Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

16

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

download 1 1

Astrolojik olarak bugün neler var?

Cuma gününe merhaba! Güne #Ay #Kova burcunda başlıyoruz gündemimizde özgürlük, özgürleşince yapmak istediklerimiz var. Gün içinde teknoloji kullanımı hatta teknoloji üzerinden sohbette ön planda olacak. İçimizde yenilenme ihtiyacı ve düşüncesi var bugünlerde hepimiz bu durumlar geçince neler yapacağımızı düşünüyoruz.

Daha çok dışarıda olmak, baharın tadını çıkarmak gibi, en basit insan aktivitelerinin lüks olduğu bugünlerde bizlerin bu döneme şahit olması da vardır. Aslında bir tarihi dönüme ve dönüşüme tanıklık ediyoruz diyebiliriz. Gün içinde yeni birşeyler öğrenmek için de güzel etkiler varken, hep söylediğim gibi Cuma günü sevgi günü, yardımlaşma günü, sizde toplumun iyiliği içinde neler yapabilirsiniz bir düşünebilirsiniz.

Hiçbirşey yapamazsanız önce kendinizi sevin sonrada ülkemize ve dünyaya sevgi gönderin. Sevgi ve iyilik çoğalacak, kötülük ve didişme azalacak. Güzel günler göreceğiz ama öncesinde hepimiz bu büyük dönüşüm dönemine şahitlik edeceğiz. Hepimiz için bu dönüşüm ve değişimin kolaylaşması dileği ile..

Mayıs ayı astrolojik etkilerini anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/7jD-h2CRH48

Maysı ayı burç yorumlarını okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir