Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

11

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Balık burcunda dolunay! Tamamlanma vakti!

Yazar , Kategori Astroloji

yakamoz

Balık burcunda dolunay bize neler getirecek?

14 Eylül Cumartesi sabah saat 07.30’da Balık burcunun 21 derecesinde Neptün kavuşumlu enteresan ve bitiş – tamamlanma enerjisi içeren bir dolunay yaşayacağız, Balık burcunda!

Dolunay sırasında enteresan durumlar olacak gökyüzünde, aslında tam bir ölüm ve yeni birşeylere doğum enerjisindeyiz çünkü önemli gezegenlerden Venüs ve Merkür bulundukları Başak burcunun son derecelerinde. Son derecede bulunan gezegenler bir değişime hazırlandıklarından bazı bitişleri ve arkasından yaşanacak başlangıçları anlatırlar, yani durumlar, şartlar ve ortamlar değişiyor ama arkasından hayallerinize göre güzel başlangıçlar geliyor! #balık burcunda dolunay

Güneşin bir tarafında Venüs ve Merkür doğum sancısı çekmekte, bir yanında Mars Güneşe (yani özümüze) hareket etme isteği vermekte. Karşısında bulunan Ayın yanında bulunan Neptün ise ortamı sise boğmakta ve nereye gidiyorsun diye sormakta! Yani kaygan zemin, belirsiz şartlar var, bir tarafta mantık ve dünyevi taraftaki gezegenler, diğer tarafta ise maneviyatı ve ilahi sistemi anlatan gezegen konumlaması. Bu zeminde rehberiniz kalbiniz ve hisleriniz olmak durumunda.

Eğer maddi sebepler dolayısı ile veya mantık ile bir karar verirseniz sonuç sizin için sonrasında hiç iyi olmayabilir. Başak burcu planlamakla, düşünce ile ve birşeyleri oldurmaya çalışmakla alakalıdır, Balık burcu ise ilahi olanla, akışla ve teslimiyetle. Eğer kendinizi sisteme, yaratana teslim eder ve size boşluğa bırakıverme gibi hissettirse bile bir adım atarsanız kalp rehberliğinde, bir anda beklemediğiniz zenginlikler, güzel gelişmeler ve harika durumlar yaşayabilirsiniz. Eğer çıkar ile, mantığınıza uyuyor diye adımlar atarsanız da (özellikle içinize sinmeden) sonucu tam bir kriz olabilir. #balık burcunda dolunay

Dolunay sırasında Başak burcunun son derecesi yükseliyor olacak, ayrıca son derecede bulunan kriz göstergesi olan 2 gezegen de dikkat çekici. Anlamadığınız, dinlemediğiniz olaylara hemen tepki vermeyin, bir çuval inciri berbat edebilirsiniz. Bu günlerde ani bitişler, artık görevini tamamlayan olaylar, yerler ve insanlar söz konusu olabilir.

Dolunay bırakma, arınma ve yenilenme zamanıdır, bırakın kendinizi hayatın akışına, direnmeye kalkarsanız da pek biryere gidemeyeceksiniz zaten. Bu dolunayda bünyede yaşanabilecek hassasiyetlere, sulardan gelebilecek riskli durumlara, zehirlenmelere ve dalgınlık sonucu oluşabilecek kazalara dikkat etmek lazım. Odaklanmak gereken ise hayallerimiz, olur mu olmaz mı demeden, gönlünüzden geçen şeylere odaklanmak ve istemek hızlı gelişmeler ve değişimler getirebilir. Niyetlerinizin saf ve temiz olmasına dikkat edin bu dönemde, saf niyetlerin gerçekleşme hızı yüksek olacak. #balık burcunda dolunay

BU dolunayda Güneşin bir sabit yıldızla da kavuşumu var, Denebola sabit yıldızının Satürn ve Venüs doğasındadır. Vereceği etki ise Toplum fikirlerine ters düşen, aykırı görüşler ve yapı verir. Uzlaşmacı değil dik kafalı ve asi olabiliriz ve yapacağımız ani yargılar pişmanlık verebilir. Beklenmedik gelişmeler ve ani ölümler olabilir der bu yıldız özellikle toplumsal bazda bu kadar gezegenin son derecede olması gerçekten dikkatli olmak gereken bir dönemi anlatıyor. Tanımadığınız kişilere güvenmemeye, her söylenene inanmamaya dikkat edin.

Özellikle telefon üzerinden veya başka şekillerde yapılan dolandırıcılıklara ve uyuşturucu ile ilgili konulara da dikkat etmekte fayda var. Bu konular kamuoyunda da gündeme gelebilir. Aslında gizli perdeler, kapalı kapılar ardında yapılan bazı işlerde göz önüne dökülebilir bu dönemde. Balık burcu zamanı tam bir tamamlanma ve bitiş zamanıdır, bir dönemin bitişini anlatabilir bu dolunay ama merak etmeyin akabinde yepyeni bir dönem başlayacak!

Kalbinizden geçen dualara ve dileklere bol bol odaklanın, hayal edin ve o şeyin sizin olacağı hissine odaklanıp inanın. Duygusunu yaşayın ve hakkınızda hayırlı olan güzel gelişmeler kolaylıkla olsun. Burçlara etkilerini ayrıca yayınlayacağım ama tabiiki en yüksek etkilenen Balık – Başak, Yay – İkizler aksı olacak. (Tekrar yazıyorum, gökyüzündeki Güneş nasıl mevsimleri oluşturup hepimizi etkiliyor ise aynı gökyüzünün altında yaşayan insanlar olarak hepimiz etkileniyoruz bu durumdan)

#Balık burcunda dolunay

Diğer burçları okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz…

Astroloji nediri anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir