Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

1

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Eylül Ayı Burç Yorumları – Tüm Burçlar!

Yazar , Kategori Astroloji

everyone probably dreams

Koç & Yükselen Koçları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, tam bir çalışma, üretme ve planlama ayındayız.

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay iş alanında yeni bir başlangıcı getirebilir, bu yeni bir ekibe geçmek veya iş yerinde bir yer değişikliğini anlatabilir. Yeni Ay ile birlikte beklediğiniz önemli bir haberde size gelebilir. Bu ay iş ve aile rutininizde bir hareketlilik ve değişim yaşanabilir.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin bilinçaltınızı, sağlık alanınızı ve bilmediğiniz, farkında olmadığınız konuları etkileyecek ve bu konuları önünüze getirecek. İş alanında beklemediğiniz yerden bir teklif gelebileceği gibi, arkanızdan çevrilen bir iş hakkında bilgi de alabilirsiniz. Bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, bugün iş alanında bir kopuş yaşanabilir, tartışmalardan uzak durmanız önemli olacak bu dönemde. Yine ilişki anlamında da dikkatli olmak gereken bir günde olacağız. Eylül ayında iş alanı son derece hareketli ve değişime açık olacak.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin kariyer ve hayaller alanınızı yönettiği için hep yapmak istediğiniz ama bir türlü ilerleyemediğiniz şeyler varsa bu konularda ilerlemek için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için ikili ilişkiler alanında önemli bir dönemi başlatacak, görüştüğünüz birisi ile ciddi bir ilişki fikri kafanızda oluşabilir. 28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum sizin hayatınızda ikili ilişkiler alanında güzel başlangıçları getirecek. Bu başlangıçlar ortak yapılacak bir iş veya birisinle birebir çalışmayı gerektirecek bir işte olabilir.

Son derece hareketli bir ayda olacağız, hem ektiklerimizi biçeceğiz hem de yeni birşeyler yapmak için koşturma halinde olacağız. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Boğa ve Yükselen Boğaları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, yoğun tempolu bir ayda olacağız.

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay aşk konularında yeni bir dönemi açacak Boğalar için, zihin son derece yoğun olacak ve bu konularla ilgili planlamalar, yeni başlangıçlar söz konusu olacak.  Yine bu yeni ay çocuğu olanlar için yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak eğer başlamayı düşündüğünüz yeni bir proje varsa da bu dönem başlamak için güzel etkiler içerecek. Hobi olarak yapılan bir işe adım atma hatta sonrasında bu işin gerçek bir işe dönüşme ihtimali yüksek. Yine yükselen Boğalar için çocuklarla ilgili konular yoğun olurken çocuğu olmayanlar için bir bebek haberi de gelebilir.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili konular üzerinde çok etkili olacak. Biraz duygusal bir dolunay, hayaller ve hayal kırıklıkları da gündeme gelebilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, bugün arkadaşlık alanında bir kopuş yaşanabilir, tartışmalardan uzak durmanız önemli olacak bu dönemde. Yine sosyal çevreniz, üye olduğunuz dernek ve gruplarla ilgili konularda gündemde olabilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem uzaklar, yüksek eğitim hemde hukuksal konular ve uzun seyahatler alanınızı etkiliyor, bu geri hareket bu konularda zorlanma ve ilerleyememe verirken bu ayda düze dönen Satürn bu konularda hem ilerleme şansı hem de daha iyi şeyler elde etme fırsatı verebilir. Kaçırdım sandığınız fırsatlar varsa bunlar daha iyisi geleceğinden olmuştur!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin iş alanınızda güzel bir dönemi başlatacak, iş yerinde bir müzakere süreci yaşanabilir ve bazı konularda bir ayarlama ve dengenin bulunması gerekebilir. 28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum hem iş ortamınızda bir yeni başlangıcı hem de günlük rutin düzeninizde güzel bir gelişmeyi getirebilir. Güzel gelişmelere açık hareketli bir aydayız, şans yanınızda olsun!

İkizler ve Yükselen İkizleri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, güzel gelişmelere açık ve yoğun bir aydayız…

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay aile konularını gündeminize getircek, eğer bir ev değişikliği düşünüyorsanız bu dönem ve sonrasını tercih edebilirsiniz. Yine gayrimenkul konuları alım – satım konuları içinde iyi bir dönem başlayacak sizin için. Aileniz ile ilgili konular da bu dönemde ilgi isteyebilir ailenizin bazı sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi aileniz ve eviniz ile ilgili de bir düzenleme ve değişim sürecine girebilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin kariyer ve evlilik alanınızı etkileyecek. Biraz kritik ve duygusal etkiler içeren bir dolunay olduğundan karşılanamayan hayaller ve hayalinizde abartığınız konuların öyle olmadığını görmek söz konusu olabilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, hem kariyer alanınızda yapacağınız iş ve görüşmelerde dikkatli olun hem de uzun vadeli ilişkiniz ve evliliğinizde…

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem ortak para, bankalar, ailenin parası konularınızı etkiliyordu hem de hukuksal konular, uzaklar, yüksek eğitim alanınızı. Eğer bir süredir bu konularda ilerleyemedi iseniz şimdi ilerlemek için gerekli destek ve fırsatlar gelecek.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin aşk alanınızı hareketlendirecek. Bu dönemde güzel bir ilişki gündeme gelebilir veya ilişkinizde bir iyileşme ve ilerleme olabilir.
28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum hem aşk, hem hobi olarak yapılan işler hem de çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler elde etmek için destek verecek. Yeni başlangıçlar ön planda olacak ay sonunda, güzel bir ay olsun…

Yengeç ve Yükselen Yengeçleri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, bakalım yeni ay etkisindeki bu ay bizlere neler getirecek?

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda etkin olacak. Bu hem yoğun bir iletişim trafiğini hem de yeni bir iş veya benzeri bir sözleşmenin imzalanmasını getirebilir. Yeni aylar yeni başlangıçlar için en uygun zamanlardır. Etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin haritanızdaki uzaklara seyahatler, yabancılarla yapılacak işler, dil veya yüksek eğitim gibi konuları etkileyecek. Bu alan aynı zamanda hukuksal konuları da anlattığındna hukukla ilgili bir durum veya bir davanız varsa sonuçları bu dolunay ile birlikte gelebilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz, aynı zamanda bugün yaşanacak gelişmelere özellikle dikkat!

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin ikili ilişkiler, evlilik ve ailenin parası, bankalarla ilgili konular alanınızı etkiledi. Direkt etkisi ise her tür ikili ilişki alanına idi, zorlu bir ilişki içinde olduğunuz eşiniz veya patronunuz gibi kişiler varsa bu ilişkiler bu dönemden sonra rayına oturmaya başlayacak gibi görünüyor!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin ev, aile ve gayrimenkuller ile ilgili alanınızı hareketlendirecek ve güzel gelişmelere açacak. 28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum hem ev ortamında güzel gelişmelere destek verecek hem de ailenizle daha güzel bir dönemi başlatacak. Evinizde bir dekorasyon değişikliği veya tadilatlar size iyi gelebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Aslan ve Yükselen Aslanları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Aslan burçları Ağustos ayını keyifli etkilerle tamamladı, şimdi ise çalışma zamanı! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, bakalım yeni ay etkisindeki bu ay bizlere neler getirecek?

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin para alanınızı aydınlatacak ve çeşitli fırsatları karşınıza çıkaracak. Bu dönemde yeni bir işe başlayabilirsiniz, yeni kazanç alanları bulabilirsiniz veya para konularını yapılandırma ve bütçelendirme işine girişebilirsiniz. Yeni aylar yeni başlangıçlar için en uygun zamanlardır. Etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay yine para konularını anlatıyor olacak. Bu sefer daha sonuç odaklı ve başkalarının da içinde olduğu para konuları gündemde olacak. Bu bir miras konusu, bankalarla ilgili konular, eşin veya ailenin parası konusu olabilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz, parasal konularla ilgili tartışmalara girmekten kaçının…

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin çalışma alanınızda oluyor, bu dönemde çalıştığınız ortamda zorlanmalar ve ekiplerle ilgili zor durumlar oluşmuş olabilir. Şimdi düz harekete başlayan Satürn iş alanında önünüzü açacak, yeni ekiplerle, yeni ilişkilerle güzel bir dönem başlayacak keyfini çıkarın!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin iletişim, kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili alanınızı, seyahat alanınızı ve sözleşmeler alanınızı aktive edecek. Bu dönemde güzel gelişmelere açık olacaksınız, önemli işbirlikleri yapabilirsiniz ve birilerinin desteğini alarak güzel işlere imza atabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Başak ve Yükselen Başakları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Başak burçları için önemli bir aya başlıyoruz, doğum gününüz kutlu olsun Başaklar! Eylül ayına 30 Ağustos’ta burcunuzda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, bakalım yeni ay etkisindeki bu ay bizlere neler getirecek?

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin burcunuzda olduğundan yılın sizin için en güzel zamanı başlıyor diyebiliriz.Hayal ettiklerinizi yapmak, hem iş, hem özel hayatta hem de aklınıza gelen tüm konularda girişimler yapmak ve ilerlemek için güzel bir aydayız. Yeni ay hayatınıza taze enerjileri getirecek ve sizin için güzel bir yenilenme dönemi olacak. Yeni aylar yeni başlangıçlar için en uygun zamanlardır. Etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin karşıt alanınızda olacak ve bugüne kadar görmediğiniz veya görmekten kaçındığınız bazı alanları size gösterecek. Başaklar birşeyleri beğenmemeye ve dolayısı ile de eleştirel olmaya çok açıklardır, o yüzden eğer karşı tarafı bu şekilde incitiyorsanız bu dolunayda hatalarınızı fark edebilirsiniz. Gündemde ikili ilişkiler olacak bu dönemde, ben – sen dengesine dikkat etmeniz gerekecek. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz, ben daha iyi bilirim laflarına veya sen öylesin, böylesin iddialarına girmeye gerek yok birilerini kırabilirsiniz, önce kendinize bakmak önemli!

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanınızda oluyor. Eğer işlerinizde son dönemlerde ilerleme kaydedemedi iseniz ve sanki önünüzde bir taş duruyor gibi hissetti iseniz şimdi bu taş ortadan kalkıyor ve ilerleme vakti geliyor. Bu dönemde aklınızda ne kuruyorum olsun, uzun vadeli düşünün ve hayatınızda ne yapmaya çalışıyorsunuz ona odaklanın.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin para alanınızı hareketlendirecek, eğer bir süredir para konuları da tıkanık gibi oldu ise, şimdi güzel gelişmeler elde etme zamanı. 28 Eylül’de bu alanda bir de yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile birlikte parasal konularda yepyeni ve harika ilerlemeler içen bir dönem başlayabilecek. Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Terazi ve Yükselen Terazileri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli sizin için güzel bir Eylül ayından Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, bakalım yeni ay etkisindeki bu ay size neler getirecek?

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin için biraz üstü kapalı konuları, sağlık konularını ve daha çok geri çekilme ve planlama yapmayı anlatıyor. Yine sağlık konuları da bu dönemde gündemde olabilir. Bu yeni ay döneminde yeni girişim yapmasını tavsiye etmeyeceğim tek burç yükselen Teraziler, size ay sonunu beklemenizi öneririm çünkü ay sonunda sizin burcunuzda olacak yeni ay size çok daha iyi gelecek. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin yine hem sağlık hem de iş yerindeki konularınızı aydınlatacak. Biraz gergin etkilerde içeren bir dolunay olduğundan iş yerindeki kişilerle, konuşmanıza, iletişiminize dikkat edin, arkadan söylenilen bazı lafların duyulması sıkıntı yaratabilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Bu dolunay iş yerinde bir projenin bitişini gösterebileceği gibi, günlük rutininizde bazı değişimlere de yol açabilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin ev, aile ve gayrimenkul konularınızı etkiledi, bu konularda bir süredir istediğiniz gelişmeleri elde edemedi iseniz Eylül ayında gelişmeler ufak başlayacak. Yükselen Teraziler için evlilik, ev değiştirme, ev alım – satımı konuları önümüzdeki 1 yıl daha çok aktif olacak.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için yılın en güzel dönemini başlatacak, doğum günü vaktiniz geldi güzel Teraziler! 28 Eylül’de burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile birlikte hayatınızda birçok konuda adım atabilirsiniz. Yeni bir iş, ilişkide güzelleşme veya yeni bir ilişki, para konuları, katılınacak kurslar aklınıza ne gelirse ilerlemek için adım atın, yılın en güzel zamanındayız. Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Akrep ve Yükselen Akrepleri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli ve çalışma odaklı bir aydan Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz….

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre, ait olunan gruplar ve dernekler alanınızı etkiliyor. Bazı gruplara üye olabilirsiniz veya üye iseniz orada yoğun bir çalışma temposu olabilir. Yine sosyal çevreniz çok hareketlenebilir ve birçok katılmanız gereken aktivite ve projeniz olabilir. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size bir aşk getirebilir? Arkadaşınız olan bir kişi ile bir yakınlaşmanız olabilir, veya adı konmamış bir ilişkide ilerleme kaydedebilirsiniz. Yine bu dönemde eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili konularda gelişmeler veya bir bebek haberi de alabilirsiniz. Dolunay gününde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz, özellikle ilişki alanınız olduğundan konuşmalar tatsız yere gidebilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem sözleşmeler alanınızı yönetiyor ve bu alanda oluyor eğer eğitim ile ilgili bir konu gündemde ise biraz zorlanabilirsiniz, eğer işler alanında bir tıkanıklık yaşadıysanız bu düze dönüş güzel bir ilerleme ve yapılandırma sürecini anlatacak. Yine ev, aile, gayrimenkul alım – satım alanını da tıkayan bir etkiydi bu o yüzden bu alanlarda açılmalar yaşanması söz konusu!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için daha dikkat etmeniz gereken bir süreci başlatacak, özellikle yükselen Akrepler için geçerli bu etki. Bu dönemde adım atarken 2 kere düşünün ve herşeyi iyice araştırın. 28 Eylül’de bu alanda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile birlikte özellikle sağlık alanında yapılandırmalar ve bir iyileşme süreci yaşayabilirsiniz. Kendi içinize çekilmek ve projeler yapmak için iyi bir dönem… Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Yay ve Yükselen Yayları Eylül ayında neler bekliyor?

Yılın şanslısı Yaylar için yine harika bir aya başlıyoruz! Hareketli ve çalışma odaklı bir aydan Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz….

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin kariyer alanınızı etkileyecek ve işlerle yoğun bir süreci başlatacak. Yeni projeler, kendinizi daha ön plana koyacağınız ve gözönünde olacağınız durumlar bu yeni ayla birlikte mümkün. İşinizde parlamanız ve yeni projelerle öne çıkmanız için harika bir zaman dilimi. Yine evliliğiniz ile ilgili de güzel bir dönemi bu yeni ay başlatabilecek. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ise sizin gündeminize temel atmaya çalıştığınız konuları, aileniz ve kökleriniz ile ilgili bazı konuları getirecek. Yine bu dolunayın gündeminde eviniz, ev alım satım konuları da olacak. Bu dolunay döneminde anne – babanız ile ilgili bazı konularda gündeme gelebilir. Dolunaylar birşeyler ektiğimiz konuların sonuçlarını getirir, özellikle yılın ilk 2 ayında yaptığınız veya planladığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayla. Sadece dolunaya yakın zamanlarda ve özellikle Dolunay günündedikkat etmek gereken Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs. Bu etki kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki özellikle yükselen Yayların para alanını etkiliyor, size para getirecek projeler son dönemde ilerleyemedi iseniz bu düz hareket size yardım edecek. Bu yıl Yaylar için para konularını öğrenme, para kazanma yöntemlerinde değişiklikler yaşama ve yenilenme dönemi. Tam bir yapılandırma yılından geçiyorsunuz ve para ile ilgili birçok şey hayatınızda değişecek.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi ise sizin için hayaller ve umutlar alanını etkileyecek. Hep hayal ettiğiniz yapmaktan çekindiğiniz şeyler varsa bu konular bu günlerde ve özellikle 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak yeni aydan sonra gündeme gelecek. Bu dönemde sosyal çevreniz çok aktif olacak, arkadaşlarınızdan güzel destekler alacaksınız ve tam bir sosyal kelecek olacaksınız. Yine güzellike, moda ile ilgili konularda gündemde olacak. Şansınızın ve kendinizin parladığı harika bir ay olsun

Oğlak ve Yükselen Oğlakları Eylül ayında neler bekliyor?

Yılın yorgunu Oğlaklar için yine hareketli bir aya başlıyoruz! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz bu yeni Ay sizin uzaklar, seyahatler, yüksek eğitim, hukuksal konuları anlatan alanınızı etkileyecek. Zihniniz çok yoğun olacak Eylül ayında, projeler yapılacaklar hatta alınacak veya verilecek eğitimler, çalışmayı seven Oğlaklar için güzel bir ay olacak. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ise sizin gündeminize kısa seyahatler, eğitimler ve imzalamayı beklediğiniz sözleşmeler ile ilgili gelişmeleri getirecek. Dolunaylar birşeyler ektiğimiz konuların sonuçlarını getirir, özellikle yılın ilk 2 ayında yaptığınız veya planladığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayla. Sadece dolunaya yakın zamanlarda ve özellikle Dolunay gününde dikkat etmek gereken Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs. Bu etki kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Önemli olan bir projede dolunaya yakın günlerde önemli konuşmalar yapmaya çalışmayın veya durumları zorlamayın!

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin için son derece önemli çünkü burç yöneticiniz, bu etki hayatınızda birçok konuda ilerleyememe ve bir duraklama dönemi yaşatmış olabilir. Bu dönemde eski konulara dönüp bakmak ve yapmak istediklerinizin üzerinden geçmek önemli idi. Şimdi ise hayatınızın her alanında önemli kararlar alma ve ilerleme vakti. Her konu gündemde, iş, kariyer, eş v.b.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi ile kariyer alanınız gündeme oturuyor ve güzel gelişmelere açık hale geliyor. Bu etki özellikle 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak yeni aydan sonra çok aktif olacak. Bu dönemde ikili ilişkiler yolu ile güzel gelişmeler yakalama, diplomatik yeteneklerinizi kullanarak yaşayacağınız gelişmeler ve iş yerinde dengeyi bulmak söz konusu olacak. Sosyal yetenekleriniz ve etkileyici kişiliğiniz güzel gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Yine Oğlaklar için evli iseler evliliklerinde güzel bir dönemi anlatırken evlenmeyi planlayan Oğlaklar b ay karar alabilir hatta evlenebilirler. Şansınızın bol olduğu harika bir ay olsun…

Kova ve Yükselen Kovaları Eylül ayında neler bekliyor?

Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz bu yeni Ay sizin parasal konuları anlatan alanınızı etkileyecek. Bankalarla ilgili konular, ailenin parası, eşin parası veya ortak yapılan işlerin parası gündemde olacak. Para konularında yeni girişimler ve gelişmeler Eylül ayında mümkün. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ise sizin gündeminize yine parasal konuları getirecek ama bu sefer hem sahip olduğunuz para ile alakalı hem de sonuç odaklı olacak. Dolunaylar birşeyler ektiğimiz konuların sonuçlarını getirir, özellikle yılın ilk 2 ayında yaptığınız veya planladığınız işlerin parasal sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayla. Sadece dolunaya yakın zamanlarda ve özellikle Dolunay gününde dikkat etmek gereken Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs. Bu etki kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Yine parasal konularda bugünlerde acil kararlar almamaya dikkat edin!

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin için son derece önemli çünkü burç yöneticiniz, bu etki hayatınızda birçok konuda ilerleyememe ve bir duraklama dönemi yaşatmış olabilir. Özellikle düşünce sisteminizde ve hayatınızda önemli konularla ilgili bir duraklama ve hayata farklı bakış açıları edinme söz konusu olmuş olabilir. Bu yıl arkanızdan iş çeviren insanlara karşı dikkatli olmanız önemli olacak.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için ilahi adaleti tecelli ettirecek bir dönemi başlatacak. Bu etki özellikle 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak yeni aydan sonra çok aktif olacak. Bu dönemde hukuksal konularda gelişmeler veya daha önceden yapılmış haksızlıklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine bir seyahate gitmek, bir eğitime başlamak veya bir sözleşme imzalamanızı gerektirecek bir konuda gündemde gelebilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konularda ay sonunda gündemde olacak. Güzel bir ay olması dileği ile…

Balık ve Yükselen Balıkları Eylül ayında neler bekliyor?

Balıklar için Eylül ayı önemli bir ay olacak. 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz Eylül ayına. Bu yeni Ay sizin tam karşıt alanınızda olduğundan ikili ilişkiler konuları bu ayın gündeminde olacak. Her tür ikili ilişki ve bu alanda yeni başlangıçlar söz konusu. Evli iseniz evliliğinizde yeni bir aşama, evli değilseniz bir ilişki veya evlilik kararı, yine ortak yapıla bir işe başlamakta bu ay söz konusu.. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size hayatınızdaki birçok konu ile ilgili ortaya çıkışlar ve gelişmeler getirebilir. Dolunaylar birşeyler ektiğimiz konuların sonuçlarını getirir, özellikle yılın ilk 2 ayında yaptığınız veya planladığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayla. Sadece dolunaya yakın zamanlarda ve özellikle Dolunay gününde dikkat etmek gereken Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs. Bu etki kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Sizin hayatınızdaki her alanı etkilediğinden bu dolunay bu dönemde sakin kalmaya ve ani kararlar vermemeye dikkat edin!

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda oluyor. Hep hayal ettiğiniz birşeyi hayata geçirmek isterken önünüze engeller çıktı ise ilerleme zamanı şimdi olacak. Yine bu yıl sosyal çevrenizde bir değişim yaşadı iseniz ve bazı arkadaşlarla aranız açıldı ise bu bir yenilenme gerektiği içindir. Sorunlu ve sizi durduran alanlar bu ay ortadan kalkacak ve bir ilerleme dönemi olacak.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için parasal anlamda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemi başlatacak. Bu etki özellikle 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak yeni aydan sonra çok aktif olacak. Bu dönemde yeni bir işe girişebilirsiniz, eşinizden veya ailenizden güzel bir destek gelebilir. Yine birisinden almayı beklediğiniz paralar varsa oda gelebilir, özellikle hukuksal bir mücadele sonuncunda gelecek bir para söz konusu olabilir. Güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir