Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

13

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Balık dolunayına özel bir dua & olumlama…

Yazar , Kategori Astroloji

everyone probably dreams

Balık dolunayı daha öncede yazdığım gibi tamamlanmayla, bırakmamız gereken şeyleri bırakmakla, şifalanmakla ve kendimizi akışa bırakmakla alakalı, bu gece şu niyeti yaparak yatalım…

Allahım ve Meleklerim,

Bu gece köklerimden, atalarımdan ve aile bağlarımdan gelen benim hayatıma etkisi olan ve beni engelleyen tüm negatif bağların sevgi ile şifalanmasına niyet ediyorum. Ailemle veya aramda karmik bağlar olan kişilerle bu bağların kesilmesine, bu bağların yerinin sevgi ile dolmasına niyet ediyorum. Kendimi hem zayıf hem de kuvvetli yönlerim ile seviyorum, ben sevilmeye değerim ve ben sevgiyim. Hayatımdaki zıtlıkların birleşmesini, yolumun sevgi olmasını ve bu yolda da sevgi dolu kişiler ile karşılaşmayı istiyorum.

Hem zihnimde hem de bedenimde şifalanması gereken duyguların, düşüncelerin ve hastalıkların tüm gece boyunca uykumda ilahi şifanın saf ışığı ile şifalanmasını istiyorum. Ben önümde yeni ve fırsatlar dolu kapılar açılması için geride bırakmam gereken ne varsa bırakmaya niyet ediyorum. Bu gece aileme, köklerime ve bedenime ilahi şifa ışığının gelmesini ve herşeyi temizlemesini istiyorum.

BU dolunay hep hayal ettiğim şeyler yolunda bana güzel ve temiz kapılar açsın, o kapılardan sevgi ile, neşe ile ve coşku ile geçebileyim. Karşıma hayırlı kısmetler, bolluklu – bereketli kazançlar ve yolumda ilerlememe yardım edecek kişiler çıksın ve en kısa zamanda hayatımda sorun olarak gözüken şeyler sevgiyle uçsun gitsin. Yolu göremesemde niyetlerim belli, ben sevgi dolu, neşeli, coşkulu, paralı ve aşklı bir hayatı hakediyorum. Evrenin bolluk ve kolaylık enerjisi çalışsın ve yoluma herşey kolaylıkla gelsin. Bugünlerde yaşananların hayatım açısından önemli olduğuna inanıyorum, bu şeyler şu anda net olmasada hayata ve akışa güvenmeyi seçiyorum. Bu gece hayallerime odaklanıyorum ve onların gerçek olacağını biliyorum. Bu dolunay bana hayalleriminde ötesindeki güzellikleri kolaylıkla getiriyor ve öyle de oldu. Şifa olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir