Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

17

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Yükselen Burç nedir? Nasıl bulunur?

Yazar , Kategori Astroloji

download 1 1

Astrolojik olarak birçok terim söylüyoruz ve yazıyoruz ve daha çok yazılarımızı yükselen burca göre yazıyoruz, peki neden önemli yükselen burç ve nasıl bulunuyor?

Yükselen burç doğum saatiniz ile bulunur bu yüzden astroloji de doğum saati ve netliği önemlidir. Astroloji haritasını bir çark gibi düşünürseniz aslında doğduğunuz saat o çarkı durduran etki gibidir, hayata girdiğiniz ve başladığınız yerdir o yüzden yükselen de bize hayata nasıl başladığınız ve yaklaşacağınız ile alakalı bilgiler verir. Burcunuz kim olduğunuzu, yükseleniniz ise hayat yolunda nasıl yürüdüğünüzü anlatır, tabiiki astroloji haritası sadece burç ve yükselenden ibaret değil, yükselen saatine göre tüm hayat alanınız oturur, evler oluşur ve gezegenlerin bulunduğu evlere göre yorum yapılabilir. Harita okumak ne yazık ki çok basit birşey değil, gerçek bir astroloji haritası okumak burçlar ve yükselenin dışındadır. Ama yükseleni bilmemiz tüm haritaya yorum yapabilmemizi sağlar, o yüzden bazen gelen sorulara saat bilinmediğinde cevap veremiyoruz. Yükselenin bulunması ise mümkündür fakat bu işi bilen bir astroloğun sizden hayatınız ile ilgili bilgileri alarak üzerinde çalışması gerekir, haritanın doğum saatinin ayarlanmasına ise rektifikasyon denir. Bu konuda birde video hazırladım bakalım beğenecek misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir