Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

22

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

344ef0fc62eab04d1c16ef3eefb3b838

Merhaba! Önemli bir haftaya giriyoruz, tutulma haftasındayız hayatımızda kritik bir dönemeçten geçiyor olacağız bu hafta ve takip eden birkaç aylık süreçte bakalım bu haftada neler varmış?

Haftaya Ay Akrep burcunda ve Mars kavuşumu ile başlayacağız birşeyler yapma hevesinde ve hırsında olacağımız bir hafta! Daha planlama odaklı olacağımız ve sessiz kalacağımız bir şekilde başlayacağımız hafta pazartesi akşamında Yay burcu etkisi ile hareketlenecek! Salı ve çarşamba gününde Yay burcu etkisi ile hayatımız bir hayli hareketli olacak ve koşturma modunda olacağız. Özellikle salı günü itibari ile etkin olacak Güneş – Jüpiter kavuşumu ise ender etkilerden birisi ve bu etki ile kendimizle ilgili birşeyleri farketmeye, bilgeleşmeye ve iyi niyetlerde bulunmaya açık olacağız. Şanslı gelişmeler yaşamaya açık bir haftadayız! Perşembe günü Ay Oğlak burcunda hareket edecek ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması yani kuvvetli bir yeni ay yaşayacağız ki etkilerini yayınladım okumayanlar buradan okuyabilirler! Kadersel etkiler, kritik gelişmeler, önemli bitişler ve başlangıçlar yaşanması bu hafta mümkün! Cuma günü de tutulma etkisi ile hayatımızdaki planlamalar, temel konular gündemimizde olacak. Tutulmanın detaylı etkilerini okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günlerinde ise Ay Kova burcunda ilerleyecek ve bizi enteresan gelişmelere açık yapacak, güzel etkilerin olduğu bir haftasonunda olacağız. Bu haftanın önemli etkilerinden birisi ise Pazar günü Oğlak burcuna geçiş yapacak Merkür olacak, aklımız hayatımızda yapılandırmak istediğimiz şeylere odaklı olacak ve birşeyler kurma telaşında olacağız. Hayatımızın temellerinin sarsıldığı ama bir o kadar da temel atmaya açık bir haftadayız! Güzel bir hafta olmasını dilerim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir