Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

18

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Günlerin Gezegenleri!

Yazar , Kategori Astroloji

Solar system NASA S

Günlerin yönetici gezegenleri vardır, onların yöneticiliğinde olduğumuz günler bu gezegenlerin etkisinde de oluruz bakalım hangi günü hangi gezegen yönetiyormuş?

Pazartesi: (Monday) Ay yöneticiliğindedir ingilizce adı da sanki Moon day – ay gününden gelmiş gibi… (haftanın ilk iş gününde inişli çıkışlı modda olmamız bundan mıdır acaba? (Yengeçlerin günü mü desek?)

Salı: Mars günü, hareket, aksiyon ve girişim günü (Koç ve Akreplere iyi gelebilir) Kim demiş Salı sallanır diye?

Çarşamba: Merkür yönetimindedir, tam bir iletişim günü, önemli görüşmeler için ideal bir gün sanki! (Başak ve İkizler bu günlere bir dikkat edin bakalım)

Perşembe: Jüpiter günü, bolluk, bereket, genişleme ve yardımlaşma günü, Yay ve Balıklar için iyi bir gün olabilir!

Cuma: Venüs günü, sanırım bu yüzden cumaları daha bir sakin, rahat oluyoruz ve çalışma modumuzda düşüyor? Sevgiyi paylaşma, yardımlaşma ve paylaşma günü! Terazi ve Boğaların günü diyebiliriz…

Cumartesi günü: Satürn günü, aslında haftasonu diye sevdiğimiz cumartesi’nin tam anlamıyla bir çalışma günü olması demek bu yüzden. Ben her işimi cumartesi hallederim. Tabiiki Oğlaklarınve Kovaların günü.

Pazar günü (Sunday) Güneş günü! Güneş gibi parlayan, tembellik yaptığımız hatta kendimizle ilgilenmek ve bakım yapmak için harika gün! Bugün tabiiki Aslanların günü!

Doğduğunuz gün de hayatınızla ilgili çok şey söyler ben perşembe günü doğmuşum yani Jüpiter gününde, en sevdiğim gezegen…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir