Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

12

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Balık dolunayının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

thumbnail FullSizeRender 1

Balık burcunda yaşayacağımız duygusal, hassas ve bir o kadarda açılımlar yapıcı etkisi olan bir dolunayın bakalım burçlara etkileri nelermiş?

Koç Burcu: Sizin için bilinçaltınızda yatan korkuların canlanacağı ve sizi engelleyen konuları fark edebileceğiniz bir dolunay zamanı. Dolunay süresince olan olaylar, duyduklarınız ve önünüze gelen konular aslında çözmeniz gereken şeyleri de anlatıyor olacak. Dolunay sırasında sağlığıız ile ilgili ufak tetiklenmeler olabilir, belki de hayatınızın hızını biraz düşürmeniz ve enerjinizi bazı yaratıcı projelere kanalize etmeniz size iyi gelebilir. Bu dönemi biraz içe çekilme zamanı olarak kullanabilirsiniz. Ay sonunda hareketiniz bir anda artacak ne de olsa!

Boğa Burcu: Hayallerinize odaklanıp dalıp dalıp gidebilirsiniz bu dolunay sürecinde. Ne hayal ettiniz ne durumdasınız, ne yapmak istiyorsunuz, bunun için neler mümkün konuları bu dönemde gündeme gelebilir. Hayat bazı bitişler ve sarsıntılar ile size gitmeniz gereken yola gitmeniz için destek verebilir. Bu günlerde sosyal çevrenizden alacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Bu etkiyi hayatınızda yapmak istediğiniz değişimleri hayal etmek ve planlamak ile  geçirebilirsiniz, adım atmak için beklemek ve korkmak yerine bir adımla başlayın bakalım…

İkizler Burcu: Kariyeriniz ile ilgili konular bu dolunayda gündemde olacak. Ne yapıyorsunuz ve ne gibi hayalleriniz var hayatınızla ilgili? Hep hayaliniz olan bir kariyere adım atmak için gerekli etkiler bu dönemde karşınıza gelebilir.. Hayatınızın nasıl olmasını istediğiniz ile ilgili kuracağınız hayaller, enteresan bir şekilde gerçekleşmeye ve evren size bu konuda destek vermeye başlayabilir. Evliliğiniz ve kariyeriniz ile ilgili konular ile ilgili bu dolunayda gündemde olacak ve ilginizi isteyebilecek. Kariyer ile ilgili bir dönemin sonlanması ve yeni bir dönem başlangıcı da söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Neye inanıyorsunuz sevgili Yengeçler, siz inandığınız şeyleri hayatınıza yansıtıyorsunuz. Kendinizi aldattığınız konular ve kendinize dürüst olmadığınız konular bu dolunayın gündeminde olacak. İnançlarınız da bu dolunayın gündeminde; eğer inanarak hayaller kurarsanız bu dolunay size müthiş bir açılım süreci yaşatabilir. Yine yurtdışı, yabancılar, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konularda bazı haberler almanız bu dönemde mümkün. Bu arlarda karşınıza gelecek bilgiler, okuyacağınız kitaplar veya katılacağınız eğitimler hayatınızda büyük bir değişim, dönüşümü başlatabilir. Hayata bakış açınızda bir yenilenme yaşatabilecek bir döneme giriyorsunuz, eğer inançlarınızı değiştirir ve pozitife çevirirseniz hayal ettiğiniz şeylere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Aslan Burcu: Parasal konular bu dolunayda gündeminizde olacak sevgili Aslanlar. Para konularda bazı aldanmalar ve fazla fedakarlık yaptığınız konular, kişiler gündeminize gelebilir. Eğer parasal konulara veya ortak yapılan işlerle ilgili hayalleriniz de varsa bunlara odaklanmanız kafanızda planlamanız ve bu ay harekete geçmeniz doğru olacaktır. Aslında bu dolunay tam bir maddiyat ile maneviyat arasında yol verecek size, yani sahip olduğunuz maddiyat dışındaki şeylerde gündemde olacak, maneviyat mı maddiyat mı önemli veya nasıl denge kurulur soruları gündeminizde. Bir bitiş ve tamamlanış yaşanabilir bu dolunayda ama yakın zamanda bir başlangıçta arkasından gelecek merak etmeyin!

Başak Burcu: Güneş sizin burcunuza geçti yani sizin döneminiz başladı, burcunuzda yaşanan yeni ay hayatınızda yeni bir safhayı başlatmak üzere harekete geçti, şimdi isteklerinizin, dileklerinizin sonuçlarını görme vakti! Fakat öncesinde hayatınızdan çıkması gerekenler, bitmesi gerekenler ve kapanması gereken konular gündemde. Özellikle ikili ilişkiler, evlilik ile ilgili konular veya bire bir yaptığınız işlerde beraber çalıştığınız kişiler bu dönemde gündeminizde olacak. Birileri ile ilişkinize devam etmemeye karar verebilirsiniz , aldanma ve birşeylerin net olmaması da söz konusu. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu konularda hayal kurmak ise size isteklerinizi getirebilir. Zihniniz ile planlamalar yaparak değil, kalbiniz ile istemeyi ve nasıl olacağını hesaplamak yerine bu konuları evrene bırakmayı tercih edin.

Terazi Burcu: Çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar, günlük rutininiz bu dönemde gündemde olacak. Değişimlere açık bir dolunaydayız, bırakmanız gereken huylar, alışkanlıklar bu dönemde olay bazında gündeminize gelebilir ve artık farklı yaklaşımları sizden isteyebilir. Özellikle hayatınızın içindeki küçük rutinlere bakın ve ufak değişimler yaparak hayatınıza bir yenilenme getirin. Sağlığınız ile ilgili konularda bu dönemde gündemde olacak. İş alanınızda bazı bitişler özellikle fazla vericilik yaptığınız alanlarda kapanışlar söz konusu olabilir. Ay sonuna doğru burcunuzda yaşanacak yeni ay size tam bir yenilenme ve yeni başlangıçlar vakti getirecek.

Akrep Burcu: Aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak bu dolunayda. Eğer bir çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dolunay döneminde haberini alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler konularında gelişmelerde bu dönemde söz konusu. Eğer mutsuz bir ilişkinin içindeyseniz bir bitiş yaşanabilecekken, eğer bir ilişki hayaliniz varsa bu hayale ve nasıl birini istediğinize odaklanmak hayatınıza bu kişiyi getirebilir.

Yay Burcu: Ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konular bu dolunayın gündeminde. Eğer ev almak, aile kurmak gibi hayalleriniz varsa bu dönemde bu konulara odaklanmak, hayal etmek hayatınızda mucizelere yol açabilir ve güzel şeyler yolunuza gelebilir. Ev arıyorsanız bu dönemde istdiğiniz ve hayal ettiğiniz gibi bir yer karşınıza gelebilir. Çocuğu olanlar için onların hayatında yaşanacak bazı değişimler ve gelişmeler sizi de etkileyebilir. Yay burcu için aslında bazı konuların ve süreçlerin kapanma zamanı, kendi köklerinden ve içlerinden gelen gücü bulma ve kendilerine yeni bir hayat ve dönem yaratma zamanı! Burcunuzda bulunan Jüpiter de bu alanı desteklemekte, Kasım sonuna kadar devam eden destekli dönemin tadını çıkarın…

Oğlak Burcu: Bu dolunayda birçok haber alabilirsiniz, birçok bilgi önünüze gelebilir ve sizin hayatınıza bakış açınızda değişimler gündeme gelebilir. Oğlak burçları çok esnek değildir, hayal kurmaktan da hoşlanmazlar çünkü onlar hayatın mantıkla ve çalışmayla kurulduğuna inanırlar ama bu sefer durum farklı. Hayat diyor ki hayaller olmadan yaşanmaz, hayal kur sonra uygulamaya geç. Hayatınızda ne değişimler isterdiniz Oğlaklar, hayal kurun sonra bırakın evren size getirsin herşeyin önce hak edilmesi gerekmez. Önemli bir değişim dönemindesiniz sert kalıplarınızı hayat yıkmak üzere sizin üzerinizde 1 yıldan uzun bir süredir çalışıyor, bu dolunayda önünüze yeni iletişimler, kontaklar hatta işler getirebilir.

Kova Burcu: Para, para, para! Bu dolunayda parasal konular gündeminizde olacak  sevgili Kovalar! Konumuz dolunay olduğuna göre bazı bitişler bu dönemde yaşanabilir. Ama üzülmeyin daha iyi kapılar açılması için iyi etkilerde olacak. Bu konularda aldanmamaya dikkat edin, kime güveneceğinizi seçmeniz önemli. Eğer daha çok para kazanmak istiyorsanız bu dolunayda sahip olmak istediklerinizi hayal edin ve gerisini siz hesaplamayın bırakın evren size kolaylıkla getirsin.

Balık Burcu: Dolunayın başrol oyuncusu Balıklar, burcunuzda olan bu dolunay sizi iyice hassas bir moda sokabilir. Bu dolunay ile ortaya çıkışlar ve hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Alacağınız haberler plan değişiklikleri yapmanıza sebep olabilir. Hayallerinize odaklanın ki hayal ederek birşeyleri hayatına çekme gücü en yüksek insanlar sizlersiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve herşey için kendinizi üzmeyin bu dönemde bol bol şükür önemli!

Dolunayın genel etkilerini okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir