Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

24

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

vincentiu solomon 4602

Yine hareketli bir haftadayız, bu haftada da neler yok ki! Düze dönmüş bir Merkür, burç değiştirmeye hazırlanan Venüs ve Jüpiter. Tam derece ile aktif olacak Mars – Uranüs karşıtlığı. Yay burcunda bir yeni ay, yani anlayacağınız son derece hareketli bir haftaya giriyoruz bakalım gün bazında neler var?

Pazartesi gününe Ay – Akrep burcunda başlıyoruz, sessiz ve derinden bir gündeyiz ve bazı beklediğimiz haberler ve gelişmeler bugün olabilir. Tam derece ile aktif olacak Mars – uranüs karşıtlığı açıkçası beklenmedik gelişmeler, hırs, rekabet, tuttuğunuz duyguları patlama şeklinde söyleme verebilir Pazartesi gününe ekstra dikkat diyorum. Bugün Yay burcunun son derecesinde seyredecek Venüste hem aşk, ilişkiler hem de parasal konularda bizi krizli ve beklenmedik gelişmelere açıyor! Yeni aydan bir gün önceki bu gün en karanlık, en beklenmedik ve bitmesi gerekenleri bitirebilecek potansiyele sahip!

Salı gününe geldiğimizde, yeni ay öncesi karanlık dönem akşamüzerine kadar devam edecek, Oğlak burcuna geçen Venüs, biraz daha bizi rahat ettirecek ama bu sefer akıllara daha çok nasıl para kazanırım konuları gelecek. İlişkileri çıkarımız için kullanmaya eğilimli olacağız bu dönemde, detaylı etkilerini yazacağım. Salı günü Yay burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve son günlerde yaşadıklarımızdan sonra yeni umutlarla yeni başlangıçlar yapmaya açık ve daha pozitif olacağız. (detaylarını yazacağım).

Çarşamba ve Perşembe günü 15 sularına kadar Yay burcunda ilerleyecek ay bizi hevesli, canlı, dinamik ve pozitif yapacak. Haftanın en güzel günleri diyebiliriz! Perşembe öğleden sonra başlayacak ve Cuma, Cumartesi günlerine yayılacak Ayın #Oğlak burcundan geçişi ise bizi ciddiyete davet edecek, aklımızdaki fikirleri gerçekleştirmek üzere yola çıkacağız, planlar, girişimler, konuşmalar ve sıkı bir çalışma modu gündemde olacak. Güzel ve potansiyeli yüksek bir haftaya giriyoruz, özellikle Yay, İkizler, Balık ve Başak burçlarından olan kişilerin yüksek potansiyelli kullanacağı bir hafta ama Yay yeni ayının yüksek ve pozitif enerjisi hepimize yayılacak ve önümüzde güzel kapılar açabilecek. Geçen günlerde neler dilediğinize umarım dikkat etmişsinizdir çünkü onlar bu hafta gerçek olmaya başlayabilir. Güzel bir hafta olsun, sevgiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir