Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

22

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Boğa yeni ayına özel bir niyet ve olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

download 2

Bu yeni ay bilinçte bir açılım, bir yenilenme ve uyanış etkisi içeriyor. İçinden bir değişim ve gelişim isteyenler bu yeni ay niyetini okusunlar.

Bu yeni ayın hakkımda hayırlı olan, bana ve bütüne faydası olacak güzel değişimleri getirmesine niyet ediyorum. Bilmem ve anlamam gereken evrensel kuralları, yenilikleri farketmeye, anlamaya ve uygulamaya niyet ediyorum. Daha saf enerjide olmaya niyet ediyorum bunun için kötü düşüncelerden, insanların arkasından konuşmak gibi ktü özelliklerden uzak olmam gerektiğini biliyorum. Eğer hayat yolunda daha farkındalıklı olmam ve gelişmem gerekiyorsa bununla uyumlu olan bilgiler ve kişiler karşıma çıksın ve ben bu bilgileri anlayabileyim. İnsanlığın yükselişte olduğu bu dönemde benim de herkesle yükselmem ve daha iyi enerjide olmam için güzel niyetler yapıyorum.

Boğa burcu maddiyat ile alakalıdır ve bu yeni ay ile birlikte daha bolluk – bereketli kazançlara niyet ediyorum. Hayatımda rahatlığı, konforu, huzuru yaşamaya ve bunun olması için gerekli şeylerin oluşmasına niyet ediyorum. Hayatın maddiyati ile maneviyatının dengede olmasına ve güzel açılımların beni bulmasına niyet ediyorum. Ben güzellikleri, sevgiyi, bolluğu ve berekeyi hak ediyorum, bunu da etrafımla paylaşmaya niyet ediyorum. Bu güzel yeni ay döneminde hayal ettiğim hatta hayalimin bile üzerinde olan güzel gelişmelerin kolaylıkla hayatıma gelmesine niyet ediyorum ve öyle de oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir