Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

13

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Venüs gerilemesi için bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

arbus fruit heart love love is in the air favim com 404936 large

Venüs gerilemesine özel bir niyet!

Venüs bugün geri hareketine başlıyor, bu gerilemeye özel bir niyet yaparak yatalım ki bu dönem bize şifa olsun.

İlişkilerde alma – verme dengesini bozduğum, bu yüzden kendimi zor durumlara koyduğum ve değersiz hissettiğim alanların bu akşamdan başlayarak bu gerileme döneminde şifalanmasına niyet ediyorum. Dişilerin erilleşmeye başlaması ile bozulan dengeler yüzünden ilişki içinde mutlu olamadığım durumların da şifalanmasına niyet ediyorum.

Karmik ilişkiler yaşayarak geçmişten gelen konuları temizlemek için bu odaklı yaşadığım beni sarsan, üzen, enerjimi düşüren ve bağımlılık halinde olan ilişkilerdeki bağların sevgi ile şifalanmasına ve kesilmesine niyet ediyorum. Bu ilişkilerdeki dersleri anlamaya ve hayatımda daha sevgi odaklı, dengeli ilişkiler çekmeye niyet ediyorum.

Hayatında ilişki isteyenler: Bu hayatta hakkımda hayırlı olan, benim mutluluğumu benimle yaşayacak, beni dengeleyecek, destekleyecek, içimdeki sevgiyi artıracak, bu özellikler kendinde de olan dengeli, sevgi, şefkat, iyi niyet dolu bir ilişkinin hayatıma girmesi için bu dönemde anlamam gerekenleri anlamaya ve eski bağları kesmeye niyet ediyorum.

İlişki içinde olanlar: İlişki içinde daha sevgi dolu, şefkatli, dengede ve merkezde olarak ilerlemeye, kendimde gerekli değişim ve dönüşümleri yapmaya niyet ediyorum. Ben değiştikçe ilişkiminde iyileşip, dönüşeceğini biliyorum. Eğer değer sorunum yüzünden zorla içinde kaldığım ve düğüm olmuş bir ilişki ise bunu anlamak, değiştirmek ve bağları kesmek için evrenden yardım ve destek istiyorum niyetini yapabilirsiniz.

Venüs gerilemesi ne zaman başlıyor? Neler anlatıyor? Videom burada https://youtu.be/KzwKeXLa5rs

Venüs gerilemesinde ne yapılır ne yapılmaz derseniz bu yazımı kaçırmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir