Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

1

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Yengeç burcu #Mayıs ayı Burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Yengeç Burcu

Yükselen Yengeçleri #Mayıs ayında neler bekliyor? #mayısayıburçyorumları

Sevgili Yengeçler, kafanızın biraz karışık olabileceği bir ay, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz, yine çocuklarla ilgili konularda ön planda olacak bu ay. Bakalım ay genelinde neler var?

Mayıs ayına 23 Nisanda Boğa burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde ve taze enerjilerle başlıyoruz bu yeni ay sizi hayalleriniz yolunda gitmeniz için düşünmeye sürükledi, her ne kadar ay genelinde ilerlemek zor ve kararsızlık etkisi yoğun ama yine de kalbinizden neler yapmak isterdiniz geçiyor olacak.  1 Mayıs en enteresan günlerden olacak Merkür ile Uranüs Boğa burcunda kavuşum yapacak, aklınıza yeni fikirler gelmesi mümkün, siz hayallerinize odaklanın nasıl olacağını ise evrene bırakın, bilmediğiniz bazı konular ve durumlar da bugün gündeminize gelebilir ve şaşırabilirsiniz. Yine bugün Venüs ile Mars arasındaki uyumlu açı, kadın – erkek ilişkilerinde güzel gelişmelere ve kararlara yol açabilecek etkiye sahip. 2-3 Mayısta sağlıkla ilgili konular ve gelişmeler gündemde olacak, özellikle sizin iletişim ve kardeşlerle ilgili alanınız yoğun olacak bu 2 günlük süreçte.

5 Mayısta Merkür’ün Güneş ile kavuşumu ne düşündüğümüze dikkat etmemiz gereken bir günde olacağımızı anlatıyor. Bugün hayallerinize odaklanın bol bol hayal kurun ve dileyin, kimbilir belki de hemen gerçek olur. Yine ayını günde ay düğümleri (kader yolu) yer değiştirecek bir süredir devam ettikleri Yengeç – Oğlak aksını bırakarak Yay – İkizler aksına geçecek. Bu etki aslında Yengeçler için yaklaşık 2 yıllık bir yenilenme sürecinin bitişini anlatacak, yeni öğrenme konusu ise, bilinçaltınızdaki korkularla yüzleşme, hayatın derinliklerini keşfetme ve iş alanında değişim olacak. Kader yolunun değişimini ve etkilerini anlattığım videomdan detayları izleyebilirsiniz.

Ayın en önemli olayı 7 Mayısta #Akrep burcunda yaşayacağımız dolunay olacak. Bu dolunay Türkiye’nin burcunun da Akrep olması dolayısı ile bizim için son derece önemli bir dolunay olacak. Ülke genelinde son 2 ayda yaşadıklarımızın sonuçlarını, faturasını göreceğimiz ve bir yol planının belli olacağı bir dolunay süreci olacak. Bu dolunay sizin aşk, çocuklar, severek yapılan işler alanınızda olacak sanki bir karar vakti geliyor gibi, çocuklarınızın hayatını da etkileyen bazı kararlar, kendinizle ve işinizle ilgili yeni bir alan ve bazı bitişler bu dolunayla birlikte gündemde olabilir.

10 Mayısta ise Karmanın Lordu – Başöğretmen #Satürn geri hareketine başlayacak, bir sınav sonucu alır gibi bir dönem olacak ne yaptık, hangi konularda karma yarattık hem göreceğiz hem de sınavlardan kaldığımız konuları tekrar çalışacağız. Aslında bu etki sadece bu ayın konusu olmayacak çünkü bu gerileme yavaş hareket eden Satürn dolayısı ile 28 Eylüle kadar devam edecek. Sizin haritanızdaki etki alanını okumak için bu yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.

11’i – 12’ye bağlayan gece yarısında ise Merkür #İkizler burcuna geçecek aslında buraya geçişi hepimiz açısından iletişime yardımcı bir etki getirecek. En dikkat etmesi gereken burç ise sizsiniz özellikle yükselen Yengeçler, nedeni de bu etki sizi iyice kapalı iletişime itecek, gizli saklı yapılan işler ve konuşmalar çok aktif olacak. Belki de kendi içinizde bazı planlarınız vardır ve henüz kimseyle paylaşmaya hazır değilsinizdir?

13 Mayısta Mars #Balık burcuna geçecek, girişimin, cesaretin gezegeni Mars Balık burcunda ateşin suya düşmesi gibi olacak. Kararsızlık, yön belirlemede zorlanma son derece söz konusu bu dönemde o yüzden durumları zorlamayın ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda acele etmeyin. Mars sizin haritanızın eğitimler, uzaklar, uzak akrabalar, seyahatler alanını etkileyecek ve iyice bir kararsızlık hali olacak. Gitmeli miyim, kalmalı mıyım ne yapmalıyım soruları gündemde ve henüz pek cevabı yok. Aynı günde paranın ve ilişkilerin gezegeni Venüs’ün de geri harekete başlaması özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönemi anlatıyor.  Eskiye dönmek ve hayatınızı gözden geçirmek için iyi bir zaman iken yeni adımlar atmak için hiç doğru bir dönem olmayacak.  Bu gerileme sadece Mayıs ayında değil Haziran ayında da devam edecek ve 24 Hazirana kadar aktif olacak. Bu dönem hayaller, yerleşim ve aile konularında son derece içsel bir süreci anlatacak ve kendi içinizde bol bol düşünür ve plan yapar olacaksınız. (Bu dönemde astroloji rehberliği almak yönünüzü doğru belirlemek konusunda yardımcı olabilecektir)

Ayı bitirirken 20 Mayısta Güneş İkizler burcuna geçecek ve hemen sonrasında 22 Mayısta yine burada  bir yeni ay meydana gelecek.. Yeni ay sizin hayatınızla ilgili bir bekleme, içsel iyileşme, hesaplaşma ve şifalanma dönemini açacak, o yüzden de yön belirlemede acele etmeyin bu dönemi içsel düşünme ve kararlar alma olarak kullanın adımlarınızı Haziran sonuna doğru atın. Hepimiz için güzel bir ay olması dileği ile… **Mayıs ayı genel yorumunu izlemeyenler için videomu aşağıda paylaşıyorum

Mayıs ayı burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir