Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

3

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Bu geceye ve haftaya özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

May Scorpio Full Moon

Bu haftanın potansiyeli çok yüksek güzel niyetlerle başlayalım haftaya!

Allahım, bu haftanın potansiyellerini hayrıma ve pozitif şekilde kullanmam için bana yardım et. Gezegenlerin en yüksek etkisini güzellikle, kolaylıkla ve sevgiyle yaşayabileyim.

Bu hafta hayatlarımızda birçok güzel kapı açabilir, bende bu haftanın enerjilerinin hem bana, aile hem de ülkeme, insanlığa şifa getirmesini istiyorum. Yaşadıklarımızın bizde açmaya çalıştığı farkındalıklar kolaylıkla açılsın ve önümüzde güzel yollar belirsin. Herşeyden önce benim benden daha iyi ve yüksek bir versiyonuma geçmem için yardım et. Bir kişi iyiye gider ve gelişirse tüm toplum gelişir, bende bu yolda adımlar atmaya niyet ediyorum.

Ben iyilik yolunda olmaya niyet ediyorum, bildiklerimi diğer insanlarla (izinleri ile) paylaşmak ve yardım etmeye niyet ediyorum. Hayatımda güzel kapılar açılsın, olmaz dediğim güzellikler kolaylıkla olsun. Sevgi olsun, aşk olsun ve bereket olsun. Maddiyatla ilgili konularda da güzel gelişmelere kendimi açıyorum, ben isteklerimi söylüyorum evren onu bana nasıl getireceğini bilir ben endişelenmiyorum. Endişeden ve korkudan uzaklaşıyor, teslimiyet ve sevgiye doğru yürüyorum. Evrende mükemmel bir plan var ve bende onun bir parçasıyım, şu anda herşeyi anlayamasam da teslimiyetteyim ve mükemmelliği, eş zamanlılığı hayranlıkla izliyorum. Sevgideyim ve herşey muhteşem, güzel gelişmeler olsun ve öyle de oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir