Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Koç Burcu Haziran Ayı Yorumu geldi!

Yazar , Kategori Astroloji

indir 1

KOÇ & Yükselen KOÇ Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Koçlar & Yükselen Koçlar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay iletişim ve seyahat alanınızı hareketlendirdi. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin içinde eskilerden birilerinden bazı haberler almanız durumunu getirebilir.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki özellikle yükselen Koçlar için seyahat, eğitimler ve hukuksal konular alanına etki ediyor. Koçlar önümüzdeki 2 yıllık dönemde bir yer değişimi yapabilirler ve bunun ilk fikirleri veya gerekliliği bu dolunayda belli olabilir. Uzaklardan bir haber alma, haber beklediğiniz bir işin sonlanması ve bir eğitime başlama isteği veya eğitim sonucunu alma bu tutulma ile mümkün. Bazı sonlanmalarda bu tutulma ve takip eden 2 aylık süreçte yaşanabilir.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde arkanızdan çevrilen işler, yakın sandığınız birinin size yalan söylemesi veya birileri hakkında yanlış bilgi vermesi söz konusu. Yine eğer arkanızdan çevrilen işler varsa bu dönemde gündeme de gelebilir.

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin aile ile ilgili konularınızı anlatan alanda olması, geçmişe, kaybedilenlere özlem, bunun yanısıra aile içinde bazı eski konuların açılmasını getirebilir. Ev, aile düzeninde değişimler düşünüyorsanız Merkür gerilemesinin bitmesini beklemek iyi fikir olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay yine aile, ev, gayrimenkul ve alım –satım konularında gelişmeler, yeni adımlar atma isteği getirecek. Bu serisinin son tutulması olduğundan artık bir karar vermek zamanı olacak. Aile, yuva konularında bir karar ve ilerlemek için hazırlanma vakti!  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu şimdi ise iyice düşündük, taşındık ve ilerlemeye hazırız. İkili ilişkiler alanınızı yöneten Venüs artık kararlarınız doğrultusunda yeni ikili ilişkilere (her alanda) yol alabileceğinizi anlatıyor.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebide bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş hem sizin burcunuza olduğundan hem de sizin burç yöneticiniz olduğundan yaklaşık 5 aylık sizin için çok önemli bir dönemin başlangıcını yapacak (Koç ve yükselen Koçlar buna dahil) Hayatınızda bir hareket, hızlı girişimler ve gelişmeler vakti fakat Merkür gerilemesini unutmayın, yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye gayret edin. Bu sabırsız Koçlar için biraz zor bir durum ama doğrusu bu. Enteresan etkiler içeren bir aydayız, konular genelde eskiden geliyor ve geçmişimizle alakalı, ama geçmişi iyi değerlendirip gelecek adımlarımızı planlamak için güzel etkiler var, e tabi evrenin de bizim için planları var. Ne demişler kul kurar kader gülermiş, hakkımızda hayırlı gelişmelerin kolaylıkla olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir