Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

2

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları1

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Burç Yorumları

Haziran Ayı Burç yorumları geldi!

Koç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

Sevgili Koçlar & Yükselen Koçlar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay iletişim ve seyahat alanınızı hareketlendirdi. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor? Burç yorumları

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin içinde eskilerden birilerinden bazı haberler almanız durumunu getirebilir.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki özellikle yükselen Koçlar için seyahat, eğitimler ve hukuksal konular alanına etki ediyor. Koçlar önümüzdeki 2 yıllık dönemde bir yer değişimi yapabilirler ve bunun ilk fikirleri veya gerekliliği bu dolunayda belli olabilir. Uzaklardan bir haber alma, haber beklediğiniz bir işin sonlanması ve bir eğitime başlama isteği veya eğitim sonucunu alma bu tutulma ile mümkün. Bazı sonlanmalarda bu tutulma ve takip eden 2 aylık süreçte yaşanabilir.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde arkanızdan çevrilen işler, yakın sandığınız birinin size yalan söylemesi veya birileri hakkında yanlış bilgi vermesi söz konusu. Yine eğer arkanızdan çevrilen işler varsa bu dönemde gündeme de gelebilir.

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin aile ile ilgili konularınızı anlatan alanda olması, geçmişe, kaybedilenlere özlem, bunun yanısıra aile içinde bazı eski konuların açılmasını getirebilir. Ev, aile düzeninde değişimler düşünüyorsanız Merkür gerilemesinin bitmesini beklemek iyi fikir olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay yine aile, ev, gayrimenkul ve alım –satım konularında gelişmeler, yeni adımlar atma isteği getirecek. Bu serisinin son tutulması olduğundan artık bir karar vermek zamanı olacak. Aile, yuva konularında bir karar ve ilerlemek için hazırlanma vakti!  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu şimdi ise iyice düşündük, taşındık ve ilerlemeye hazırız. İkili ilişkiler alanınızı yöneten Venüs artık kararlarınız doğrultusunda yeni ikili ilişkilere (her alanda) yol alabileceğinizi anlatıyor.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebide bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş hem sizin burcunuza olduğundan hem de sizin burç yöneticiniz olduğundan yaklaşık 5 aylık sizin için çok önemli bir dönemin başlangıcını yapacak (Koç ve yükselen Koçlar buna dahil) Hayatınızda bir hareket, hızlı girişimler ve gelişmeler vakti fakat Merkür gerilemesini unutmayın, yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye gayret edin. Bu sabırsız Koçlar için biraz zor bir durum ama doğrusu bu. Enteresan etkiler içeren bir aydayız, konular genelde eskiden geliyor ve geçmişimizle alakalı, ama geçmişi iyi değerlendirip gelecek adımlarımızı planlamak için güzel etkiler var, e tabi evrenin de bizim için planları var. Ne demişler kul kurar kader gülermiş, hakkımızda hayırlı gelişmelerin kolaylıkla olması dileği ile…

Boğa & Yükselen Boğa Haziran Ayı Burç Yorumları!

Sevgili Boğalar & Yükselen Boğalar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay parasal konularla ilgili girişimlerinizi hareketlendirdi. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor? Burç yorumları

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin içinde parasal konularla ilgili güzel bir gelişme veya haber söz konusu olabilir.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki özellikle yükselen Boğalar için ortak para, bankalar, miraslar, yatırımlar ve eşin parası konularını anlatan alanı aktif ediyor. Bu konularla ilgili önemli bir gelişme, bir karar, beklenmedik bir para gelişi veya ortak bir işin sonlanması gibi durumlar oluşabilir. Tutulmalar önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin para alanınızda olacağından birçok değişim ve gelişmeler bu alanda yaşanacak. Maddiyatı seven ve sıkı sıkı tutunan Boğalar artık sadece maddiyat için değil, istedikleri ve keyifle kazanacakları işlerden kazanç yoluna girecekler.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde sosyal çevre ve hayaller alanında olan bu etki, arkadaş çevresinden birinin sizi aldatması, yalan söyleyerek paranızı alması veya sizi olmayacak bir işe sokması olarak yansıyabilir. Bugünlerde önünüze önemli işler gelirse biraz daha dikkatli olmanızı ve şüphe ile bakarak araştırma yapmanızı tavsiye ederim. 

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin iletişim alanınızda olan bu gerileme, kardeş – kuzenler gibi yakın akrabalarla olan bir anlaşmazlık durumunu ortaya çıkarabilir. Yine eski bir konunun tekrar açılması da bu dönemde mümkün. İletişimde bu dönemde çok dikkatli olmalı ve empati yapabilmelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin iletişim, seyahatler ve akrabalarla ilgili konular alanınızı anlatıyor. Bu serisinin son tutulması olduğundan artık bir karar vermek zamanı olacak. Bazı şeyleri geride bırakıp kendinize yeni bir yol çizme vakti geldi sanırım!  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Boğaların burç yöneticisi olduğundan dolayı ise hayatlarının her alanı biraz etkilendi, eski konular, eskiye özlem gündeme geldi, ilerlemek ise bu dönemde zor oldu, şimdi ise daha kararlı olacaksınız.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin biraz kapalı alanınızda olduğundan mücadeleniz dışarı ile değil daha çok kendi içinizde olabilir. Bilinçaltınızda bir yenilenme, korkularınız ile yüzleşme, daha cesur olma ve kapalı kapılar ardında planlamalar yapma vakti! BU dönemde çok içsel gelişim yaşayabilirsiniz ve biraz daha işlerinizi kapalı kapılar ardında yürütüyor olabilirsiniz. Büyük projenizin hayata geçmesi için biraz daha vakit var sanki sevgili Boğalar. Tutulmalar, gerilemeler derken enteresan bir ay yaşayacağız, sabırlı Boğalar bu dönemi de en güzel şekilde geçeceklerdir.   

İkizler & Yükselen İkizler Haziran Ayı Burç Yorumları!

Sevgili İkizler & Yükselen İkizler, Haziran ayına Mayıs sonunda burcunuzda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay sizi hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili harekete geçirdi ve yeni başlangıçlar yapmaya hazırladı. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin burcunuzda olacağından ekstra bu güne dikkat edin ve güzel niyetlerinizi arka arkaya yapın.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki sizin için çok önemli bir dönemi başlatıyor, Yay burcundaki tutulma ve dolunay ikili ilişkiyle ilgili bir konuyu gündeme getirecek. BU bir ilişkinin artık sonlanması gerektiğini düşünme, hayatınızda yeni kararlar ve bu kararlara başlamadan önce birşeyleri bırakma gerekliliği olabilir. Tutulmalar önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin hayatınızda birçok şeyi değiştirecek, ilk adımı bu ay gelecek, hangi konuların ön plana çıktığına iyi dikkat edin çünkü konular hayatınızın her alanı ile ilgili olabilecek.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde kariyer ve ikili ilişkiler alanını etkileyecek olan bu etki, biraz dikkat etmeniz gereken günleri anlatacak.

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacak bu gerileme, parasal konularda daha dikkatli ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin yine para alanınızda olacak ve görünen o ki parasal konularda son yıllarda yaşadığınız değişimlerde netleşme ve son değişiklikleri yapma zamanı.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Sizin burcunuzda olan bu gerileme, size eski konularla ilgilenmek gerektirmiş olabilir. Şimdi ise düz gitmesi ile hayatınızda ilişkiler ve para konularında daha rahat hareket edebileceksiniz.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin hayaller, sosyal çevre alanınızda olacak ve bu alana bir hareketlendirme getirecek. Yeni bir sosyal çevreye giriş, sosyal çevrede bir hareketlenme, hayalleriniz yolunda gitmek için adımlar atmak bu dönemde mümkün. Tutulmalar, gerilemeler derken enteresan bir ay yaşayacağız, İkizler için güzel gelişmeler olsun!    

Yengeç & Yükselen Yengeç Haziran Ayı Burç Yorumları

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bu güzel etkileri kullanmak için sizde bol bol güzel niyetler yapın.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Yengeçler için daha çok iş, çalışma, üretme ve çalıştığınız iş ortamı ile ilgili konuları etkileyecek. Önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin hayatınızda içsel bir değişim süreci başlayacak, yine çalıştığınız iş, ortam veya çalışma ekipleriniz ile ilgili değişimlerde olabilir. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Doğru bildiğimiz yanlışlar ve düşünce sistemimizde kalıplaşmış bizi ilerletmeyen konularda devrede olacak.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde eğitim, seyahatler ve hukuksal konularla ilgili durumlarda kararsızlık ve yön belirlemede zorlanma olabilir.  

18 Haziranda Merkür burcunuzda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. Fazla derinlere dalmamaya dikkat edin, bazı tutunduğunuz duygusal durumları geçmişte bırakmak ilerlemeniz için önemli olacak.

21 Haziran’da Güneş burcunuza geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin burcunuzda olacak son tutulma, son 2 yıldır hayatınız biraz hızlı, hareketli, git gelli ve değişimli oldu, şimdi son düzenlemeleri yapma vakti. Tutulma bu ay olsa da etkisi Eylül ayına kadar hissedilecek.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Sizin haritanızda ev ve hayaller alanının yöneticisi de olan Venüs’ün gerileme döneminde umarım neler yapmak istediğinizi düşünmüşsünüzdür veya o güne kadar düşünün çünkü yakında yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş haritanızın çok tepe bir alanında olacak. bu alan kariyer, hayatta kendinizi ön plana koyma, evlilik alanınızı anlattığından, bu etki yüksek tempolu ve hayatınızda önemli konuları oturtmak için bir mücadele dönemini başlatacak ama iyi anlamda. Son 2 yıldır Yengeçler büyük değişimler yaşadılar, maddiyat – maneviyat, geçmiş – bugün arasında gidip geldiler, bu ay ve önümüzdeki ay ise son ayarlamaları yapmak için güzel bir dönem olacak. Güzel gelişmeler olsun sevgili Yengeçler…

Aslan & Yükselen Aslan Haziran Ayı Burç Yorumları

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin hayaller, umutlar alanınızda olan bu kavuşum, hayallerinize odaklanma ve kalpten dileme için iyi etkiler veriyor!

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Aslanların aşk, çocuklar, severek – hobi gibi yapılan işler alanında olacak. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Doğru bildiğimiz yanlışlar ve düşünce sistemimizde kalıplaşmış bizi ilerletmeyen konularda devrede olacak. Sizin içinde aşk konusunda bir tamamlanma, ileri gitme veya bitiş kararı verme olabilir.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki para alanında olduğundan bu dönemde parasal konularla ilgili önemli kararlar alırken dikkat ediniz. Para alışverişi yaparken veya borç – alacak durumlarında çok dikkat edin. Para kaybı, aldanma veya hırsızlık gibi durumlar olabilir.

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. BU dönemde arkanızdan yapılan konuşmalar, bazı bilmediğiniz durumlar olabilir, konuşmalar kapalı kapılar ardında olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin için daha çok bir içe çekilme durumunu, sağlık ve bazı tatsız konulardan özgürleşmeyi anlatacak. Özellikle ailesel konularda canınızı sıkan bazı durumlar ve aile olmakla ilgili durumlara yeni bir bakış açısı bu dönemde mümkün.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Sizin haritanızda anlaşmalar, seyahatler, sözleşmeler ve iletişim alanınızı yöneten Venüs, ilerleme, sosyal çevrede ilerletemediğiniz konuları ilerletmek için daha rahat etkiler getirecek.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş haritanızın hukuksal konular, eğitimler, inançlar, seyahatler, yurtdışı – yabancılarla yapılan işler alanında olduğundan, eforunuz bu konularda çok yoğun olacak. Yeni bir iş, eğitim veya seyahatler konuları bu dönemde çok ön planda olabilir. Yılın daha rahat etkiler alan burcu olan Aslanlar için umarım bu ayda güzel gelişmeler olur..  

Başak & Yükselen Başak Haziran Ayı Burç Yorumları

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin hayaller, umutlar alanınızda olan bu kavuşum, hayallerinize odaklanma ve kalpten dileme için iyi etkiler veriyor!

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Başakların ev, aile, gayrimenkuller, köklerinizden gelen kuvvet, zorlu durumlar alanında oluyor.  Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Doğru bildiğimiz yanlışlar ve düşünce sistemimizde kalıplaşmış bizi ilerletmeyen konularda devrede olacak. Sizin içinde bir alım – satım konusu, ev- yer değişimi, ailenizle ilgili bir konu bu tutulmada gündeme gelebilir. Bazı sonlanmalar bu tutulma öncesinde veya sonrasında oluşabilir. Dediğim gibi bu tutulma serisi 2 yıl kadar devam edecek o yüzden de konulara hemen karar vermeseniz de bu dönemde eskiye dönüş ve eski konular daha çok ön planda olacak. 

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki ikili ilişkiler alanında olacak, her türlü ikili ilişkide aldanma ve aldatılma teması yoğun olarak gündemde olacak. Birisi size yalan bir bilgi verebilir, yine yanlış bir yöne veya işe sevk edebilir veya etmeye çalışabilir uyanık olun!

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. BU dönemde hayallerinize bir dönüp bakma zamanı olacak, eskilerde ne istiyordunuz veya çocukluğunuzda hangi konularda ön plana çıkardınız? İşte çözmeniz ve anlamanız gereken konular tam da burada yatıyor. 

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin yine hayaller, umutlar, sosyal çevre alanınızda olacak. Bir çevre – yer değişimi yaşamanız mümkün. Yine hayatınızda yapmak istediğiniz değişimlerle ilgili düşünmek ve hemen harekete geçmeseniz de plan yapmak için iyi etkiler var!

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hem parasal konularda hem de aşk konularında daha iyi bir dönem başlıyor.   

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş haritanızın ortak para konularını anlatan alanında olacak, parasal konularla ilgili harekete geçmek için güzel bir dönem. Önümüzdeki yaklaşık 5 aylık dönemde parasal konular çok ön planda ve koşturma alanınız olacak. Bu daha çok ortak yapılan işler, bankalar, borçlar – alacaklar ve miraslarla ilgili konularda olacak. Bu dönemde girişim yaparken burç yöneticiniz Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve biraz ağırdan alın, Temmuz ortası planlarınızı hayata geçirmek daha iyi olabilir. Güzel bir ay olsun sevgili Başaklar!

Terazi & Yükselen Terazi Haziran Ayı Burç Yorumları

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin hayaller, umutlar alanınızda olan bu kavuşum, hayallerinize odaklanma ve kalpten dileme için iyi etkiler veriyor! Biraz gergin etkilerde içeren bir gün, o yüzden bugün dengede kalmaya, ilişkilerde daha anlayışlı olmaya dikkat edin!

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Terazilerin, iletişim, seyahatler, eğitimler ve yakın akrabalarla ilgili konuları anlatan alanında oluyor. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Eski bir iş, eski bir arkadaş veya kardeşlerinizle aranızda olan eski bir konu gündeme gelebilir. Bir yer veya şehir değişimi de önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte gündeme gelebilir.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacak.  Birisi size yalan bir bilgi verebilir, yine yanlış bir yöne veya işe sevk edebilir veya etmeye çalışabilir uyanık olun!

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. Bu dönemde iş, kariyer, evlilik ve ilişkiler konuları biraz sorgulanacak ve ilerlemede zorlanmak olabilir, o yüzden ilerlemek için zorlamak yerine eski konuları kapatmak için uğraşın.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin iş, kariyer ve evlilik konularını anlatan alanınızda olacak! Bu tutulmalar uzun bir süredir oluyor ve bu son tutulmalar, artık bu konularda birşeyler, oturtma, karar verme ve yolunuza kararlı olarak ilerleme vakti! Kimler sizin yanınızda kalacak, hangi alanlarda yönünüz değişecek bu konular gündemde…

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber ama Teraziler için ekstra iyi bir haber çünkü burç yöneticiniz. Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi sizin için daha rahat ilerleme vakti ama Merkür gerilemesine dikkat ederek.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş Terazilerin tam karşıt burcu olan Koç burcunda olacağından sizin için ikili ilişkilerde dengeyi tutturmak için bir mücadele dönemi olacak bu dönem. Önümüzdeki yaklaşık 5 aylık dönemde Mars bu alanda bir ileri bir geri gidecek o yüzden de her tür ikili ilişkiler hem sizin destek hem de mücadele alanınız olacak. Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile…

Akrep & Yükselen Akrep Haziran Ayı Burç Yorumları

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin parasal alanınızı etkileyen bu kavuşum yine aynı gün içinde biraz gergin etkilere de açık olduğumuzu düşünürsek, sevdiğiniz birisi ile veya çocuklarınız ve para konularında biraz gerginliklerde getirebilir.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Akreplerin, yine parasal konularını anlatan alanda olduğundan önümüzdeki yılın değişim alanının para olduğunu gösteriyor. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Eski bir işin parası, alacaklar, borçlar veya yeni bir işe başlayarak bu alandan kazanılacak parasal konular da gündemde olabilecek. Tutulma biraz gergin etkilerde getirebilir, sakinlikle durumları idare etmeye çalışın.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanında olacak. Bu konularda belirsizlikler söz konusu olacak, durumları zorlamadan biraz bekleyin karar vermek için.

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, ama bakarken de kendinizi fazlaca yorduğunuz, üzdüğünüz düşünce ve davranışlarınıza özellikle dikkat edin. Çünkü konu inançlar, düşünceler ve bu alanlarda değişim olacak. Eğer hayatı zorluk ve güvenilmez olarak tanımlarsanız onu hayatınıza çekersiniz, o yüzden de neye inandığınıza neden inandığınıza bu dönemde dikkat edin ve sorgulayın.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma seyahatler, yurtdışı, hukuksal konular ve bir yer değişimi ile ilgili konuları tetikleyecek! Bu tutulmalar uzun bir süredir oluyor ve bu son tutulmalar, artık bu konularda birşeyler, oturtma, karar verme ve yolunuza kararlı olarak ilerleme vakti! Ne yapmak istiyorsunuz, neden yapmak istiyorsunuz ve ne bekliyorsunuz sorular arasında…  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit özellikle de parasal konularda…

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan ve onun kuvvetlenmesi sizi de pozitif etkileyeceğinden sizin içinde iyi bir dönemi anlatıyor olacak.  Önümüzdeki yaklaşık 5 aylık dönemde Mars bu alanda bir ileri bir geri gidecek o yüzden de iş, çalışma, üretme, sizin için çalışanlar veya beraber çalıştığınız ekiplerle ilgili konularda hızlı bir döneme başlıyorsunuz… Hızlı ve değişim enerjisi yüksek bir aydayız umarım sizde pozitif değişimler yaparsınız…

Yay & Yükselen Yay Haziran Ayı Burç Yorumu:

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor bunu ayrıca yazacağım. Sizin ikili ilişkiler alanında olan bu kavuşum bu konularla ilgili güzel gelişmeleri anlatabilir ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat!  

5 Haziran sizin için önemli tarihlerden, burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki Yay ve Yükselen Yayların hayatında büyük değişimler ve gelişmeler getirecek. Diğer burçların bir hayat alanı aktif olurken, sizin hayatınızda ise birçok alanda değişim gerçekleşebilecek. Yeni bir iş, yeni bir yer, yeni bir ev veya hayatınızdan çıkması gereken olaylar, kişiler ve yerler gündemde olacak. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Hayatınızda nelerden memnun olmadığınızı son süreçte tespit ettiyseniz yeniye niyet edin, eskiyle vedalaşmayı kabul edin. Yine bugünlerde hayatınızdan çıkanlar, gidenler ve bitenler olursa bilin ki yerine yenisi gelecektir.  

11-13 Haziran’da Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki aile, ev, alım – satım konularını anlatan alanda olacak. Yeni bir ev veya mülk almayı düşünüyorsanız biraz beklemenizi tavsiye ederim.

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızda ise parasal konuları anlatan alanda olacağından bu gerileme, eski para konuları gündemde gelebilir, yine ödenmeyen, alamadığınız paralar varsa onlar gündeme gelebilir, yine bir miras konusu ile bir konu da yeniden açılabilir.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma parasal konularla ilgili alanınızı son 2 yıldır etkilemekte idi, eğer bu konularda bir türlü dikiş tutturamadı iseniz veya sıkıntılar yaşadıysanız şimdi daha kararlı olma vakti, belki de artık hayatınıza para nerden gelmeli ve nasıl gelmeli karar vermişsinizdir.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin için hem para, hem hayaller ve umutlar hem de iş konularında daha iyi haberler gelebilecek.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanında olacağından önümüzdeki yaklaşık 5 aylık süreçte (gerileme de yapacak Mars bu alanda) bu konularla ilgili hızlı gelişmeler, bazı kararlar ve aksiyonlar söz konusu olacak. Hayatınızda yeni bir dönem açılacak sevgili yaylar, hangi yeniliklerin olmasını istersiniz bir düşünün bakalım, bitip tükenmeyen enerjiniz ve pozitif gücünüz ile aklınıza ne koyarsanız yapabilirsiniz, biliyorsunuz değil mi? Güzel gelişmeler olsun…  

Oğlak & Yükselen Oğlak Haziran Ayı Burç Yorumu:

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor bunu ayrıca yazacağım. Sizin iş, çalışma ve sağlık alanınızda olacak bu kavuşum, bu konularla ilgili güzel gelişmeleri anlatabilir ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat! 

5 Haziran ayın önemli tarihlerinden, Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki siz Oğlakların biraz daha nefes almasını sağlayacak ama tam rahatlama yılın sonunda doğru olacak. Yükselen Oğlaklar için Yay burcu biraz daha bilinçaltı konularını anlattığından bu tutulmalar hayata bakış açınızda büyük bir yenilenmeyi getirebilir. Bu yenilenmenin içinde korkularınızla yüzleşmek,  eskiyi bırakmak ve kendinizle ilgili konulara daha çok meyil yapmak olabilir. Hayatınızda nelerden memnun olmadığınızı son süreçte tespit ettiyseniz yeniye niyet edin, eskiyle vedalaşmayı kabul edin. Bu tutulma serisi geçtikten sonra hayata yepyeni bir bakış açısı edinebilirsiniz. 

11-13 Haziran’da Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki sözleşmeler, anlaşmalar, kardeşlerle ilgili konular ve iş görüşmeleri ile ilgili alanda olduğundan bugünlerde konuşmalarınıza, kimin sözüne inandığınıza dikkat edin. Eğer bir evrak imzalayacaksanız iyi okuyun veya biraz daha araştırıp sonra imzalayın.

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızda tam karşıt alanınızda olacak bu durum bir ilişkiyi sorgulamanızı gündeme getirebilir. Yine hem iş hem de özel hayatınızdan bazı eski konular açılabilir.   

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin ve karşıt burcunuzun aksında oluşan son tutulmalar. Bu tutulma ile bir ilişki veya ortaklık başlangıcı söz konusu olabilir fakat yine de geri giden gezegenleri düşünerek dikkatli olmak gerekli.  

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin için iş, aşk ve kariyer konularında tekrar düşünme dönemi olmuştu, Merkür gerilemesine dikkat ederek şimdi daha rahat ilerleyebilirsiniz.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin ev,aile, gayrimenkul alım satım gibi konuları anlatan alanınızda olacak. (gerileme de yapacak Mars bu alanda) bu konularla ilgili hızlı gelişmeler, bazı kararlar ve aksiyonlar söz konusu olacak. Eğer ev almak satmak veya değiştirmek istiyorsanız bu dönemde bu konular hızlanabilir. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Oğlaklar…

Kova & Yükselen Kova Haziran Ayı Burç Yorumu:

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor bunu ayrıca yazacağım. Sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınızda olan bu etki bu konularda güzel dileklerinizi dileyebileceğiniz bir zamanı anlatıyor ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat! 

5 Haziran ayın önemli tarihlerinden, Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki siz Kovalar için zaten büyük bir değişim yılına girerken Aşk, çocuklar ve hayaller alanında bir değişim ve gelişmeler serisi getirecek.. Yükselen Kovalar için Yay burcundaki dolunay hep hayal ettikleri bir yola gitmeleri için bir uyarı gibi gelebilir, zaten burcunuzdan geçen Satürn size Mart sonundan beri hayatında neler değişmeli diye soruyor, işte bu tutulmalarda bunu destekleyecek. 

11-13 Haziran’da Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki parasal konuları anlatan alanda olduğundan,  bugünlerde konuşmalarınıza, kimin sözüne inandığınıza dikkat edin. Eğer bir evrak imzalayacaksanız iyi okuyun veya biraz daha araştırıp sonra imzalayın.

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızın iş, çalışma ve evin düzeni ile ilgili konuları anlatan alanda olacağından bu dönemde bu konularda ilerlerken iyice düşünün.  İş yerinizde eski bazı konular tekrar gündeme gelebilir veya bir işin üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin iş alanınızda olacağından iş konularında yeni bir başlangıç ve kararlar gündeme gelebilir. Yine evinizin düzeni ve sağlığınızı daha iyi yapmak içinde bazı kararlar alabilirsiniz.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin için  aşk ve çocuklar konularında tekrar düşünme dönemi olmuştu, Merkür gerilemesine dikkat ederek şimdi daha rahat ilerleyebilirsiniz. 

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin iletişim, seyahatler, yazmak ile ilgili konular, sözleşmeler, anlaşmalar ve yakın akrabalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak. (gerileme de yapacak Mars bu alanda) bu konularla ilgili hızlı gelişmeler, bazı kararlar ve aksiyonlar söz konusu olacak. Odağınız ve eforunuzu bu tarihten sonra uzunca bir süre bu alanda olacak. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Kovalar…

Balık & Yükselen Balık Haziran Ayı Burç Yorumu:

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Sizin aile, ev, alım – satım konularını anlatan alanınızda oluyor bu konularda bol bol niyetler yapabilirsiniz ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat! 

5 Haziran ayın önemli tarihlerinden, Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki siz Balıklar için kariyer, evlilik gibi konularda önemli bir dönemi başlatıyor, ilk etkisini yaşayacağınız bu tutulmanın devamı yıl sonunda gelecek.

11-13 Haziran’da burcunuzda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. BU etki sizin burcunuzda olacak aslında bu sizin için daha pozitif yansıyabilir ve hayalleriniz yolunda adım atmak ve niyet etmek için kullanabilirsiniz. Yine de önemli evraklar imzalarken veya hayatınızda önemli konularda kararlar alırken dikkatli ilerlemek gereken günler olacak.  

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızın aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanında olan bu durum biraz bu konulardaki eski meselelerle uğraşmak ve ilerlemekte zorlanma verebilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler konularında yeni başlangıçları anlatabilecek ama geri giden gezegenler eğer eski bir işse ilerle yeni bir işe başlama der gibi, dikkatli olmakta fayda var.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin ev, aile, kontratlar ve sözleşmeler alanınızda duraklayan işler şimdi daha rahat ilerleyebilir.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacağından bu konularla ilgili girişimler ve uğraşılar söz konusu. Daha fazla para kazanmak, alacaklarınızı almak veya yeni bir iş kurmak için yoğun bir efor sarf edebilirsiniz. Önemli bir aydasınız, umarım güzel gelişmeler olur!

2020 yılı burç yorumunuzu okumadı iseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz

Haziran ayı için hazırladığım videoma buradan ulaşabilirsiniz https://youtu.be/AuqRmcnHEG8

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir