı işlerden yana da fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Balık Burcu: İkili İlişkiler, evliliğiniz ya da ortağınız ile ilgili konular gündemde olacak bu yeni ay döneminde. Eğer mutsuz bir evliliğiniz varsa bu konularla ilgili gelişmeler ve kararlar bu ay alınabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa bunu bir anda evliliğe döndürmeye karar verebilirsiniz. Yine ortağınız ile ilgili konular ve ortak yapılan işlerde bazı değişimlere açık olacaksınız. Odağınız bu dönemde daha çok kendiniz değil karşı taraf olacak, uyum içinde çalışmak ve dengeyi bulmak önemli, herşey sizin hayal ettiğiniz gibi olmayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir