Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

2

Ekim 2019

0

YORUMLAR

Merkür Akrep burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

glyph planets mercury

Merkür Akrep Geçişi neler getiriyor?

Merkür 3 Ekimde Akrep burcuna geçiş yapacak, Terazi burcunda iken daha iletişime açık, dengeyi bulmayan çalışan Merkür bakalım Akrep burcunda nasıl bir hale bürünecek?

İletişimin gezegeni Merkür aynı zamanda zihnimizi ve düşüncelerimizi anlatır, bulunduğu burca göre de nasıl iletişim kurduğumuzu ve kendimizi ifade şeklimizi anlatır. Şimdi Akrep burcuna geçiyor ve iletişimimiz daha bir kapalı olmaya başlayacak, yani biraz daha kendimizi ifade etmekten kaçınacağız ama anlaşılmayı bekleyeceğiz. Daha tutkulu ve derin düşünceler içerisinde olabilir ve bazen kendimize şaşırabiliriz.

Dikkat etmemiz gereken şey fazla tutkunun ayarının kaçması ve takıntılı düşüncelere dalmamız olacaktır. İyi yanı ise zihnimizin yanısıra hislerimizi de devreye sokarak olayların analizini daha iyi yapabilmemiz olur. Yine dikkat etmemiz gereken önemli bir durum ise sözlerimiz olacak, ağzımızın ayarını kaçırıp kırgınlıklar yaşayabiliriz, dilimiz akrep gibi sokmasın birilerini, biraz daha temkinli konuşmaya dikkat edin. Daha çok duygularınızı ifade etmeye çalışın ve söylenenlere takılıp kendinize takıntılar yapmayın.

Bilinçaltında kalmış yaralar, üstünü kapatmaya çalıştığımız canımızı acıtan düşünce ve davranışlar bu dönemde gündemde olacak. Bu geçiş aslında uzun bir süre olacak sebebi de Merkür’ün Akrep burcunda geri harekette yapacak olması, yani tam bir şifalanma süreci olmaya aday bir durum ama önce yaralı alanları çıkartıp kanatması da söz konusu o yüzden bu süreç olayların üstünü kapatıp, halının altına süpürmeye eğilimli olanlar için hayli zorlayıcı olabilir. Bu süreci en hafif yaşayacak olanlar ise doğum haritalarında Merkür’ü akrepte bulunanlar.

Merkür geri hareketine 1 Kasımda başlayacak, bu gerileme 21 Kasımda son bulacak, Akrep burcundan Merkür’ün çıkışı ise 9 Aralığı bulacak. Yani bu uzuuuun bir dönem olacak. Merkür zihni anlattığı için, Akrep burcu da hem kararlı hem de takıntılı olmaya aday olduğu için bu dönemi faydamıza kullanırsak kafamıza taktığımızı yapabiliriz. Eğer takıntıya, fazla geçmişe odaklanmaya başlarsak ise derinlere inip kaybolmaktan kendimizi kurtarmamız gerekir. Bu dönemi geçmiş şifası, bilinçaltı şifası gibi aktiviteler için kullanabilir ve kendinizde harika bir yenilenme süreci başlatabilirsiniz. En dikkat etmesi gereken burçlar ise Başak ve İkizler olacak, takıntılı durumlardan uzak durmaya çalışın. Sevgiyle kalın, sevgide kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir