Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

7

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Terazi dolunayına özel bir niyet ve dua!

Yazar , Kategori Astroloji

https blogs images.forbes.com startswithabang files 2017 03 full moon 1775765 960 720

Bu gece yarısından sonra Çarşamba sabaha karşı Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar birşeyleri bırakmak için iyidir ki bu dolunay kandille de birleşti. O zaman hem arınalım, hem rahatlayalım hem de güzel niyetler yapalım.

Allahım bugüne kadar insanlara, doğaya ve hayata karşı adaletsiz olduğum, bencilce davrandığım davranış, bakış açısı ve yaklaşımlarından dolayı af diliyorum. Senin herkesi eşit olarak sevdiğini ve bu dünyada belirli bir düzen olduğunu hatırlamayı seçiyorum. Her olandaki hayrı görmeye ve herşeyin senin kontrolünde olduğunu hatırlamaya niyet ediyorum. Ben ilişkilerimde dengeye gelmeye, duygularımla – düşüncelerimi, maddiyatla -maneviyatı dengelemeye niyet ediyorum. Hayatta korku yerine, sevgiyi seçiyorum. Dünyada sevgi çoğalırsa daha eşit ve adil bir dünyada yaşayacağız, bundan sonra bende adaletsiz şeylerin içinde olmamayı seçiyorum. Başkalarına yapılan adaletsiz durumlara ses çıkarmazsam benim de hayatımda adaletsizlikler olduğunda ses çıkaran olmaz bunu biliyorum bundan sonra ilahi adalete daha dikkat etmeyi seçiyorum. Doğanın, hayvanların da insanlar kadar hakkının olduğunu biliyorum ve onların hakkını koruyorum. Bugüne kadar yaptığım, insanları üzen ve kıran şeylerden dolayı, yanlışlardan dolayı onlardan gıyabında özür diliyorum. Kendimi yenilemeye, eski enerjileri, huyları geride bırakmaya ve değişen enerjilerle uyumlanmaya niyet ediyorum. Dünyanın yaşadığı bu krizli durumda benim veya atalarımın herhangi bir etkisi varsa, bilerek veya bilmeyerek bu sisteme katkıda bulunduysak evrenden bunun için özür dilerim. Kendimle yüzleşmeyi, şifalanması gereken alanlarımın şifalanmasına niyet ediyorum. Daha güzel, adil, sevgi dolu bir dünyaya niyet ediyorum ve öyle de oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir