Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

2

Mart 2020

0

YORUMLAR

Oğlak & Yükselen #Oğlak Mart Ayı Burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

oğlak burç yorumu

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK MART AYI BURÇ YORUMU:

Oğlak burçları için iletişimin yüksek olduğu, aile ve para konularının gündemde olduğu bir ay olacak. Ay başlangıcında iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda geri giden Merkür yüzünden aklınız bir hayli karışık olacak, bu alanlarda ilerlemekte zorlanma ve gündeme gelen eski konular olabilir. Merkür 4 Martta kısa bir süreliğine Kova burcuna geçecek ve 10 Marta kadar bu alanda geri gidecek. Bir süreliğine sizin parasal alanınızı etkileyecek, bu konularda bir duraklama ve eski bazı konular gündeme gelebilir. 16 Martta Balık burcuna geri dönecek Merkür iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar ve kısa seyahatler ile ilgili konularda sizi daha kararlı yapacak.

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu etki sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve sanatsal faaliyetler alanınızı aydınlatacak, bu konularda harika gelişmeler bu ay mümkün. Venüs para konularını da anlattığından hep hayal ettiğiniz kendinizin yapacağı bir işe başlamanız ve bundan para kazanmanız söz konusu. Özellikle 5-9 Mart arası sürpriz gelişmelere açık etkiler var, bu dönemde sürpriz bir aşk başlangıcı, beklenmedik bir anda gelecek bir bebek haberi söz konusu olabilir. Yine aşkınızda ve çocuklarınızla güzel gelişmeler ve mutlu bir dönem Venüs’ün bu alandaki hareketi ile mümkün.

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin yurtdışı seyahatler, yüksek eğitim, yabancılarla yapılan işler ve hukuksal konular alanınızı aydınlatacak. Bir süredir yavaş giden işleriniz bir anda bu dolunay sonrasında hızlanmaya başlayacak. Bu konularda hızlı gelişmeler, haberler ve bir seyahat konusunun gündeme gelmesi mümkün.  Yine de hayatınızla ilgili önemli konularda hemen karar ve tepki vermeyin, 13-15 Mart civarına kadar önemli konuların üzerinde düşünün.

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve bu etki yükselen Oğlakların, ev, aile, gayrimenkul ve hayatlarının temel konularını aydınlatacak.  24 Martta Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu etki daha da yoğunlaşacak, yeni aylar yeni başlangıç zamanlarını anlatsa da bu yeni ay önce kalp kırıklıklarını ve kendimize güvensiz olduğumuz alanları açacak. Bu dönemde eviniz ve ailenizde daha güzel ve mutlu bir dönem söz konusu. Eskiyi kapatıp yeni kararlarla ilerlemek için ise iyi bir dönem. 31 Martta Mars’ın Kova burcuna geçişi ile ayı kapatıyoruz bu etki sizin parasal alanınızı hareketlendirecek. Para kazanmak için yoğun bir çalışma olabilir bu dönemde tabii ki aynı zamanda beklenmedik harcamalar yapmaya da açabilir. 31 Mart günü biraz sert etkiler içerdiğinden kazalara ve sakarlıklara bugün dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim… Mart ayı videomu aşağıda paylaşıyorum, 2020 yılı genelinde Oğlakları neler bekliyor derseniz videomu altında paylaşıyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir