Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

1

Mart 2020

0

YORUMLAR

Yay & Yükselen Yay Mart Ayı Burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

yay burcu

YAY & YÜKSELEN YAY MART AYI BURÇ YORUMU:

Yaylar için iş, çalışma ve üretme konuları Mart ayında ön planda olacak. Ay başlangıcında ev, aile, hayatınızda temel atmak istediğiniz konularla ilgili geri giden Merkür yüzünden aklınız bir hayli karışık olacak, bu alanlarda ilerlemekte zorlanma ve gündeme gelen eski konular olabilir. Merkür 4 Martta kısa bir süreliğine Kova burcuna geçecek ve 10 Marta kadar bu alanda geri gidecek. Bir süreliğine sizin anlaşmalar, iletişim, sözleşmeler, eğitimler ve yakın akrabalarla ilgili konuları anlatan alanınızı etkileyecek, bu konularda bir duraklama ve eski bazı konular gündeme gelebilir. 16 Martta Balık burcuna geri dönecek Merkür ve ev, aile, temel atma ile ilgili konularda sizi daha kararlı yapacak.

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu etki sizin iş alanınızı aydınlatacak, çalıştığınız ortamda bir iyileşme, yeni ve içinize daha çok sinen bir iş gibi konular bu dönemde gündemde olacak. Venüs para konularını da anlattığından hep hayal ettiğiniz bir işe kavuşmanız ve parasının iyi olması da söz konusu. Özellikle 5-9 Mart arası bu konularda sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. 

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin haritanızın tepe noktasında olacağından sizin için son derece önemli etkiler içerecek. Bir süredir yavaş giden işleriniz bir anda hızlanmaya başlayacak, etkisi sizin kariyer alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmeler ve sizi yükseltecek ve iyi pozisyona getirebilecek bir iş söz konusu. Bu alan evlilik konularını da anlattığından bu konularla ilgili bir gelişme ve karar verme söz konusu olabilir.  Yine de hayatınızla ilgili önemli konularda hemen karar ve tepki vermeyin, 13-15 Mart civarına kadar önemli konuların üzerinde düşünün.

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve bu etki yükselen Yayların gündemine aşk, çocuklarla ilgili konular, yaratıcı projeler ve hobi gibi yapılan işleri getirecek. 24 Martta Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu etki daha da yoğunlaşacak, yeni aylar yeni başlangıç zamanlarını anlatsa da bu yeni ay önce kalp kırıklıklarını ve kendimize güvensiz olduğumuz alanları açacak. Bu dönemde aşk veya çocuklarla ilgili konularda geçmişte yaşadığınız başarısız olduğunuzu hissettiğiniz veya sizi üzen konular gündeme gelebilir. Eskiyi kapatıp yeniye yelken açmak için ise iyi bir dönem. 31 Martta Mars’ın Kova burcuna geçişi ile ayı kapatıyoruz bu etki sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve eğitimler alanınız olduğundan bu konularda yoğun hareketlenme olacak. 31 Mart günü biraz sert etkiler içerdiğinden kazalara ve sakarlıklara bugün dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir