Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

1

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Oğlak Burcu Haziran Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

oğlak burç yorumu

Oğlak Burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

Sevgili Oğlak & Yükselen Oğlaklar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor bunu ayrıca yazacağım. Sizin iş, çalışma ve sağlık alanınızda olacak bu kavuşum, bu konularla ilgili güzel gelişmeleri anlatabilir ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat!  

5 Haziran ayın önemli tarihlerinden, Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki siz Oğlakların biraz daha nefes almasını sağlayacak ama tam rahatlama yılın sonunda doğru olacak.

Yükselen Oğlaklar için Yay burcu biraz daha bilinçaltı konularını anlattığından bu tutulmalar hayata bakış açınızda büyük bir yenilenmeyi getirebilir. Bu yenilenmenin içinde korkularınızla yüzleşmek,  eskiyi bırakmak ve kendinizle ilgili konulara daha çok meyil yapmak olabilir. Hayatınızda nelerden memnun olmadığınızı son süreçte tespit ettiyseniz yeniye niyet edin, eskiyle vedalaşmayı kabul edin. Bu tutulma serisi geçtikten sonra hayata yepyeni bir bakış açısı edinebilirsiniz.  

11-13 Haziran’da Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki sözleşmeler, anlaşmalar, kardeşlerle ilgili konular ve iş görüşmeleri ile ilgili alanda olduğundan bugünlerde konuşmalarınıza, kimin sözüne inandığınıza dikkat edin. Eğer bir evrak imzalayacaksanız iyi okuyun veya biraz daha araştırıp sonra imzalayın.

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızda tam karşıt alanınızda olacak bu durum bir ilişkiyi sorgulamanızı gündeme getirebilir. Yine hem iş hem de özel hayatınızdan bazı eski konular açılabilir.   

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin ve karşıt burcunuzun aksında oluşan son tutulmalar. Bu tutulma ile bir ilişki veya ortaklık başlangıcı söz konusu olabilir fakat yine de geri giden gezegenleri düşünerek dikkatli olmak gerekli.  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin için iş, aşk ve kariyer konularında tekrar düşünme dönemi olmuştu, Merkür gerilemesine dikkat ederek şimdi daha rahat ilerleyebilirsiniz.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin ev,aile, gayrimenkul alım satım gibi konuları anlatan alanınızda olacak. (gerileme de yapacak Mars bu alanda) bu konularla ilgili hızlı gelişmeler, bazı kararlar ve aksiyonlar söz konusu olacak. Eğer ev almak satmak veya değiştirmek istiyorsanız bu dönemde bu konular hızlanabilir. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Oğlaklar… #oğlak burcu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir