Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

1

Mart 2020

0

YORUMLAR

AKREP & YÜKSELEN AKREP MART AYI BURÇ YORUMU

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Akrep burcu

AKREP & YÜKSELEN AKREP MART AYI BURÇ YORUMU:

Akrepler için Mart ayında aşk, çocuklar, ev ve aile konular ile hayaller ve umutlar ön planda olacak.  Ay başlangıcında aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızda geri giden Merkür aklınızı bir hayli karıştıracak, ilerlemekte zorlanma ve bu konularda gündeme gelen eski konular olabilir. Merkür 4 Martta kısa bir süreliğine Kova burcuna geçecek ve 10 Marta kadar bu alanda geri gidecek. Bir süreliğine ev, aile, kökleriniz ve alım – satım konularını anlatan alanınızı etkileyecek, bu konularda bir duraklama ve eski bazı konular gündeme gelebilir. 16 Martta Balık burcuna geri dönecek Merkür ve sizin aşk, çocuklar, keyifle yapılan işler ve projeler alanınızda ilerlemeye ve yaratıcılığınızı yükseltmeye devam edecek.  

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu etki ile sizin karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, ortaklıklar gibi konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem başlayacak. Para konuları ile ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilecek bu dönemde. Özellikle 5-9 Mart arası aşk, ilişkiler ve evlilik konularda sürpriz gelişmelere açık olacaksınız.  

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin hayaller, umutlar, gitmek istediğiniz yol ve sosyal çevre alanınızı aydınlatacak. Bu dolunay sırasında Merkür durağan halde olduğundan ve aldanmaya açık olacağımızdan önemli konularda hemen karar ve tepki vermeyin, 13-15 Mart civarına kadar önemli konuların üzerinde düşünün.

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve bu etki yükselen Akreplerin gündemine iş, çalışma ve üretme konularını getirecek. İş ortamınızda güzel gelişmeler ve sağlık konuları ile ilgili de pozitif ilerlemeler olabilecek bu dönede.   24 Martta Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu etki daha da yoğunlaşacak, yeni aylar yeni başlangıç zamanlarını anlatsa da bu yeni ay önce kalp kırıklıklarını ve kendimize güvensiz olduğumuz alanları açacak. Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya iş ortamınızda bir değişim söz konusu olabilir. 31 Martta Mars’ın Kova burcuna geçişi ile ayı kapatıyoruz bu etki sizin aile, ev, evinizde bir değişim veya alım – satım konularını anlatan alanınız olduğundan bu konularda yoğun hareketlenme olacak. 31 Mart günü biraz sert etkiler içerdiğinden kazalara ve sakarlıklara bugün dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir