Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Şubat 2020

0

YORUMLAR

Merkür Balık geçişinin burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

s 2c77594ececcfdfa9d82ae0af187f2f10a1427db

Merkür bildiğiniz üzere bugün itibari ile Balık burcuna geçti ve burada 17 Şubatta geri hareketine de başlayacağından uzanca bir süre bu alanda kalacak, şimdi bakalım bu etki burç bazına nasıl yansıyacak? Yükseleninize göre okuyunuz, sadece burcu ve yükseleni Balık olan tabiiki bu etkiyi direkt alacağından ikisine göre de okuyabilir. #merkürbalıkburcunda neler getiriyor derseniz genel etkilerini okumak için bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz.

Yükselen Koç: Merkür Balık geçişi sizin haritanızda biraz kritik bir yerde olacak o yüzden bu dönemde kapalı kapılar ardında konuşulan konular, bilginiz dışında olan bazı konular gündemde olabilir. İletişiminizde daha dikkatli olun, söylenen herşeye hemen atlamayın ve yapacağınız sözleşmelerde ve anlaşmalarda iyice okuyun ve anlayın.

Yükselen Boğa: Merkür’ün Balık burcunda hareketi, Merkür sizin para alanınızın da yöneticisi olduğundan bu dönemde sizi biraz zorlayabilir. Duygusal kararlar almaya açıksınız, özellikle arkadaş çevrenizden veya yakınınızda olan kişiler sizi para konularında yanlış yönlendirebilir. Duygusal davranarak veya birilerine acıyarak iş yapmamaya dikkat edin. Merkür’ün hareketi sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve derneklerle ilgili konuları anlatan alanda olacağından bu alanda iletişim artacak ve yoğunlaşacak ve bu konulara para harcayabileceksiniz.

Yükselen İkizler! Merkür burç yöneticiniz olduğundan ve sizde mantık insanı olduğunuzdan Merkür’ün Balık burcundaki hareketi biraz zorlayıcı olacak. Çünkü mantıklı kararlar almaya çalışmak biraz zor olacak, daha duygusal ve hayalci olabileceğiz bu dönemde. Bu hareket sizin haritanızın tepe noktasında olacağından, işiniz, kariyeriniz ve göz önünde olduğunuz konularda gelişmeler ve odaklanma olacak. Kariyeriniz ile ilgili konularda kararlar alırken hem empati yeteneğinizi hem de mantığınızı kullanıp dengeye gelmeye ve dengede kalmaya dikkat edin!

Yükselen Yengeç: Yengeç burçları için bu etki daha çok eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yüksek eğitim ve hukuksal konular alanında etkin olacak. Bu ay boyunca odağınız bu konularda olacak ve yeni şeyler öğrenmek, yeni bilgiler yolunuza bol bol gelecek. Seyahatler ile ilgili konularda yine yoğun olarak gündeminizde olacak gibi gözüküyor.

Yükselen Aslan: Merkür Balık etkisi parasal konuları Aslanların da odağına getiriyor. BU konular sadece kendinizle ilgili olmayacak, hem ailenin hem de eşin veya ortağın parası gibi konularda gündeminizde olacak sevgili Aslanlar. Fazla verici olmamaya, kimseye hakkından fazla vermemeye ve kendi hakkınızı başkasına çaldırmamaya dikkat! Bankalar ve yatırımlar konuları da bu ay boyunca yoğunlukla gündemde olacak.

Yükselen Başaklar: Burç yöneticiniz Merkür’ün bir de karşıt burcunuz olan Balık burcunda ilerliyor olması Başaklar için oldukça zor bir durum olacak. Nedeni ise mantığın burcu Başaklar zaten doğa olarak akışta olmaya, işleri biraz gevşetmeye yatkın değillerdir, ilahi kuvvet, akış ve esnek olmak onların yapısında yoktur ve şimdi burç yöneticileri zihnin gezegeni Merkür akışın ve hayallerin burcu Balıkta! Bu Başakların aklını bir hayli karıştıracak ve karar almakta zorlanacaklar. Bir konu ile ilgili artı ve eksileri yazacaklar ama birisi öyle diyecek birisi böyle diyecek ve yine de arada kalacaklar o yüzden de rehberin kalbiniz olması lazım sevgili Başaklar. Ha bir de bir konuyu çözemezseniz biraz akışına bırakın hayat bazen en güzel çözümleri getirir 🙂

Yükselen Teraziler: Bu etki sizin sağlık ve iş alanını odağınınıza getiriyor olacak. Bu dönemde iş alanında yoğun bir gündem olması, iletişimin artması, yeni bir projeye başlaması veya eski bir projenin üstünden geçilmesi söz konusu olabilecek. Sağlık konularında da bazı eski rahatsızlıklar gündeme gelebilir ve ilgilenmeniz gerekebilir.

Yükselen Akrepler: Merkür’ün Balık burcuna geçişi sizin odağınıza yaratıcı projeleri, sanatsal ve tasarımsal konuları getirecek. Yine aşk konularına doğru odağınız kayabilir ve aklınız, fikriniz başka yerlerde olacağından elinizdeki işlere odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular, onlarla iletişiminizde daha ön planda ve duygusal olacak sevgili Akrepler.

Yükselen Yaylar: Yaylar için bu dönem ev, aile ve köklerle ilgili konular odakta olacak. Yine yükselen Yayların Merkür karşıt alan yöneticisi olduğundan ikili ilişkiler ve kariyer, iş konuları da bu dönemin gündemleri arasında olacak. Hayallerinize odaklanın sevgili yaylar çünkü hayallerinizdeki şeyleri gerçekleştirmeniz bu dönemde mümkün. Hayalinizdeki iş ve ikili ilişki gündeme gelebilir sadece gerçeklerle olan bağlantınızı da koparmayın. Bu günlerde eviniz ve aileniz ile ilgili konular ön planda olacak olarak gözüküyor!

Yükselen Oğlaklar: Haritanızda iş ve seyahatler alanının yöneticisi olan merkür’ün Balık burcundaki hareketi sizin odağınıza bazı eğitimleri ve işiniz ile ilgili sözleşmeler ve anlaşmalar konularını getirebilecek. Bu dönemde sizin için yeni şeyler öğrenmek ve iletişiminizde farklılıklar yapmak söz konusu olacak. Yine bir eğitime başlamak veya eski bir iş sözleşmesini imzalamak veya tekrar değerlendirmek söz konusu olabilecek.

Yükselen Kovalar: Bu hareket sizin para alanınızda olacağından yükselen Kovaların bu dönemde bu konularla ilgili ani kararlar almamaları önemli. Merkür haritanızda ortak para konularını ve aşk – çocuklar alanını yönettiğinden bu dönemde bu konulara planladığınızdan daha fazla para harcayabilirsiniz. Yine fazla fedakarlık yapıp veya birilerine inanıp elinizdeki parayı kaptırmamaya dikkat!

Balık & Yükselen Balıklar: BU hareket sizin burcunuzda olacağından aslında sizin için daha iyi bir etki. Bu dönemde fazla hayalci davrandığınız konulara daha mantıklı bakabilir ve güzel kararlar alabilirsiniz tabiiki Merkür gerilemesine dikkat ederek. Merkür sizin karşıt alanınızı yönettiğinden her tür ikili ilişkiler konuları da bu dönemde gündeminizde olacak. Ortaklıklar, evlilik veya ilişki konuları ile ilgili bazı şeyler siz istemesenizde hem gündeminize gelecek hem de bu konularla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir