Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

29

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Eylül ayında neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

download 3

Astrolojik olarak Eylül ayında nasıl etkiler var bir bakalım!

Hareketli ve sıcak bir ayı daha bitiriyoruz ve değişim rüzgarlarının estiği yeni bir aya başlıyoruz. Hoş geldin Eylül, Başak burcunun dönemi başlıyor ve hem bir hasat zamanı hem de yoğun bir çalışma temposu bize geliyor!

Aya başlamadan hemen önce 30 Ağustosta Başak burcunda bir yeni ay yaşayarak ve bu yeni ayın etkisi altında Eylül ayına başlıyoruz. Tatil zamanından sonra işlerimize odaklanma hatta yıllık planlar yapma zamanındayız! Ayın ilk günlerinde girişimler yapmak, planlamalar yapmak ve başvurular yapmak için iyi etkiler var. Bütçe konuları da bu ay gündemimizde olacak. Detaylarını yayınladığım yazımdan okuyabilirsiniz bu yeni ayın!

Bu ayın en önemli konuları arasında 14 Eylülde yaşayacağımız ve hayatımızda net ve kesin çizgileri gündeme getirecek Hayaller ve gerçekler arasında bir yolda olacağımız Balık burcundaki dolunay var! Bu dolunayda Başak burcunun son derecelerinde bulunacak Merkür ve Venüs bir kriz göstergesi olabilecek, değişken durumlar çok hakim olacak bu dolunaya, hemen aynı günün akşamında Venüs ve Merkür arka arkaya Terazi burcuna geçecek ve ilahi adalet arayışımızı aktive edecek. Hepimiz hayatımıza, hareketlerimize ve ilişkilerimize bu açıdan bir  daha bakacağız!

Uzuuuun zamandır geri hareket eden Karma’nın Lordu Satürn ise 18-19 Eylülde durağan harekette olacak ve 20 Eylülde yavaşça da olsa düz hareketine başlayacak! Bu aslında önemli bir etki çünkü Oğlak burcunda hareket eden Satürn hepimizin hayatında sağlam olmayan şeyleri yıkıp yeniden yapılandırmaya çalışıyor ve bu konuların ne olduğunu bize göstermek için son 4-5 aylık süreçte bu alanlarda biraz sorunlar çıkarttı. Sorun çıkan, sizi zorlayan alanlara bakarsanız şimdi Satürn’ün yapılandıracağı alanı anlayabilirsiniz. Satürn – Oğlak etkisini yayınladığım yazıyı okursanız hayatınızda hangi alanda bu etki aktif olacak öğrenebilirsiniz.

23 Eylül öğlen saatlerinde Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile birlikte ise hepimiz için Terazi burcu dönemi başlayacak, işveli, cilveli ve adaletli Terazi burçları iyiki doğmuşsunuz! 28 Eylül akşam saatlerinde Terazi burcunda meydana gelecek yeni ay ise özellikle ilişkiler konusunda hepimiz için önemli bir dönemi başlatıyor olacak. Hayatımızda dengeyi kaçırdığımız, karşı tarafa kendimizden çok önem ve değer verdiğimiz konulara bakmak gerekecek. Mutsuz olan ilişkilerdeki nedenler, nasıl mutlu olurum soruları kafalarda olacak. İlahi adalet ve huzuru bulmak için ne yaparım sorusu da aynı şekilde… Etkilerini detaylı olarak zamanı geldiğinde yazacağım.

Hareketli ve değişim enerjisi yüksek bir aya giriyoruz, ektiklerimizi biçeceğiniz hasat zamanı bir ay olacağından umuyorum güzel şeyler ekmişsinizdir diyerek yazımı tamamlıyorum, güzel bir ay olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir