Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

8

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

1730650

Dolunay haftasından merhaba! Hareketli bir haftaya başlıyoruz, bu hafta İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız, hafta genelinde de güzel etkiler mevcut olacak bakalım neler var?

Haftaya Ay Boğa burcunda başlıyoruz aslında daha sakin bir başlangıç yapıyoruz ama hafta geneli pek öyle olmayacak, pazartesi günü aktif olacak başka bir etkide Merkür’ün Yay burcuna geçişi olacak, düşüncelerimiz hem daha pozitif hem de daha hızlı olacak, etkilerini yayınladım bu linkten ulaşabilirsiniz. Salı günü de Boğa burcu etkileri aktif olacak, aklımızda para ve finans konuları aktif olacak ve gökyüzünün şans kapıları açık olduğundan güzel gelişmeler ve haberler bu hafta mümkün. Jüpiter – Uranüs arasındaki güzel açının bize getirecekleri ve zamanlaması için bu yazımı okuyabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren dolunayın etkisini yoğun olarak hissedeceğiz, birçok haber, güzel gelişmeler ve yoğunlaşan iletişim dolunayın etkisi ile bizi hızlı bir tempoya çıkaracak. İkizler burcunun yöneticisi olan Merkür’ün yay burcunda bulunması, bir yandanda Jüpiter – uranüs arasındaki harika etkileşim beklenmeyeni bekleyin dedirtecek derecede gelişmelere bizi açıyor. Umarım herkes için güzel şeyler olur. Cuma ve Cumartesi günlerinde Yengeç burcu etkisi ile tempo biraz daha yavaşlayacak ve daha duygusal olacağız. Sevdiklerimiz ve hayatın manevi tarafı gündemimizde olacak. Pazar günü ise Aslan burcunun ateş enerjisi bizi yine hareketlendirecek ve ön planda olmak, kendimizi göstermek isteyeceğiz. Güzel gelişmelerin olduğu, beklenen güzel haberlerin geldiği mucizevi bir hafta olmasını dilerim… (yazıyı paylaşanlara şimdiden teşekkürler, sizi seviyorum)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir