Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

1

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Boğa burcu Ocak ayı yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

abstract zodiac sign taurus on a dark vector 18335772 1

Boğa Burcu Ocak ayı yorumunda neler var?

Boğa burcu Ocak ayı yorumu : YURTDIŞI, PARA VE KONTRATLAR, İŞ KONULARI ÖN PLANDA BİR AY

Yılın ilk ayına Ocak ayına tutulmalarla ve hızlı başlıyoruz. Boğa burçları için Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte yurtdışı, yüksek eğitimler, hukuksal konular ve seyahatler konuları gündeme geldi ve bu etkilerle Ocak ayına başlıyoruz. 2 Ocakta Merkür’ün iyicil gezegenimiz Jüpiter ile sizin bu konuları anlatan alanınızda kavuşumu çok  güzel etkileri getiriyor hayatınıza, bugün düşünce sisteminizde değişim yaşatacak bir eğitime başlamak veya bir atölyeye katılmak size iyi gelebilir. Yine yurtdışı ile veya yabancılarla yapılacak bir işe başlamakta size iyi sonuçlar getirebilir. #boğa burcu ocak ayı yorumu

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda bir mücadele ve girişim bu dönemde gündeme gelebilir. 

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir burcunuzda  ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki size güzel bir haber getirebilir bu hayatınızdaki her konu ile ilgili olabileceği gibi bir seyahatle veya yurtdışı bağlantılı bir isle veya yabancı bir firma ile yapılacak bir işle alakalı olabilir.

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin haritanızın yine yurtdışı, hukuksal konular, yüksek eğitim ve inançlar konularını anlatan alanınıza denk geliyor. Boğalar önümüzdeki 6 yılda bildiklerini unutacak ve yepyeni inanç sistemleri geliştirecekler işte bunların ilk adımları bu dönemde atılacak.

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek, Yengeç burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli etkisi olan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak.

Bu tutulma yükselen Boğaların iletişim, sözleşmeler, kısa seyahatler ve eğitimler alanında olacak. Yine özellikle kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda bu dönemde ilginizi isteyebilir. Duygusal ortaya çıkışlar ve manevi değerlerinizle ilgili konular bu dönemde ön planda olacak. Maddiyata önem veren ve seven Boğalar için hayatta asıl olanın ne olduğunu değerlendirme vakti. Düzen bozulmasın diye sabrettiğiniz şeylere artık sabretmek ne kadar doğru sorgulayabilirsiniz.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki hayal edilen ilişkilerin peşinden koşmak, sevgiyi yüksek dozda hissetmek gibi etkiler verirken, sizin bu dönemde özellikle arkadaş çevreniz ve sosyal çevrenizde duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevginin dozu yüksek olacakken birilerini hayalinizde idealize de etmek verebilecek bu etkiye dikkat etmekte gerekebilir.

13 Ocak yine hayatınızda önemli bir dönüm noktasını getirebilecek kuvvette bir etki var, dönüşüm, değişim gerektiren konular yoğun olarak gündeminize gelirken yine uzun vadeli bir iş veya başka bir konuda gündeminizde olabilir.

15 Eylül akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin kariyer alanınızı hareketlendirecek, işle ilgili konularda birçok görüşme yapabilirsiniz.

20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizin hem kariyer konularında yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanızı destekleyecek, hem de ilişkiler ve evlilik konularında önemli kararlar almanızı sağlayabilecek.  

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! İyi etkisi hayallerinize odaklanıp, hayal ettiğiniz şeyler yolunda adımlar atabilecek olmanız, dikkat etmek gereken ise arkadaş çevreniz tarafından yanlış yönlendirilmeniz ve bazı aldanmalara açık olmanız! Güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar umarım değişimler kolaylıkla gelir… Boğa burcu yorumunu izlemek isterseniz videom aşağıda – 2020 yılı genelinde neler var derseniz linki burada https://youtu.be/FatrVUc4y9I

2020 yılı tüm burç yorumlarını okumak isterseniz link burada

#Boğa burcu Ocak ayı yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir