Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

1

Şubat 2020

0

YORUMLAR

Merkür Balık burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

mercurycolorful

Merkür Balık geçişi bize neler getirecek?

3 Şubat pazartesi günü öğleden sonra, iletişimi, ticareti, düşüncelerimizi anlatan merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Merkür İkizler ve Başak burcunun yöneticisidir, ikisi de zihinsel, iletişimi yüksek ve düşünceleri yoğun burçlardır. Mantık burçlarını seven, hesap kitapçı Merkür şimdi aklının pek almadığı, olmaktan çokta hoşlanmadığı Balık burcuna geçiyor. Balık burcunun karşıt burcu Başaklar olduğundan, karşıt burçta bulunacak Merkür çokta rahat etmediği bir misafirlikte.

Balık burcundaki hareketi zihinleri biraz karıştırmaya, dalgınlıklara, akıl karışıklıklarına yol açmaya aday. İşler bizim hesapladığımız gibi gitmeyebilir, durumların mantık analizini o kadar kolay yapamayabiliriz ve kandırılmaya ve yanlış anlamaya açık olacağız bu dönemde. Zaten buradaki hareketin bir diğer sorunu da Merkür’ün 17 Şubatta geri harekete geçecek olması. Geri hareket aklımızı hep geçmişe takacak ve bizim sistemlerimize virüs girmiş gibi karıştıracak.

Olanlar, olmayanlar, gidenler, bırakılanlar, eskiye özlemler, aklını geçmişten buraya getirememek bu dönemde söz konusu, bu etkiden en zorlanacak burç en başta Başaklar olacak nedeni de kendi yöneticileri, kendilerine tam karşıt burçta olacak. Bu dönemde Başaklar insanların niyetini anlamayabilirler, karşı tarafla iletişimleri tuhaf bir zeminde olabilir bir de ikili ilişkilerde durumları zor olabilir. Bu durum aynı şekilde İkizleri de zorlayacakken Merkür hepimize etki ediyor olacak.

En pozitif etki ise Balıklar için olacak çünkü zaten hayal gücü yüksek ve dağılmaya, hayallere açık bir burç olduklarından Merkür onların iletişimine biraz daha destek verecek. Merkür 4 Martta Kova burcuna doğru gerileyip hareketine buradan devam edecek, bu dönemde özellikle teknolojide yaşanacak tuhaflıklara dikkat! 10 Martta düze dönecek Merkür Balık burcuna tekrar 16 Martta geri gelecek ve 11 Nisanda Balık burcundaki seyahatini tamamlayacak. İyi tarafı herşeyi akılla çözmeye çalışmaktan veya ilerletmeye çalışmaktan kalbe odaklanmayı ve iç sesinizi dinlemeyi bu dönemde öğreneceksiniz.

Zorlu tarafı ise bazen karar vermek, ne yöne gidebileceğini bilmek zor olacaktır. Zihninizi şifalandırmak, iyi niyetler ekmek ve zihin odaklı olmak yerine zihni biraz serbest bırakarak hayallere dalmak için iyi bir dönem olacak. Uzuuunca bir süre devam edecek bu etkinin hepimize güzel düşünceler ve doğru kararlar getirmesi dileği ile…

#merkür balık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir