Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

13

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı burç yorumları – Terazi Burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Terazi burcu

2020 yılında burçları neler bekliyor? Terazi ve Yükselen Terazi burcu 2020 yılı yorumu!

Terazi & yükselen Terazi: 2020 yılı Teraziler için büyük ve köklü bir değişimin yılı olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili önemli gelişmeler yine işinizde bir değişim ve yer değişimi 2020 yılında mümkün.

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Teraziler için kariyer, evlilik, toplum önünde görünür olma alanında olacak. Bu tutulmalar 2019 yılından bu yana olmakta olduğundan geçen yaz yani 2019 yılı Temmuz ayına dönüp bakmanız Aralık sonu Ocak başındaki etkiler için bir fikir verecektir. Pozisyonunuzda ya da kariyerinizde bir değişim olabilecekken medeni halinizde de bir değişim 2020 yılında söz konusu olabilir. Bu bekar Teraziler için evlilik olabileceği gibi evli ve sıkıntılı ilişkisi olanlar için ise bir özgürleşme olabilir.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin iş, çalışma, sizin için çalışanlar alanında olacağından. Çalıştığınız ekiplerde bir değişim veya ilerleme sorunları bu dönemde ön planda olabilir. Yine işinizde bazı hayal kırıklıkları da söz konusu olabilir. Çalıştığınız kişilerle ve evdeki kişilerle iletişiminize çok dikkat etmenizi öneririm. Yine bir eğitimle ilgili konular bu dönemde gündeme gelirse iyi araştırın faydası olmayabilir veya gecikmeler aksaklıklar yaşanabilir.

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, biraz öncede bahsettiğim gibi aile, kökler, atalar, gayrimenkul ve yaşadığınız yer alanı olacak. Bu 2019’dan başlayarak etkin olan transit 2019 yılında hem daha zorlu hem de değişimsel yansıdı bu etki 2020 yılında da devam edecek ama Jüpiter’in de bu alana gelmesi ile daha destekli olacak. Bu dediğim gibi bir köklenme veya yaşadığınız yerle ilgili önemli bir değişim olabilir. Köklerden, aileden gelen konuların şifalanması için ise harika bir yıl olacak. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs gerilemesi sizin için çok çok önemli çünkü burç yöneticiniz. Genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise haritanızın her ne kadar hukuksal konular, eğitimler, yurtdışı ile ilgili konular ve yüksek eğitim alanında olsa da burç yöneticiniz olduğundan bu gerileme hayatınızın her alanına damgasını vurmaya aday olacak. Biraz önce saydığım konular başta olmak üzere hayatınızdaki tüm konulara bir dönüp bakma vaktini anlatacak ve iyi bir değerlendirme yapma zamanı verecek size. Yeni ilişkilere girmek, parasal konularda ilerlemek için ise iyi bir dönem olmayacak.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu tutulmalar daha önceden de bahsettiğim gibi eviniz, aileniz, yaşadığınız yer ve kariyerinizle ilgili konuları son bir defa sarsacak ve değişimden memnunmusun yoksa hala yapman gerekenler var mı diyecek. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin için eğitim, seyahatler ve yurtdışı ile ilgili konular alanında bir aktivite başlayacak.

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin karşıt alanınızda olacağından sizin için yine önemli olacak. Koç burcunun yöneticisi Mars koç burcunda geri hareket yapacağından ve bu sizin ikili ilişkiler alanınız olacağından evlilik, ortaklık gibi işlerde yeni girişimler için iyi değil ama eski konuları gözden geçirmek için iyi olacak.

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir