Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Kendinle barışık olma niyeti!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

43337 zac durant 302752.1200w.tn

Kendinle barışık olma niyeti!

Bugünlerin konusu aslında kendimiz, kendimize olan inancımız ve kendimizle olan sorunlarımız. Kendimizi eksik hissettiğimiz alanlarla sınanırız sürekli o yüzden de bu gece kendimizle barış imzalamaya ne dersiniz?

Çocukluğumdan, küçüklüğümden gelen, benim kendimi sebepli veya sebepsiz yere, yetersiz ve değersiz hissettiğim veya hissettirildiğim her alanın şifalanmasına niyet ediyorum. Ben her halimle değerliyim!

Her konuda iyi olmama, sürekli başkalarından takdir beklememe gerek yok, benim kendimi takdir etmem ve sevmem benim için yeterli. Ben dengedeyim, ben değerliyim ve kendimi seviyorum. Ben kendimi her halimle seviyor ve kabul ediyorum, başkaları da aynı şekilde beni kabul ediyor.

Hayat yolunda herkesin bir süper gücü var, kiminin empatisi yüksek, kiminin konuşması tatlı, kimisi yanında diğer kişiyi iyi hissettirir, kimi yemekleri ile yuva sıcaklığı verir, benim süper gücüm …………….. ben kendimi seviyor ve onaylıyorum. kendimle ve hayatla kavga etmek yerine barışık olmayı seçiyorum.

Hayata yansıyan enerjilerin benden geldiğini, hayatı nasıl gördüğümü içimdeki enerjilerin belirlediğini biliyorum, iyi enerjide olmayı, pozitif olmayı ve sevgide olmayı seçiyorum yarın da öyle bir gün olacak….

Aklınızda bir konu varsa o konunun da sevgi enerjisi ile şifalanmasına niyet edebilirsiniz. İyi geceler! Kökleriniz ve atalarınızla şifa yapmak istereniz bu niyeti de okuyabilirsiniz…

Bu meditasyonu da yaparak yatabilirsiniz… https://youtu.be/ZYzIz0PvhJ8

#kendinle barışık olma niyeti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir