Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

7

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Merkür Yay burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

glyph planets mercury

9 Aralık öğlen saatlerinde iletişim gezegenimiz Merkür, uzunca bir süredir devam ettiği Akrep burcu seyahatine son veriyor ve Yay burcuna geçiyor. Bildiğiniz üzere her gezegen geçtiği burcun enerjisine bürünür ve sevdiği – sevmediği burçlara göre davranışları değişir. Merkür zihnimizi anlatır, nasıl düşündüğümüz ve iletişim kurduğumuz haritalarda Merkür’ün yeri ile anlaşılır, Merkürünüz Yay burcunda ise mesela bu geçiş size daha iyi gelecektir çünkü alışık olduğunuz enerjidir!

Merkür Akrep burcunda pek mutlu değildi, bizi derinlere daldırdı, zihnimizi karanlık yollara soktu, zaman zaman umutsuzluk verdi, bazen kıskançlık, bazen şüphecilik, şimdi ise Yay burcunda daha mutlu, umutlu ve hızlı olacak. Ateş elementine geçen Merkür bir anda onu mu yapsam, onu ada mı yapsam, yanında şunu da mı yapsam zihniyetine sokacak bizi. İyi tarafı ise daha iyimser, umutlu ve pozitif olacağız. Dikkat etmemiz gereken tarafı ise bu hızlı düşünmenin yanında patavatsızlık ise çok mümkün. Ağzımızdan son söylememiz gereken şey ilk olarak çıkabilir, hızlı düşünüp hızlı hareket etmek isteyebiliriz yavaş olmakta fayda olacak. Yayıncılık, yüksek eğitim, yurtdışı ile yapılan işler, yurtdışı seyahatler ve ticaret konularında hızlı gelişmeler elde etmek mümkün. Tabiiki bu etki öncelikle Yayların hayatını hareketlendirirken, Başak ve İkizler burcu için hızlı bir dönem başlayacak. Tabiiki TÜM burçlar etkiyi aldıkları hayat alanında bu geçişten etkilenecekler… Merkür bu alandan tam yeni yıl öncesinde 29 Aralıkta çıkacak ve Oğlak burcuna geçecek!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir