Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

14

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı burç yorumları! Akrep burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

scorpio

2020 yılında burçları neler bekliyor? Akrep ve Yükselen Akrep 2020 yılı yorumu!

Akrep & yükselen Akrep: 2020 yılı Akrepler için yılın ilk yarısı daha durağan geçerken ikinci yarısında para konuları yoğun olarak gündemlerine gelecek ve değişim konuları parasal konularda başlayacak!

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Akrepler için uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konuları gündeme getiriyor olacak. Bu tutulmalar 2019 yılından bu yana olmakta olduğundan geçen yaz yani 2019 yılı Temmuz ayına dönüp bakmanız Aralık sonu Ocak başındaki etkiler için bir fikir verecektir. Bir yer değişimi, yaşadığınız yerden taşınma, seyahatler, yeni yerler keşfetmek ve sabit olduğunuz fikirlerde değişimler yaşamanız 2019’un ve 2020 yılının ilk yarısının konuları arasında olacak.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi severek yapılan işler alanında olacak. Bu dönemde bu konularla ilgili eski konular gündeme gelebilir, eski aşklar ve çocuklarınızla ilgili konularda kararsızlıklar yaşanabilir. Bu dönemde ekstra dikkatli olun aşk konularında aldanma ve kişilerin her söylediğine inanma söz konusu olabilir, karşınıza yeni birisi çıkarsa temkinli olun!

2020 yılının hem zorlu ama hem de Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile şanslı gelişmeler yaşanacak alanı, biraz öncede bahsettiğim hukuksal konular, seyahatler, eğitimler ve yakın akrabalar ile ilgili konularda olacak. Bu 2019’dan başlayarak etkin olan transit 2019 yılında hem daha zorlu hem de değişimsel yansıdı bu etki 2020 yılında da devam edecek ama Jüpiter’in de bu alana gelmesi ile daha destekli olacak. Bir yer değişimi, iş değişimi ve akrabalarla ilgili olan sorunlu durumların hem sizi zorlaması hem de çözüme kavuşması olabilir. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise parasal konuları anlatan alanda olacağından, ortak işe girmemeye, kimseye açıktan para vermemeye, ailenin parası ile ilgili konularda veya banka kredisi, borsa gibi işlerde ekstra dikkatli olun. Biraz önce saydığım konular başta olmak üzere hayatınızdaki tüm konulara bir dönüp bakma vaktini anlatacak ve iyi bir değerlendirme yapma zamanı verecek size. Yeni ilişkilere girmek, parasal konularda ilerlemek için ise iyi bir dönem olmayacak.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu tutulmalar daha önceden de bahsettiğim gibi aileniz, işiniz, seyahatler ve eğiitmler konularını ve bu konulardaki değişimleri son kez gündeme getirecek. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve sizin parasal konularda değişimler yaşama döneminiz o zaman başlayacak. Yeni bir işe girmek, kendi işinizi kurmak için iyi bir dönem olabilir ama genelinde para konularında ufak zorlanmalarda içerebilir ve iyi yönetmenizi isteyebilir.

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan ekstra dikkat isteyecek. Koç ve Akrep burcunun yöneticisi Mars koç burcunda geri hareket yapacağından ve bu sizin iş, çalışma arkadaşları alanınızı etkileyeceğinden ve burç yöneticiniz de olduğundan bu dönemde yeni adım atmamaya, işlere 2 kere düşünerek girmeye ve eski işlerin peşinden koşmaya daha meyilli olacaksınız.

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir