Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

25

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

9039840fa199951fe610f427e7491456

Astrolojik olarak bugün neler var?

Günaydın! Tutulduk! Güne Ay #Oğlak burcunda ve sabah erken saatlerde yaşadığımız güneş tutulması – yeni ay etkisinde başlıyoruz! Çok önemli ve etkisi yüksek bir tutulma, eski düzenler, eski alışkanlıklar, eski kalıplar bitiyor, gidiyor yerine yenileri geliyor ama kimin için, yenilenmeye niyeti olanlar için.

Eğer birşeyler yolunda gitmiyor daha iyi ve farkındalıklı bir hayat istiyorum diyorsanız, bugünlerde bir adım atın, evren size 10 adımla gelsin, bu adımların en güzeli ve en yüksek farkındalık vereni ise astroloji, eğer bu güzel rehberlikten yararlanmak isterseniz danışmanlık için ulaşın.

Gün genelinde neler var, tutulmaya eşlik eden ve Güneş ile yan yana duran Güneş – Jüpiter kavuşumu var, kalpten istenen dilekler olabilir bu dönemde. Yine kalbinizi evrenin bilgeliğine, şifasına ve iyiliğine açmak için de güzel bir dönemdeyiz. Bu yeni aya Uranüsün’de yaptığı katkı bugün sürprizli gelişmelere, önünüze gelen bilgilerin sizde büyük açılımlar yapmasına olanak sağlıyor.

Evrenin işaretlerini fark etmeye niyet ederseniz herşey size rehberlik yapar ve bir nevi konuşur. Almak istediğiniz mesajlar herşey aracılığı ile gelir, yeterki duymaya niyet edin. Güzel yollar seçin, güzel niyetler yapın ve tam bir yılı tamamlarken kendinize 2020 için güzel hedefler koyun.

Oğlak tutulmasının genel ve burçlara etkilerini okumak isterseniz buradan yazıma ulaşabilirsiniz. 2020 Ocak ayı burç yorumları gelmeye başladı ben Koç burcunun linkini buraya koyuyorum ama kanalımda alt tarafta tüm diğer burçlarınızı bulabilir ve izleyebilirsiniz. https://youtu.be/FatrVUc4y9I

2020 yılı burç yorumlarını okumak isterseniz yazımın linkine buradan ulaşabilirsiniz… #astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir