Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

18

Mart 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

sokakagzi 15405

Astrolojik olarak perşembe gününde neler var?

Perşembe gününe merhaba! Güne #Ay #Kova burcunda başlıyoruz, iletişimin yeni bilgilerin ön planda olduğu bir güne başlıyoruz. Gün genelinde bazı konuların altında yatan şeyleri anlamak ve doğru bilinen yanlışlar gündemde olabilir. Toplumu ilgilendiren genel konular ve önemli gelişmelerde bugün olabilir.

Mars bugün Jüpiter ile kavuşum yapacak bugün ve yarın bu etkiler yoğun olarak gündemde olacak. Mars savaş, genişleme ve mücadele demektir, aslında Jüpiter iyilik, şifa ile alakalıdır fakat aynı zamanda genişleme ile de alakalıdır. Bugün gündemimizde olan durumun genişlemesi ile ilgili durumlar ön planda olabilir yine büyük yardımlaşma ve iyilik genişlemesi de olabilir.

Güneş bugün Balık burcunun son derecesinde ve burç değiştirmeye hazırlanıyor, o yüzden krizli durumlar ve kendimizle ilgili yüzleşmelere açık bir gündeyiz. Aslında hepimiz bu dönemde kendimizle kalarak kendi kendimize bir yüzleşme yaşıyoruz, kimin için ne yapıyoruz, nelere kızıyor küsüyor, alınıyoruz. Kendimizle olan sorunumuz ne, dışarıda olan şeyler aslında içimizden yansıyandır o yüzden güzel bir yüzleşme ve arınma dönemindeyiz. #astroloji

Bugün de yeni bilgiler öğrenmek, okumak ve pozitif bilgileri paylaşmak iyi olacaktır. Bazı beklenmedik gelişmeler ve açılımsal konular özellikle sabah saatlerinde söz konusu olabilir. İnşallah güzel haberlerin ve gelişmelerin olduğu bir güne başlarız… Sevgiyle kalın ve hayatın kısa olduğunu hatırlayıp kendinize herşeyi dert etmeyin ve bu dönemi güzel bir açılım dönemi olarak kullanın….

Nisan ayında nasıl astrolojik etkiler var derseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Videomu izlemek için bu linkten ulaşabilirsiniz.. https://youtu.be/L3SzEMaJ8Gw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir