Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

18

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Mars Akrep burcunda bize neler getiriyor!

Yazar , Kategori Astroloji

images

Mars Akrep burcunda neler getiriyor?

Aksiyonun, girişimin, maceranın, cesaretin gezegeni Mars, kendi yönetiminde olan, krizlerin, cesaretin, hırsın burcu Akrebe geçiş yapıyor. Terazi burcunda çok rahat durumda olmayan ve girişim yapmadan önce bizi 2 kere düşünüp sonra hareket etmeye iten bu konumlama sonrasında Mars’ın Akrep burcuna geçmesi aslında güzel gelecek hepimize.

#mars akrep burcunda

Daha kararlı olacağız, macera peşinde ve risk almaya eğilimli olacağız, dikkat etmek gereken ise çok gözü kara girişimler yapmamak. Salı günü sabah 10 civarında gerçekleşecek bu etki, Perşembe günü Merkür’ün de düze dönmesinden sonra daha rahat hareket etmenizi sağlayacak.

Bu dönemde aklımıza koyduğumuzu yapmak, daha dirayetli daha cesaretli olmak mümkün. Bazı konularda fazla hırs yapmak, hırsımız yüzünden birilerinin ayağına basmak ve kazanmak için her yol mübah demek ise dikkat etmemiz gereken taraf olacak.

Yine Akrep kıskançlık, tutku ve hayatın karanlık tarafı ile de alakalı olduğundan, kendinizi fazlaca bazı durumlara kaptırmayın ve ilişkilerde de kıskançlığın ve çekişmenin dozunu kaçırmayın. Bu dönemi hayatınızda yapmak istediğiniz, bir türlü girişemediğiniz işlere girişmek ve sonuna kadar gitmek için kullanabilirsiniz.

En çok etki alanlar tabiiki Mars yönetiminde olan Akrep ve Koçlar ama tabiiki bu burçlar hepimizin haritasında olduğundan hepimiz hayatlarımızın çeşitli alanlarında etkileniyor olacağız.

Hepimiz için güzel bir dönem getirsin bu geçiş… #mars akrep burcunda

Aralık ayında neler var derseniz videoma buradan ulaşabilirsiniz.. https://youtu.be/tOmX0NgWmLw

En romantik burç yazıma buradan ulaşlabilirsiniz...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir