Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

14

Nisan 2024

0

YORUMLAR

Jüpiter Uranüs Kavuşumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Jupiter uranus

Jüpiter – Uranüs Kavuşumu! Büyük Kavuşum, müthiş etkiler!

Jüpiter Astrolojide büyük iyicil olarak bilinir, temaları iyilik, genişleme, bilgelik, şans, bolluk, bereket demektir! Gezegen olarakta dünyaya gelen meteor ve göktaşlarını tutarak biz koruyan Jüpiter, özgürlüklerle ve şifa ile de alakalı olduğundan geçtiği alana hem şifa getirir, hem bizi kısıtlardan özgürleştirir hem de farkındalığımızı artırır. Nisan ayı burç yorumlarını burada bulabilirsiniz!

Uranüs ise jenerasyon gezegenidir, teknoloji, yenilik, uyanış, farkındalık, ani olaylar ile alakalıdır. Şimdi bu 2 temadaki gezegen toprak, finans, borsa, yatırımlar konularını da anlatan Boğa burcunda kavuşacak! Jüpiter ve Uranüs yaklaşık 12 yılda bir kavuşsa da bu kavuşum tekrar bizim görebileceğimiz bir yıl zarfında olmayacak o yüzden son derece önemli! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Neler getirebilir?

Farkındalık, uyanış, şifa, değişim, beklenmedik gelişmeler, ani ve sürprizli olaylar olabilir. Buna ülke bazında bakarsak ekonomi, finans, borsa ve piyasaları etkileyebileceği gibi bireysel alanda etkisi bizi atıl bırakan harekete geçemediğimiz alanları hareketlendirmekte olacaktır. (Boğa burcu biraz tembellik yaptığımız ve harekete geçmekte zorlandığımız alanları da anlatır) #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Bireysel alanda, şifa, farkındalık, finans konularında şifa, sürprizli gelişmeler, büyük zenginlik kapısının açılması mümkün, tabiiki hepimiz bunu haritamızdaki duruma göre alabileceğiz! Bu büyük ve tarihi kavuşum 17 Nisan Çarşamba etkisini yoğun olarak hissettirmeye başlayacak, tam kavuşum 21 Nisan sabah 4 sularında olacak fakat etkisi ay sonuna kadar devam edecek! Bireysel haritanızdan hem bu etkiyi hem de yıllık dönemi konuşmak için guliz@gulizkinaastroloji.com adresinden ulaşabilirsiniz!

Umuyorum bu güzel kavuşum, güzel farkındalıklara, şifaya ve açılımlara sebep olur! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Burçlara göre kısa kısa yorum yaparsam; (tabiiki önce yükselene göre okuyunuz)

Yükselen Koç: Parayla alakalı bu tutulma para alanınızda oluyor, finansal konularda fırsatlar, hızlı ve güzel gelişmeler olabilir. (tabii para konularında karma yaratmadı iseniz)

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin burcunuzda olduğundan hem Boğa hem de yükselen Boğa için çok güzel bir etki. Hem sağlık, hem hayatınızda hem de finansal konularda bolluk – bereket dolu bir dönem başlayacak! Güzel niyetler yapın, eski yaptıklarınızın sonucunu da alacaksınız!

Yükselen İkizler: Beklenmedik yerlerden gelecek beklenmedik sürprizli haberler ve gelişmeler olacak. Yine şifa ve farkındalık etkisi de yüksek! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Yengeç: Hayal ettiğimiz birşey gerçekleşebilir, çok güzel bir haber gelişme ve destekli bir dönem olacak! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Aslan: Hayatta gittiğiniz yön ve yolla ilgili büyük ve önemli bir gelişme! Tanınma, ünlü olma, yaptığınız işin parlaması ve ön plana çıkmanız mümkün! Hatta evlenme ve eş dolayısı ile tanınma da söz konusu olacak!

Yükselen Başak: Farkındalık, yükseliş, bilinç sıçraması ve hayata bakış açınızda değişim mümkün! Yine bir başvurudan bir haber, uzun zamandır beklediğiniz uzaklardan gelecek bir haberde ön planda!

Yükselen Terazi: Finans, yatırımlar, miraslar, eşin parası, ortaklıktan gelecek paralar söz konusu. Hiç beklenmedik maddi bir kazanç veya bir yatırım çok iyi bir dönüş almak mümkün!

Yükselen Akrep: Tam karşıt alanınızda, ilişkiler yolu ile farkındalık, bir evlilik – ayrılık kararı. İlahi ve çok hayırlı bir karşılaşma olabilir! #Jüpiter Uranüs kavuşumu

Yükselen Yay: İş, çalışma, üretme ve sağlık alanında çok güzel ve sürprizli gelişmeler!

Yükselen Oğlak: Aşk, çocuklar, sanatsal konular ve projeler alanında şanslı ve güzel gelişmeler!

Yükselen Kova: Ev, aile, alım – satım alanında güzel gelişmeler, birşey alabilirsiniz veya elinizdeki birşeyi çok iyi bir fiyata satabilirsiniz. Aldığınız veya sattığınız çok bereketli olablir!

Yükselen Balık: Güzel bilgiler, farkındalık, yükseliş, bilgelik, bir anlaşma, sözleşme imzalama, işbirliği, yeni bir işe başlama gibi konularda güzel gelişmeler. Sizin burç yöneticiniz olduğundan daha yüksek etkileneceksiniz! Jüpiter İkizler Geçişinin etkilerini burada bulabilirsiniz!

#Jüpiter Uranüs kavuşumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir