Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

29

Şubat 2020

0

YORUMLAR

#Mart Ayı Burç Yorumları! İkizler & Yükselen İkizler…

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

shutterstock 516048043

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER MART AYI BURÇ YORUMU:

İkizler burcu için Mart ayının ilk başları yavaş ilerlerken ikinci yarısında hayat hareketlenecek, aile, ev, sosyal çevre konuları ise gündemde olacak! Ay başında burç yöneticiniz Merkür Balık burcunda geri gitmeye devam ederken, 4 Martta Kova burcuna gerileyecek ve bu gerileme 10 Martta sona erecek. Kova burcu sizin seyahatler, eğitimler ve yabancılarla ilgili konular alanınız olduğundan kısa bir süre bu alan gerilemeden etkilenecek!  16 Martta ise Merkür Balık burcunda ilerlemeye devam edecek ve bu etki sizin kariyer alanınızı hareketlendirecek ve odağınız bu konularda olacak!

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu ise aşk konularında temkinli olmanızı gerektirecek, bazı gizli yaşanan aşklar veya yasak ilişkiler gündeme gelebilir bu dönemde. Sağlığınız ile ilgili konularda güzel gelişmeler ve iyileşme süreci için ise iyi bir etkidir. 5- 9 Mart arasında ise Venüs’ün Uranüs kavuşumu sizi şaşırtacak hatta şok edecek bazı haberleri getirebilir, birisi hakkında bilmediğiniz ve sizden gizlenen bir konu ortaya çıkabilir! 

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizin evi aile, yaşadığınız yer ve aile içinde bir konu ile ilgili bir durumu gündeme getirecek. Yükselen ikizler için bu etki eski bir aile konusu, canınızı yakan ve unutmak istediğiniz bir konunun tekrar gündeme gelmesi olarak ortaya çıkabilir (tabiiki en doğru etki haritanızdaki hikâyeye göre bireysel haritanızdan çıkar). Bu dolunay ile birlikte aile içinde ani bir gelişme, eski bir konunun gündeme gelmesi ve eskiden beri canınızı yakan, kendinize güveninizi kıran bir konunun ortaya dökülmesi şeklinde olabilir.  Merkür durağan halde olduğundan bugün hemen her şeye karar vermeyin ve biraz bekleyin!

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiyor ve sizin için Koç burcu dönemi başlıyor, bu etki sizin sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar ve dernekler içinde olma alanınızı aydınlatacak!  24 Martta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek ama bu yeni ay bize ilerlemeden önce kendinle yüzleş, kendindeki yaralı alanları kabul et ve iyileştir diyor. Sonra ise sosyal çevrenizde bir yeniden düzenleme ve kime güvenip, kime güvenmeyeceğinize karar verme durumu olabilir. 31 Martta Mars Kova burcuna geçecek ve sizin yurtdışı, yabancılarla yapılan işler ve eğitimler alanınızı hareketlendirecek, sadece dikkat etmek gereken o gün Satürn ile yapacağı kavuşum, biraz sert bir etki olurken, aynı zamanda uzun vadeli bir işe karar verme veya eğitime başlama kararı için iyi bir gün olacak! Güzel bir ay olmasını dilerim… Mart ayı yorumlarını anlattığım videoyu aşağıda paylaşıyorum, yılın iyi ve önemli zamanlarını anlattığım videomu da onun altında paylaşıyorum, keyifli izlemeler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir