Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

4

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Bu gece çoook özel etkiler var!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

images 3

Haftalık yazımda yazmıştım ama not etmeyenler vardır mutlaka diye tekrar yazmak istedim. Bu gece yarısına doğru ve gece yarısından sonra yaklaşık saat 02:00’ye kadar (05 Mayıs) gökyüzünde çoook özel saatler var, eşref vakti diyebiliriz. Bu vakitte ne oluyor derseniz, Merkür (düşünce – zihin) Güneş’in kalbine giriyor (kalp) yani düşüncelerin ile kalbin birleşirse isteklerin pat diye oluyoooor.

Şimdi bu vakitleri biz yazıyoruz ama bu isteklerin nasıl istendiği, hangi enerjide olduğunuz ve kalp saflığı hep önemlidir aklınızda olsun. O yüzden gece boyu öncelikle iyi düşüncelerde olun, başkalarına beddua veya kötü dua etmemeye dikkat edin. Kendinizle ilgili de hem olumlamalar yapın (herşey daha iyi olacak, para bana kolaylıkla gelir, güzel kapılar kolayca açılır) arkasından da sakinlikle oturun bol bol şükredin ve sonra dilekler, dualar ve niyetler bol bol yapılsın. Hakkınızda hayırlı olan güzel dualarınız pat diye kabul olsun, en hayırlı zamanda da önünüze gelsin! Dualarınızı ederken ihtiyaçları olanları, ülkemizi ve hatta dünyamızı da kapsamayı unutmayın. Güzel bir gece olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir