Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

26

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

F DSC 0323 1

Astrolojik olarak bugün neler var?

Günaydın! Ne güzel bir gün! Güne #Ay #Yay burcunda ve enerjisi yüksek bir şekilde başlıyoruz. Pozitif, yüzümüze gülerek ve hayattan umutlu başlayabiliriz bu güne. Yay burcunda dün akşamüzeri yaşadığımız yeni ayın etkisindeyiz ve bu etki bizim enerjimizi hem yükseltiyor hem de iyi şeyler olabileceğine olan inancımızı artırıyor.

Bugün de o taze enerjiler havada dün güzel bir niyet yayınladım yapmayanlar ya da kaçıranlar bugün ve yarın bu niyeti yapabilirler.

Gün genelinde hareket halinde olmak, bir yerlere yetişmek, internet ve yayıncılıkla ilgli konular gündeminizde olabilir. Yine seyahat planları ve konuları da gündemin üst sıralarında yer alabilir. Bir eğitime başlamak, rehberlik almak ve hayatınızda olmasını istediklerinize odaklanmak için iyi bir gün.

Niyetlerinizi yazmak ve neler istediğinizi evrene bildirmek için daha iyi bir gün düşünemiyorum. Güzel bir gün olsun, hakkınızda hayırlı niyetler kolaylıkla yolunuza gelsin!

Yay burcundaki yeni ayın genel etkilerine buradan, burçlara etkilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Aralık 2019’da neler var derseniz videoma buradan ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/tOmX0NgWmLw

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir