Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları – Yengeç & Yükselen Yengeç!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Yengeç Burcu

Yengeç & Yükselen Yengeç Şubat Ayı Yorumu

Sevgili Yengeçler, Ocak ayı sizin için önemli gelişmeler içerdi, Şubat ayının ilk yarısında ilerlemeler kaydedebilecekken ikinci yarısı biraz daha durağan geçecek gibi gözüküyor, bakalım ay genelinde neler var?

Şubat ayına sosyal çevrenizden bir sürpriz veya güzel bir destek ile başlayacaksınız gibi gözüküyor sevgili Yengeçler! Yeni bir sosyal çevreye girmeniz veya hep hayal ettiğiniz birşeyle ilgili yaşayacağınız bir gelişme söz konusu olabilecek Şubat ayının ilk günlerinde… 3 Şubatta iletişim gezegenimiz Merkür’ün Balık burcuna geçişi aslında zihnimizi biraz karıştıracak ve netleşmekte zorlanacağız, bu etki sizin hukuksal konular, seyahatler, eğitim konuları ve yabancı firmalar ile alakalı alanınızı etkileyecek! Bu dönemde ara ara hayal dünyasına dalabilirsiniz ve hayata bakış açınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs Koç burcunda aslında karşıt alanda olduğundan pek rahat durumda olmayacak bu da hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin hem kariyer hem de ilişkiler alanınızda olduğundan kendinizi toplum önünde daha iyi temsil etmeye çalışırken fazla abartmamaya dikkat edin. 6-7 Şubat Yengeçler için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz, eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin para alanınızda olduğundan ve kariyer alanınızı da yönettiğinden bu dönemde işin parası konuları ile ilgili gelişmeler ve haberler almanız söz konusu! Dikkat etmek gereken ise bu dönemde iş alanında biraz zorlu etkilerin de devrede olması, eğer birşeyler istediğiniz gibi olmuyorsa olana kadar mücadele etmek ve isteklerinizden geri adım atmamak önemli.

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu sizin tam karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler alanında etkili olacak bu yüzden ikili ilişkiler ve birebir yapılan işler alanı bu dönemde son derece hareketlenecek! Dikkat etmek gereken ise hemen ertesi gün geri harekete başlayacak olan Merkür! Merkür gerilemesi bugünlerde imzalayacağınız evraklar olursa ekstra dikkat etmeniz gerektiğini gösterir. Eğer karşınıza bir fırsat veya teklif gelirse bu dönemde 2 kere düşünün ondan sonra hareket edin derim! Merkür gerilemesi eğitim alanınızı da yönettiğinden bu dönemde eğitimlere, gideceğiniz seyahatlere ekstra dikkat edin gecikmeler yaşanabilir!

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Yengeçlerin eğitim, yurtdışı ile yapılan işler, yabancı diller ile ilgili konular alanlarını etkilediğinden bu dönemde yabancılarla çalışmak veya yabancı bir firma ile yapılan işler söz konusu olabilir. Geri giden Merkür’ü düşünürsek yeni bir eğitime başlamak için çokta iyi bir dönem değil aslında (önceden organize edilmiş şeylere başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda buna başlayabilir). Seyahatler ve bazı planlarınız ile ilgili gecikmeler bu dönemde gündeme gelebilir.

23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz, ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, sevgiyle kalın Diğer burç yorumlarını okumadı iseniz linkler; Koç burcu için tıklayınız, Boğa burcu için tıklayınız, İkizler burcu için tıklayınız… Aslan ve Başaklar günün ilerleyen saatlerinde gelecek takipte kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir