Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

30

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

shutterstock 516048043

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu!

Sevgili İkizler & Yükselen İkizler, Haziran ayına Mayıs sonunda burcunuzda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay sizin burcunuzda olan şeyler ve hayatınızı son derece hareketlendirdi. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin burcunuzda olacağından ekstra bu güne dikkat edin ve güzel niyetlerinizi arka arkaya yapın.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki sizin için çok önemli bir dönemi başlatıyor, Yay burcundaki tutulma ve dolunay ikili ilişkiyle ilgili bir konuyu gündeme getirecek. BU bir ilişkinin artık sonlanması gerektiğini düşünme, hayatınızda yeni kararlar ve bu kararlara başlamadan önce birşeyleri bırakma gerekliliği olabilir. Tutulmalar önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin hayatınızda birçok şeyi değiştirecek, ilk adımı bu ay gelecek, hangi konuların ön plana çıktığına iyi dikkat edin çünkü konular hayatınızın her alanı ile ilgili olabilecek.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde kariyer ve ikili ilişkiler alanını etkileyecek olan bu etki, biraz dikkat etmeniz gereken günleri anlatacak.

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacak bu gerileme, parasal konularda daha dikkatli ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin yine para alanınızda olacak ve görünen o ki parasal konularda son yıllarda yaşadığınız değişimlerde netleşme ve son değişiklikleri yapma zamanı.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Sizin burcunuzda olan bu gerileme, size eski konularla ilgilenmek gerektirmiş olabilir. Şimdi ise düz gitmesi ile hayatınızda ilişkiler ve para konularında daha rahat hareket edebileceksiniz.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin hayaller, sosyal çevre alanınızda olacak ve bu alana bir hareketlendirme getirecek. Yeni bir sosyal çevreye giriş, sosyal çevrede bir hareketlenme, hayalleriniz yolunda gitmek için adımlar atmak bu dönemde mümkün. Tutulmalar, gerilemeler derken enteresan bir ay yaşayacağız, İkizler için güzel gelişmeler olsun!    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir