Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

5dd242e555428013ace89603

#Boğa burcunu #Mayıs ayında neler bekliyor?

YÜKSELEN #BOĞA MAYIS AYI #BURÇ YORUMU:

Sevgili Boğalar, sizin için yılın en yoğun ve hareketli ayı olacak. Kendinizle ilgili konular, ikili ilişkiler ve geçmişle hesaplaşma, eski işleri toparlama bu ay mümkün olacak. Bakalım ay genelinde neler var?

Mayıs ayına 23 Nisanda burcunuzda yaşadığımız yeni ayın etkisinde ve taze enerjilerle başlıyoruz bu yeni ay sizin hayatınızla ilgili yeni kararlar almanız için ideal.  1 Mayıs en enteresan günlerden olacak Merkür ile Uranüs burcunuzda kavuşum yapacak, aklınıza yeni fikirler gelmesi mümkün yine hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgili sürpriz kararlar ve gelişmeler de olabilir. Bu konu parasal konularla ilgili de olabilir. Yine bugün Venüs ile Mars arasındaki uyumlu açı, kadın – erkek ilişkilerinde güzel gelişmelere ve kararlara yol açabilecek etkiye sahip. 2-3 Mayısta sağlıkla ilgili konular ve gelişmeler gündemde olacak, özellikle sizin için çocuklarla ilgili konular ve aşk konuları da çok aktif olacak bu günlerde.

5 Mayısta Merkür’ün Güneş ile kavuşumu yine sizin burcunuzda olacak ne düşündüğümüze dikkat etmemiz gereken bir günde olacağız. Bugün dileklerinizi dilemeniz iyi olur çünkü 1 yıllık süreçte en güzel günlerden birisi bu olabilir sizin için. Yine ayını günde ay düğümleri (kader yolu) yer değiştirecek bir süredir devam ettikleri Yengeç – Oğlak aksını bırakarak Yay – İkizler aksına geçecek. Bu etki yılın kalanında sizin için parasal konularda önemli gelişmeleri hazırlayacak.

Ayın en önemli olayı 7 Mayısta #Akrep burcunda yaşayacağımız dolunay olacak. Bu dolunay Türkiye’nin burcunun da Akrep olması dolayısı ile bizim için son derece önemli bir dolunay olacak. Ülke genelinde son 2 ayda yaşadıklarımızın sonuçlarını, faturasını göreceğimiz ve bir yol planının belli olacağı bir dolunay süreci olacak. Bu dolunay sizin karşıt alanınızda olacağından bir ilişki ile ilgili önemli bir konu bu dönemde gündemde olacak.  Bu evlilik, uzun zamandır süren bir ilişki veya ortaklık gibi konularda bir sonuçlanma, karar anı gibi durumları getirebilir. Eskiyi bırakıp yeniye yol açmak için iyi bir dönem, tutulup kalan ve bırakmakta zorlanan Boğalar için artık eskiyi bırakma zamanı, yoksa eninde sonunda eskiler sizi bırakacak. Yeniye yer açmak için kararlar alma ayındasınız, Mayıs 13 ve sonrasını düşünme dönemi olarak kullanın.

10 Mayısta ise Karmanın Lordu – Başöğretmen #Satürn geri hareketine başlayacak, bir sınav sonucu alır gibi bir dönem olacak ne yaptık, hangi konularda karma yarattık hem göreceğiz hem de sınavlardan kaldığımız konuları tekrar çalışacağız. Aslında bu etki sadece bu ayın konusu olmayacak çünkü bu gerileme yavaş hareket eden Satürn dolayısı ile 28 Eylüle kadar devam edecek. Sizin haritanızdaki etki alanını okumak için bu yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.

11’i – 12’ye bağlayan gece yarısında ise Merkür yöneticisi olduğu #İkizler burcuna geçecek aslında buraya geçişi hepimiz açısından iletişime yardımcı bir etki getirecek. Eğitimle ilgili konular, yazışmalar ve ticaretle ilgili konularda hızlı gelişmeler söz konusu olabilecek. Sizin için parasal konular son derece hızlanacak yeni gelişmeler ve görüşmeler olabilir bu dönemde.

13 Mayısta Mars #Balık burcuna geçecek, girişimin, cesaretin gezegeni Mars Balık burcunda ateşin suya düşmesi gibi olacak. Kararsızlık, yön belirlemede zorlanma son derece söz konusu bu dönemde o yüzden durumları zorlamayın ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda acele etmeyin. Mars sizin haritanızın hayaller, umutlar alanında olacağından gerçekçi ve mantıklı Boğaların bu dönemde aklı karışabilir ve hayatları ile ilgili konularda kararsız kalabilirler. Bu dönemdeki soru, hayallerim yolunda mı gitmeliyim, yoksa içinde tutsak olduğum durumlarda kalmalı mıyım olacak. Aynı günde paranın ve ilişkilerin gezegeni (ayrıca sizin burç yöneticiniz olan) Venüs’ün de geri harekete başlaması sizin için tam bir bekleme dönemini başlatacak. Eskiye dönmek ve hayatınızı gözden geçirmek için iyi bir zaman iken yeni adımlar atmak için hiç doğru bir dönem olmayacak.  Bu gerileme sadece Mayıs ayında değil Haziran ayında da devam edecek ve 24 Hazirana kadar aktif olacak.

Ayı bitirirken 20 Mayısta Güneş İkizler burcuna geçecek ve hemen sonrasında 22 Mayısta İkizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay hepimize daha fazla özgürlük getirecek, daha serbest iletişim ve sosyalleşme bu yeni ayla birlikte söz konusu. Yeni ay sizin parasal konularla ilgili alanınızı aydınlatacak ve eski parasal konular, ödemeler ve bazı kararlar da gündemde olacak. Hepimiz için güzel bir ay olması dileği ile… Mayıs ayı genelindeki yorumumu izlemek isterseniz videom aşağıda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir