Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

3

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

ekim ayi

Akrep yeni ayının etkisinin devam ettiği ama dolunaya doğru giderken ayın büyüdüğü ve hayatımızda birşeylerin daha görünür olacağı bir haftadayız.

Hafta başında Pazartesi ve Salı günlerinde iletişim ön planda olacak, düşüncelerimizi değiştirebileceğimiz durumlar ortaya çıkabilir. Yazışmalar, görüşmeler ve eğitimler için iyi etkiler devrede olacak. Bugünlerde elinizdeki konulara farklı bakış açısı ile bakabilir ve önemli iş ve görüşmelerinize odaklanabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerinde Balık burcu etkisi ile kafamız daha karışık olabilir, birşeylere karar vermek için pek iyi günler olmayacak. Yaratıcılık gerektiren işler için iyi bir zamanken, mantık ile yaklaşılan işlerde yanlış kararlar almak mümkün. Yardım temaları bugünlerde aktif iken, özellikle perşembe gününde bünyede hassasiyet yaratacak durumlar ve alerjiler söz konusu olabilir.

Cumartesi sabahına Balık burcu etkisinde başlayacağımızdan biraz daha tembel olabiliriz ve güne ağır başlayabiliriz ama öğlen saatlerinde Koç burcu etkisinin devreye girmesi ile bir anda enerjimiz yükseliyor ve aktivitemiz artıyor olacak. Haftasonunda hareket halinde olmak, seyahatler ve sportif aktiviteler için iyi etkiler var. Bu hafta unutmamak gereken Merkür’ün geri hareketinde olduğu, Venüs’ün yay burcuna geçtiği olacak. Güzel bir hafta olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir